Workshop - Andrew Barnes - Body de-armouring - 30 oct - 2 noiembrie, Bucuresti

Inapoi Video Autor: Psiholog Gabriela Marin

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 30-10-2014
  • Locație: Bucuresti
Am fost creati sa fim fericiti, sa ne bucuram si sa iubim. Fiecare dintre noi stie intuitiv aceasta. Ce ne opreste atunci? Cum ajungem sa experimentam in schimb atat de mult suferinta si blazarea?
La începutul secolului XX faimosul psihanalist austriac, Wilhelm Reich punea bazele teoriei energiei orgonice. Aceasta energie este energia cosmică primordială, universala, prezentă în toate organismele vii, ce poate fi pusă în evidentă vizual, termic si electroscopic prin contoarele Geiger Muller. Conform lui, armura (armour ) este condiţia care rezultă atunci când energia este blocată prin contracţii musculare şi astfel nu mai circulă libera prin întregul trup.
În concordanţă cu cercetările lui Reich, s-au dezvoltat de-a lungul timpului diverse modalităţi practice de detensionare muculară insoţite de respiraţie si de conştientizare, pentru a ajunge să se deblocheze energia stagnata în zonele respective.
Andrew Barnes, renumit trainer si sexolog australian a carui activitate extraordinara cuprinde seminarii, workshop-uri si conferinte pe care le desfasoara în peste douăzeci de tări pe toate cele 5 continente, a pus la punct o metodă simpla si sistematică de deblocare a acestei carcase inconstiente, tehnica pe care o denumeste "body de-armouring".
In timpul celor 15 ani de practica, Andrew a dezvoltat o modalitate extrem de eficienta de detensionare muculară insotita de constientizare si de un anumit tip de respiratie ducand astfel la deblocarea energiei blocate în zona respectivă. Pe o cale perfect naturala se ajunge la o echilibrare psihomentala care produce transformari profunde ce vor fi resimtite atat psihic cat si fizic. Este o metoda de vindecare si de reconectare plenara cu forta vietii.
Andrew a sintetizat elocvent:
Ca urmare experientelor neplacute de viata care ne-au generat frica, durere, resentimente, am adunat constient sa nu, contractii specifice care ne afecteaza psihic si chiar fizic. Aceste tensiuni se cumuleaza in timp pana cand devin asemenea unor "benzi " rigide care se stocheaza in interiorul tesuturilor corpului. Ajungem treptat sa purtam in trupul nostru o structura asemeni unei armuri care blocheza curgerea naturala a eergiei vietii. O structura care ne impacteaza sanatatea, vitalitatea si sexualitatea; care ne amplifica stresul si impiedica accesul la experimentarea starilor elevate de constiinta. Evolutia se face prin expansiune; armura ne mentine intr-o stare constanta de contractie.
In perioada 30 oct-2 nov 2014, Andrew Barnes va sustine in Bucuresti, pentru prima data in Romania, Workshop-ul de Body de-armouring
Seminarul contine atat prezentari teoretice expuse in stilul franc si spontan al lui Andrew cat si multe parti experimentale coordonate de el, astfel incat la sfarsitul acestui seminar veti constata:
- toleranta mai mare la presiunea stresului,
- dezamorsarea tiparelor subconstiente datorate blocajelor, detensionare
- regenarare rapida,
- acces mai profund is mai rapid la forta vietii,
- deblocarea energiei sexuale,
- autenticitate in recunoasterea si exprimarea sentimentelor si a dorintelor,
- o crestere notabila a energiei, vitalitatii si sanatatii
- relaxare, acceptare

Acest workshop se adreseaza atat persoanelor individuale cat si terapeutilor, psihologilor, specialistilor in comunicare si coaching care doresc sa cunoasca noi metode de vindecare.

Veti gasi acest eveniment foarte util si interesant daca:
- doriti sa invatati cum sa eliminati blocajele fizice si energetice pentru a permite energiei sa curga neobstructionata prin corp
- cautati o experimentare mai profunda a iubirii si intimitatii
- doriti sa cresteti prin amplificarea iubirii si fericirii
- doriti sa intelegeti polaritatile masculin/feminin si cum acestea va impacteaza viata

In cursul acestor zile veti fi ghidati, sustinuti, iubiti si respectati in aceasta calatorie a transformarii interioare condusa de Andrew Barnes. Aceasta metoda este intensiva, structurata, profunda si vizeaza eliminarea blocajelor si deschiderea fata de iubirea din fiecare dintre noi.

Pret workshop 30 oct - 2 noiembrie : 280 Euro
Locaţie: BUCUREŞTI

Pentru desfasurarea în bune conditii a seminarului, numărul de locuri este limitat. Mai multe amanunte puteti afla la tel 0720 025 265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com. Rezervarea locului se face prin plata unui avans si inscrierea la nr de tel de mai sus.
Abc Psihosucces - Cabinet de psihoterapie și sexologie - Dr. Gabriela Marin

Abc Psihosucces - Cabinet de psihoterapie și sexologie - Dr. Gabriela Marin

Pentru o terapie de succes

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp