Terapia dependentei de jocurile de noroc: 27 febr. 2016

Inapoi Autor: Clinica Aquamarin

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 13-02-2016
  • Locație: Bucuresti
Va invitam la un nou workshop, in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei, riscurile aparitiei dependentei, semnele emotionale si comportamentale dupa care recunoastem o persoana dependenta, consecintele acestui comportament asupra jucatorului si a familiei sale, instrumentele de diagnosticare si metodele de tratament ce si-au dovedit eficienta pana in prezent. La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.
Vom afla si cum este recomandat sa ne comportam cu persoanele dependente de jocuri de noroc, in calitate de prieteni sau membri ai familiei acestora.
Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, medici, studenti, alti specialisti si persoane interesate de acest domeniu.
Coordonator workshop: Conf. Univ. Dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, coordonator al programului "Joc responsabil", membru al Comitetului Filialei Teritoriale Bucuresti a Colegiului Psihologilor din Romania, Comisia clinica, autoare a cartilor "Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora", "Psihoterapia jocului de sansa patologic", "Pathological gambling in Romania", recomandate pe site-ul Asociatiei Europene pentru Studiul Gamblingului- EASG.
Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel: 0745.633.474; 0724.222.522.
http://www.aquamarin.ro/
Clinica Aquamarin

Clinica Aquamarin

Psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp