CIP Podoleanu Viorica

Nota 10 din 6 recomandari
8310 vizite
Locatie: Vaslui, jud Vaslui, Str. Victoriei, bl. 73, ap. 20
Telefon: 0748790168
  • Psiholog Podoleanu Viorica
Psihologie clinică
Psihologia muncii şi organizaţională
Psihologia transporturilor
Psihologia aplicată în servicii
Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale

Recomandari

10
a votat pe 01-11-2021 cu nota
Iulian

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
O doamna psiholog deosebita, in fata căreia îți poți deschide sufletul cu încredere. Respect si admirație pentru ceea ce faceți ! Va multumesc încă o data ! Iulian

10
a votat pe 23-02-2020 cu nota
Carmen

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
Cuvintele sau orice altceva nu pot recompensa competenţa şi omenia doamnei psiholog. Apreciez foarte mult ce ați făcut pentru mine! Vă mulțumesc pentru sinceritate, amabilitate și sprijin!

10
a votat pe 11-02-2020 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
Am cuvinte de laudă pt dna doctor. Terapia cu dumneaei a fost un proces lung, cam 2 ani.În tot acest timp , dna doctor a fost foarte implicată, m-a ascultat cu atenție și cu răbdare.Este o persoană devotată profesiei si un caracter minunat.Datorita ei nu mai vad totul asa fatalist iar atunci când am o problemă reusesc sa ma echilibrez singura.Va multumesc tare mult si tineti-o tot asa.

10
a votat pe 07-05-2018 cu nota
Claudia

Ultima vizita la cabinet: februarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
As vrea sa ma pricep la compuneri astfel incat sa va pot transmite ce efecte benefice a avut pentru mine terapia cu doamna psiholog Podoleanu. O experienta unica. O calauza prin trecutul si prezentul vietii pentru a ma descurca in viitor. Va mutumesc si pe aceasta cale ca v-am intalnit.

10
a votat pe 12-05-2016 cu nota
Ioana Foltache

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
Dna Psiholog nu este doar un specialist dezavarsit, este un om si o femeie admirabila, careia astazi ii datorez noua mea viata. M-a securizat foarte bine construind o relatie foarte frumoasa in cabinet. M-a ascultat fara sa ma judece, fara sa para socata sau contrariata de ce ii povesteam. M-a invatat sa ma cunosc si mai presus de orice m-a invatat sa fiu calma. Astazi am un copil caruia stiu ce sa ii ofer si un sot caruia stiu sa ii imparstasesc toate gandurile mele. Am invatat sa renunt la ce imi facea rau, am invatat sa construiesc relatii solide cu oamenii din jurul meu! Dna Psiholog este pt mine un doctor de suflete, un om jovial, foarte cald, o femeie care inspira bunatate si frumusete. Psihoterapia pe care am facut-o cu dansa imi va fi toata viata o piatra de temelie!

10
a votat pe 08-06-2011 cu nota
LARION RAMONA

Ultima vizita la cabinet: februarie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Podoleanu Viorica
O recomand pe d-na psiholog cu caldura deoarece manifesta seriozitate si este preocupata de calitatea actului psihologic.Recunosc ca nu aveam incredere in ceea ce ar putea face un psiholog, dar dupa o consiliere psihologica la d-n a Podoleanu mi-am dat seama ca psiholoia poate face ,,minuni" si ca multe din problemele pe care le avem se pot rezolva la psiholog

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp