Delia Lungu - Cabinet Individual de Psihologie

Delia Lungu - Cabinet Individual de Psihologie

www.delialungu.ro -- psihoterapie online, prin Skype
Nota 10 din 5 recomandari
4201 vizite
Locatie: Ramnicu Valcea, jud Valcea,
Telefon: 0000000000
Program: pe bază de programare pe email: delia@delialungu.ro
Programare online

Recomandari

10
a votat pe 07-01-2020 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Lungu
Delia m-ajutat f mult aratandu-mi cum sa evit impulsurile care ma stresau mereu in privinta curateniei , a stilului de viata alimentar .. si de asemenea sa am mai multa incredere in mine si sa devin mai buna cu persoanele care ma iubesc cu adevarat ! O recomand ! Este o persoana minunata si dedicata muncii ei !

10
a votat pe 22-10-2019 cu nota
Natalia

Ultima vizita la cabinet: iulie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Lungu
Delia m-a ajutat să risipesc " ceața" din care ieșeam ca să îmi dau seama de unde vin și prin urmare să încep să înțeleg cine sunt. M-a ajutat deasemenea să întrevăd modalitățile prin care aș putea evolua în continuare în acest sens, spre cunoaștere și iubire de sine.

10
a votat pe 31-12-2017 cu nota
Iulia

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Lungu
O recomand pe Delia cu toata increderea. Pentru mine, Delia este un profesionist. Profesionalismul l-am observat la Delia atunci cand a mediat conflictul dintre mine si fostul meu sot .La nico o intalnire online nu am simtit ca a fost de partea mea sau de partea fostului sot. Asta a contat foarte mult pentru mine. Astfel ca, dupa ce am incheiat terapia cu fostul sot, ca urmare a increderii pe care mi-a castigat-o, am contactat-o pe Delia pentru terapie individuala. La fiecare sedinta observ la Delia multa caldura si empatie. De fiecare data este o placere sa parcurg ora de terapie cu ea. Pentru mine de-asemenea conteza foarte mult ca nu m-am simt judecata de Delia. Dupa fiecare ora de terapia cu Delia ma simt imbogatita cu incredere, compasiune, toleranta, cunostinte. Astfel ca o recomand pe Delia cu toata convingerea!

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Lungu
Incep cu a-ti spune “ multumesc”. Pentru mine intalnirile cu tine au fost o gura de aer proaspat si faptul ca am putut vorbi deschis pentru mine a facut diferenta. A fost o modalitate prin care sa ma cunosc mai bine.. si mi-am « amintit » ce inseamna a « prioritiza ». Da, am schimbat ceva…schimbari mici dar sigure, care au dus la alte rezultate decat cele pe care le stiam deja 

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Antonia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Lungu
O recomand din toată inima pe Delia. Nu e doar o profesionistă calificată și specializată, pasionată de meseria ei și în continuă formare. E foarte atentă la nevoile și sensibilitățile mele. Am un caracter dificil, dar Delia știe cum să-mi păstreze dorința de a depăși problemele, de a-mi păstra încrederea în mine, că împreună putem depăși obstacolele și frica de schimbare.

Delia Lungu - Cabinet Individual de Psihologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp