Asociatia Centrul de Psihologie Delta Dunarii

Asociatia Centrul de Psihologie Delta Dunarii

Ideea e o forta cand devine pasiune
fara recomandari
4945 vizite
Locatie: Tulcea, jud Tulcea, Str. Razboieni, nr. 14 bis [Arată în Google Maps]
Telefon: 0767493935 | 0748906556
Program: pe baza de programare sau deluni pana vineri de la 9,00 - 17,00
Programare online
ASOCIATIA CENTRUL DE PSIHOLOGIE DELTA DUNARII este o asociaţie non-guvernamentală, neimplicată politic sau religios, bazată pe activităţi desfăşurate de către persoane calificate în domeniul psihologiei. ARE CA SCOP IMBUNATATIREA CALITATII VIETII COPIILOR TIPICI, ATIPICI SI FAMILIEI.
Pune la dispoziţie o gamă largă de servicii :
Evaluare psihologică pentru copii se adresează atât copiilor cu dezvoltare tipică şi vizează evaluarea nivelului de dezvoltare pentru integrarea în sistemul educaţional, evaluarea nivelului de inteligenţă, evaluare psihologică pentru procesele de custodie; cât şi copiilor cu diferite tipuri de dificultăţi de dezvoltare, cum ar fi întârziere în limbaj, ADHD, autism, agresivitate, tulburări de comportament.
Evaluare psihologică a adulţilor pentru: evaluarea structurilor de personalitate, sănătate mentală, încadrare în muncă, aptitudini şi abilităţi fizice şi cognitive, stabilirea nivelului de inteligenţă, evaluare periodic, dificultăţi emoţionale, comportamentale şi interpersonal, depresie, anxietate, stress port-traumatic, demenţă, Alzheimer, agresivitate.
Terapie cognitiv-comportamentală pentru copii: copii care întâmpină dificultăţi de integrare în familie şi colectivitate, dificultăţi emoţionale, de concentrare a atenţiei, de memorare, de exprimare, cât şi pentru copiii cu autism, retard psihic, tulburări de comportament, deficit de atenţie, hiperactivitate.
Logopedie pentru întârzieri şi tulburări de limbaj.
Consiliere psihologică copii : copii cu dificultăţi de comunicare, copii cu dificultăţi de integrare şi adaptare în grădiniţă şi şcoli, randament şcolar slab, tulburări de comportament, agresivitate, agitaţie şi nervozitate, stimă de sine scăzută, izolare, timiditate excesivă, inhibiţie.
Consiliere pentru sprijinul şi suportul copilului şi al familiei : probleme de comunicare între membrii familiei, probleme de relaţionare între părinţi şi copii.
Consiliere psihologică adulţi: probleme de cuplu, situaţii de indecizie, anxietate, depresie, stress, stimă de sine scăzută, izolare, timiditate excesivă, inhibiţie, probleme de comunicare între membrii familiei, tulburări de comportament.
Grupuri de socializare pentru copiii care au ca scop principal integrarea în structura grupului. Fiecare copil învaţă metode de afirmare, comunicare, colaborare, de a oferi şi a primi sprijinul şi suportul grupului, de împărtăşire şi apartenenţă la grup.
Club Smart Junior are ca scop dezvoltarea şi optimizarea personală a copiilor cu vârste între 3 şi 10 ani, dezvoltarea creativităţii, stimularea spontaneităţii şi favorizarea comunicării, dezvoltarea intelogenţei emoţionale şi dezvoltarea armonioasă a personalităţii prin intermediul grupului.
Club SMART oferă o alternativă copiilor de a petrece timpul liber într-o manieră constructivă prin învăţarea şi participarea la activitati distractiv-educative. Pe lângă faptul că reprezintă o modalitate deosebită de a petrece timpul liber, astfel de activitati sunt foarte antrenante pentru minte: dezvoltă capacitatea de gândire, abilităţile de comunicare, învăţarea şi aplicarea unor tehnici de strategie, negociere, lucru în echipă.

Echipa

  • Psiholog Albulet Marinela Alina
  • Psiholog Alexoiu Alina Simona
  • Psiholog Ghioc Iuliana
  • Psiholog Mitu Catalina Mihaela
  • Psiholog Radulescu Claudia
  • Psiholog Tudor Daniela- logopedie
Asociatia Centrul de Psihologie Delta Dunarii
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp