Cabinet psihologie Todea Steluta

Cabinet psihologie Todea Steluta

fara recomandari
9588 vizite
Locatie: Medias, jud Sibiu, Sos. Sibiului, nr. 31-33
Telefon: 0744613449
Website: https://stelutatodea.ro/
  • Psiholog Psihoterapeut Todea Steluta
Identitatea noastră nu este un dar exterior nouă, o categorie din afară în care suntem asimilaţi independent de ceea ce facem sau gândim. Ea este rezultatul, dar şi expresia alegerilor şi al comportamentelor pentru care optăm în fiecare situaţie cu care viaţa ne confruntă inevitabil.
Viata nu are sens daca nu o schimbam putin cate putin. Timpul care se scurge nu trebuie sa ne macine, ci sa ne aduca implinire.


Doar atunci cand vom reusi sa ne dezvoltam toate cele trei laturi ale vietii -latura mentala, latura fizica, si latura spirituala a fiintei - doar atunci vom reusi sa ne intelegem viata pe deplin, sa cunoastem adevarurile care o guverneaza. Intelegerea nu vine din procesul propriu-zis al gandirii, ci din procesul mult mai complex al trairii acelor adevaruri, pana ce ele devin tot atat de firesti precum respiratia. Aceste adevaruri, pentru ca sunt mai multe, care se aglutineaza in ceea ce vrem, dorim si putem sa facem, nu pot fi obtinute si stapanite decat printr-o schimbare totala a asezarii fiintei noastre in contextul vietii concrete. Abia atunci intelegerea corecta vine de la sine, iar directia fundamentala in viata este ascendenta. Altfel este dominanta iluzia schimbarii, aceasta inlocuieste observarea si intelegerea procesului manifestarii realitatii din potentialitatea persoanei. Iluzia schimbarii inseamna dominanta fricii, inhibitia, si automanipularea, situatii care saracesc si vestejesc fiinta umana.


Sta in puterea mintii noastre ca fiecare sa devenim cautatorii si constructorii propriului destin. Diamantul este in noi, totul este sa alegem calea luptatorului impecabil.


Cabinet Psihologic Todea Steluta va ofera servicii de psihologie si psihoterapie:


- consultanta, asistenta si interventie psihologica,
-psihodiagnostic si evaluare clinica,
-hipnoza clinica
-terapie pentru anxietate, depresii, fobii sau atacuri de panica

Album foto

Cabinet psihologie Todea Steluta
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp