Clinica Doctor Acasă

Clinica Doctor Acasă

Servicii medicale complete la domiciliu
fara recomandari
3567 vizite
Locatie: Bucuresti, Splai Unirii 35, Bl. M7, Sc. B, Parter, Ap. 34, sector 6
Telefon: 0372946322 |
Fax: 0318071208
Program: Non-stop Consultaţiile se efectuează la domiciliul abonaţilor pe bază de programare
Website: http://www.doctoracasa.ro
  • Psiholog Nastasa Monica
Doctor Acasă este o clinică ce oferă tuturor abonaţilor ei cele mai complete servicii medicale existente în România. Noutatea adusă de clinica Doctor Acasă este că toate serviciile medicale sunt oferite la domiciliul pacientului.

Ce oferă clinica Doctor Acasă ?
Toate serviciile medicale oferite de clinica Doctor Acasă (consultaţiile de medicină generală, consultaţiile de medicină de specialitate, seturile de analize, investigaţiile imagistice, reţetele, livrarea medicamentelor etc. ) sunt efectuate la domiciliul abonatului, acordându-i acestuia confortul maxim în accesibilitatea la serviciul medical la un standard de calitate superior şi la un pret corect.

Abonamentele Doctor Acasă sunt echilibrate dar şi flexibile, ele putându-se modifica financiar direct proporţional cu conţinutul acestora, astfel încât să se adapteze într-un mod eficient nevoilor medicale ale pacientilor.

Doctor Acasa alocă abonatilor un medic personal, competent, care realizează managementul stării sale de sănătate prin măsuri specifice de prevenţie a afecţiunilor depistate în stare incipientă sau prin măsuri terapeutice de remediere precum şi prin programe de informare medicală şi consiliere a stilului de viaţă.

De ce să alegem clinica Doctor Acasă ?
Doctor Acasă nu este doar un serviciu medical la domiciliu, ci şi un stil de viaţă. Atunci când va abonati la Clinica Doctor Acasă uitati complet de alergatul de la un centru medical la altul, de alergatul la farmacie după medicamente şi după programări la medici şi de aşteptatul la uşa cabinetului medical. Acest lucru inseamna ca abonatilor Doctor Acasa li se oferă un stil de viaţă adecvat, unde timpul, confortul si sanatatea sunt niste bunuri câştigate.

În plus, Doctor Acasă oferă abonaţilor săi, în premiera pentru piaţa abonamentelor de sanatate, posibilitatea de a avea asigurare de sănătate inclusă în abonamentul aferent, precum şi accesul cu reduceri importante la programul de recoltare şi stocare de celule STEM de la nou-născut.

Avantajele abonării la serviciile medicale Doctor Acasă
- servicii medicale integrale, de cea mai bună calitate şi la un preţ corect,
- pachete de servicii medicale echilibrate şi flexibile,
- reţea dezvoltată de specialităţi medicale care să asigure o acoperire a tuturor afecţiunilor
- aparatură medicală de cea mai bună calitate (investigatiile medicale la domiciliu efectuându-se cu aparatură medicală portabilă de ultimă generaţie tehnologică )
- o echipă de medici care să includă nume cunoscute din toate speciălităţile medicale
- servicii de urgenţă
- accesul la un laborator de analize care să aibă toate atestatele, referinţe reieşite din gradul de satisfacţie al clienţilor pe care respectivul centru îi are deja.

Album foto

Clinica Doctor Acasă
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp