Discover you! Program Holistic Experiențial-Unificator de Descoperire Personală - 10 mai 2022 - onli

Inapoi Autor: Maria Cristina Călin

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 10-05-2022
  • Locație: Targoviste

Pregătește-te pentru restul vieții tale!​

Vrei să îți descoperi potențialul, să crezi în el și să îl transpui în realitate? Să transformi zgomotul și stresul cotidian în izvor al propriei creativități? Cum ar fi să ai un loc de încărcare și vindecare în propria minte, în orice moment?

Alege să te descoperi, susținut și călăuzit, într-un mediu sigur și confortabil, printr-un program CREAT PENTRU DIVINUL DIN TINE.

Pentru ce este Discover you?

Pe scurt, pentru divinul din tine, cu ceea ce el are nevoie spre a se manifesta și a transforma suferința într-o amintire.

Vei avea șansa să-ți creezi manualul de utilizare pentru propria viață, cu tot cu „trusa de urgență" a oricărui om ce trăiește calmul și fericirea ca stări naturale.

Aici ai o parte din zonele pe care vom lucru în grup:

| Autoeficacitate . Descoperi sentimentul propriei puteri personale și dă-i șansa să îți hrănească proiectele și visele.

| Autocontrol Emoțional . Îți trăiești emoțiile și le dai viață așa cum îți dorești, fără a le lăsa să te consume.

| Creativitate . Descătușezi potențialul creativ al fiecărei clipe și descoperi cum îți poți crea propriile resurse atunci când ai nevoie de ele.

| Spațiu Pentru Tine . Dezvolți abilitatea de a crea un spațiu de reîncărcare pentru tine în propria minte și în lumea ce te înconjoară.

| Calm & Echilibru . Înveți cum să îți regăsești centrul chiar și în cele mai tensionate situații sau în momente pline de agitație.

| Reziliență . Construiești și exersezi abilitatea de a face față oricărui lucru care intră în viața ta cu bucurie, indiferent de natura lui.

Începem marți, 10 mai, ora 19:00, online, din confortul casei tale.

---

Ghid îți voi fi eu, Maria Cristina Călin.

Sunt o căutătoare de căi și un observator, veșnic uimită de frumusețea din jurul meu și de lucrurile pe care compasiunea, încrederea și trăirea sinceră le pot construi pentru oameni.

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine, iar cel mai eficient mod de a-ți atinge potențialul este trăirea.

Discover you! este creația căreia i-am dat viață pornind din acest crez.

Programul îmbină cunoașterea orientală cu psihologia occidentală prin tehnici de art terapie, meditație, respirație conștientă, dramaterapie, povești vindecătoare și altele asemenea.

Cele 8 module vor îmbina înțelegerea procesului cu trăirea lui, teoria cu experiența pentru a te descoperi pe tine, reacțiile tale, nevoile pe care le ai, tiparele și credințele care te țin în loc, dezvoltând în același timp capacitatea de a te observa și de a-ți oferi tu ție suport atunci când ai nevoie.

Grupul îți va permite să traduci tot ceea ce descoperi în plan social, oferindu-ți suportul și provocarea de evoluție într-un mediu sigur, confidențial.

Privește ce vor să-ți transmită participanții la ediția anterioară.

„A fost surprinzător de bună (experiența ). Spun asta cu experiența de participare la foarte multe cursuri și workshop-uri detaliate pe subiecte separate și cu toate acestea prezentarea mi-a oferit perspective noi, fresh și m-a bucurat asta. Aici meritul este la Mariei. Pentru mine personal evident a fost o creștere și mă felicit că am participat." - Andrei O. | Freelancer

"O stare de bine, de echilibru, de…inimă plină, aceasta era starea mea după întâlnirile avute. Toate meditațiile ghidate au fost minunate, dar cel mai mult mi-a plăcut "meditația lacului " pe care am mai folosit-o ulterior și o voi mai face. Unele informații s-au așezat, altele caută, la rândul lor, informații noi. Și toate aceste lucruri transmise de tine simt că sunt o parte din procesul meu de creștere personală." - Ileana I. | Insurance Branch Manager

„Pentru mine a fost un prim pas spre cunoașterea de sine și self love." - Mihaela S. | Student

Structura programului

Discover you! a fost construit asemenea unei călătorii către un sine unificat, un „eu" întreg, conștient de sine, în contact cu propriile resurse și cu cei din jurul său, cu un pas mai aproape de iubirea de sine și înlăturarea suferinței.

Fiecare dintre cele 8 sesiuni conține o parte încărcată de hrană pentru minte, iar alta dedicată trăirii, experienței spre a spori conștientizarea fiecărei clipe dintr-un spațiu plin de compasiune.

Conținuturile și tehnicile folosite în crearea programului sunt fundamentate științific și testate extensiv. Programul a fost temă de cercetare validată în cadru Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București.

* Intro . Intrarea în aici și acum, întâlnirea în care ne cunoaștem, setăm obiectivele grupului și pe cele proprii. Aici te așteaptă două tehnici practice de aducere în prezent, în propriul corp.

* Contactul . Conștientizarea și refacerea contactului cu propriul corp. Sesiunea 2 este dedicată identificării ritmului personal, acela ce ne permite să prosperăm și să ne atingem potențialul.

* Spațiul personal . Sesiunea 3 este dedicată spațiului personal, în toate formele sale: mental, emoțional, fizic și spiritual. Îl vom trăi, vom explora relația cu el și îl vom reconstrui prin exerciții corporale.

* Calmul sufletesc . Aici apare explorarea conceptului de neutralitate, spre a ieși din suferința către o perspectivă detașată, dar plină de viață. Vom identifica cauzele suferinței și vom pune bazele compasiunii.

* Arhetip . Masculin . Sesiunile 5 și 6 sunt intim legate. În ele explorăm arhetipurile și modul în care acestea se manifestă în viața noastră. În sesiunea 5 vom integra activismul, puterea, energia și claritatea mentală.

* Arhetip . Feminin . Continuare a sesiunii 5, cea de-a șasea vine cu explorarea femininului din noi. Aici vom lucra la integrarea conținerii, a atracției, înțelepciunii feminine și a creativității pentru a le putea aduce în cotidian.

* Viața reală . Fiecare sesiune își are integrarea în tot aici. Prin tehnici dramaterapeutice unificatoare vei experimenta trăirea tuturor resurselor proprii descoperite de-a lungul programului.

* Finalul . Ultima sesiune aduce simbolismul încheierii. Este momentul în care tragem linie, ne bucurăm pentru câștiguri, onorăm descoperirile și setăm viitorii pași pe calea fiecăruia, știind că susținerea este acolo.

Și încă o veste bună!

Timp de 8 săptămâni îți vei fi creat o hartă și-ți vei fi descoperit și integrat instrumente care să fie cu tine pentru propria stare de bine pe tot parcursul tău de viață. Și totuși, mai am o veste (bună )!

La sfârșitul programului vei primi ghidaj pentru ce ar fi prioritar de exersat în continuare ca să obții din bine, mai bine!

Află mai multe aici: https://leadyourlifecenter.com/project/discover-you-editia-a-ii-a/

Locurile sunt limitate la 12, fiind un program experiențial.

Începem marți, 10 mai, ora 19:00. Dacă dorești să ni te alături, alege una dintre cele două opțiuni de rezervare folosing link-ul de mai sus.

Pregătește-te pentru restul vieții tale!

Călin Maria-Cristina Cabinet Individual de Psihologie

Călin Maria-Cristina Cabinet Individual de Psihologie

Fericirea este naturală!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp