Cabinet psihologic Sens/Clinica Sandplay

Cabinet psihologic Sens/Clinica Sandplay

A trai este un continuu act de creatie. Fiecare om are o poveste...o poveste careia neincetat ii cauta SENSUL
Nota 10 din 2 recomandari
26985 vizite
Locatie: Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei nr.5, sector 1 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0723885195
Program: luni-joi - 13,00-18,00 vineri 13,00-16,00 Programari la telefon: 0723885195 email: office.sens@yahoo.com
De serviciile noastre... Evaluare si testare psihologica
Consiliere psihologica
Consiliere psihologica on-line
Psihoterapie individuala, grup
Grupuri de suport psihologic
Grupuri de dezvoltare si optimizare personala
Grupuri de consiliere relationala

... pot beneficia...
Copii
Adolescenti
Adulti
Varstnici
Cupluri
Familii

... pentru ca fiecare sa gaseasca raspunsuri la propriile intrebari si
drumul catre propriul SENS...

Intalnirea cu tine insuti in cabinetul psihologic este uneori facilitata de utilizarea unor instrumente de evaluare si psihodiagnostic... Asa cum medicul utilizeaza analizele pentru a avea acces la starea corpului tau, tu fiind primul beneficiar al acestor informatii, psihologul utilizeaza si el diferite moduri de a investiga, aducand la suprafata acele informatii care te pot orienta catre demersurile necesare sanatatii tale sufletesti... In cabinetul meu utilizez
Testul culorilor Luscher
Testul fabulelor Duss
Testul Rorschach (testul petelor de cerneala)
Inventare, chestionare de personalitate
Teste, inventare, chestionare asupra anumitor trasaturi de personalitate
Alteori tehnici si metode ca
Explorarea visurilor
Analiza povestii de viata (mitul personal)
Jocul cu nisip (Sandplay)
Lucrul cu basmul personal
Desenul, modelajul
Elaborarea de povesti
Teatrul de papusi
pot sa te duca mai aproape de comoara interioara, intr-un fel delicat si profund, facilitand schimbarea de care ai nevoie.

Motto:
"Ceea ce conteaza nu este sensul vietii in general, ci mai degraba sensul specific al vietii omului la un moment dat..." (viktor Frankl - Omul in cautarea sensului vietii)

Ca oameni suntem mereu provocati sa ne cautam drumul de viata. Fiecare in felul nostru, ne miscam fara incetare catre implinirea telului aproximativ in jurul caruia se deruleaza continuu viata noastra. Fiecare dintre noi avem o poveste de viata, cu lumini si umbre, cu personaje bune si rele, cu eroi si vrajitori, cu victorii si infrangeri, cu drumuri blocate sau serpuiri line... uneori ne simtim dezradacinati, pierduti, nesiguri avansand pe un drum care nu stim daca este al nostru...ne simtim bolnavi, uneori chiar suntem...alte ori mergem inainte plini de speranta si energie, ne simtim "pe val" si "plesnind de sanatate"... Fiecare experimenteaza de-a lungul vietii si varful si valea si drumul dintre ele. Suntem de fiecare data, fie ca stim sau nu, eroii propriei noastre vieti, coautori ai experientelor, posesori si autori ai unei povesti care descrie "de ce-ul" si "catre ce"-ul nostru personal, sensul unic si irepetabil al fiintei noastre. Drumurile noastre se intersecteaza in puncte cheie si ne suntem unii altora sprijin si provocare, suntem irepetabili si la fel experientele pe care traim.
Tu , Pacientul /Clientul, poti fi acela sau aceea care se afla pe drum in cautarea propriului Sens, in cautarea de sine, in cautarea propriei sanatati, a propriei stari de bine in relatia cu tine insuti si cu ceilalti, in cautarea unei schimbari in propria ta viata, in cautarea a ceea ce da valoare vietii tale, traiesti ca implinire, iti aduce sanatatea si te face sa te simti cu rost si sa spui ca "da, nimic nu e intamplator".
Eu, Psihologul , sunt deasemenea un calator pe propriul drum, am parcurs etape de formare si experienta mea personala si profesionala iti poate fi un sprijin.
Relatia terapeutica*. Te pot insoti pe acea portiune a drumului tau care ti se pare mai anevoioasa, asa incat ai decis ca ai nevoie de ajutor, poate te-ar ajuta o explicatie sau poate un loc in care sa vorbesti deschis despre ce te apasa sau in care sa depozitezi in siguranta tacerea si golul, furia, frica si epuizarea pe care le simti in suflet la un moment dat. Cauti pe cineva care sa te ajute. Iti pot oferi o relatie terapeutica definita de profesionalism, sustinere si incredere, confidentialitate si respect, informare si clarificare. Iti pot oferi un cadru in care sa explorezi liber si in siguranta lumea interioara si dialogul dinamic intre interior si exterior. Iti pot oferi un spatiu liber si protejat in care sa lucrezi cu propria poveste de viata, cu resursele si dificultatile tale si sa le asezi in alta ordine, in ordinea de care ai nevoie pentru a te dezvolta si insanatosi.
Am incredere in potentialul tau de dezvoltare si oricine ai fi, voi incerca sa te ajut sa iti cunosti si folosesti propria valoare, fara a astepta sa devii o persoana... "perfecta".
*Relatia terapeutica este un cadru care se dezvolta in timp intre psiholog si pacient/client. Elemente ale acestui cadru referitoare la drepturile si obligatiile Psihologului si Clientului/Pacientului se discuta chiar de la prima sedinta si se convine de comun acord asupra Contractului pentru servicii psihologice semnat in doua exemplare de Psiholog si Client, cate unul pentru fiecare parte.

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 21-02-2015 cu nota
Dumitrache Dan

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Daniela Neagu
Domana Psiholog Danielea Neagu, este un psiholog extraoridnar. Am avut o multime de probleme. Peste care am trecut cu ajutorul Doamnei Daniela :)

10
a votat pe 16-06-2011 cu nota
marinescu cecilia

Ultima vizita la cabinet: iunie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Daniela Neagu
Am avut ceva probleme cu copilul si m-a impresionat tehnica folosita - terapia cu nisip. Daniela neagu foloseste aceasta terapie cu o deosebit profesionalism si pot sa sa spun ca relatia cu copilul meu s-a reinventat. Multumesc, Daniela

Cabinet psihologic Sens/Clinica Sandplay
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp