CIP Diana Ciubotaru in colaborare cu ICSCC organizeaza Curs de formare complementara in consiliere

Inapoi Autor: Diana Ciubotaru

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de formare profesională
  • Target: Psihologi/psihiatri
  • Data: 12-09-2014
CURS de Formare Complementară în Consiliere şi Psihoterapie Sistemică de Familie şi Cuplu acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Organizator: Şcoala Sistemică de Formare (SSF ) Iaşi acreditată de CPR (RF -II - IS - 120 din 09.10.2012 ) din cadrul ICSCC

Inscrieri la telefon: 0741 093 131 sau e-mail: contact@scoala-sistemica.ro

Pentru Iaşi următorul grup în 12-14.09. 2014 - înscrieri deschise.

Pentru Bucureşti următorul grup în 19-21.09 2014- înscrieri deschise

Cui se adresează: Acest curs se adresează absolvenţilor facultăţilor de psihologie, medicină, sociologie, psihopedagogie specială, asistenţă socială, filosofie, teologie şi studenţilor în an terminal care doresc să devină consilieri/psihoterapeuţi şi se află în căutarea programului de formare potrivit viziunii personale de vindecare şi intervenţie.

Ce obţii: devii psihoterapeut sau consilier de familie şi cuplu

Formarea în psihoterapie şi consiliere este un demers de 4 ani care angajează multe resurse personale şi relaţionale. Satisfacţia şi rezultatele formării se reflectă în muncă practicianului şi angajarea lui în împlinirea profesiei de consilier sau terapeut. Practic, după (aproximativ un an şi jumătate ), încheierea primei etape a formării (consilier sau terapeut ) în supervizare va puteţi deschide un cabinet de liberă practică şi puteţi începe activitatea terapeutică sub îndrumarea supervizorului. Urmează etapă de supervizare, aproximativ 2 ani, etapă în care se consolidează toate abilităţile şi instrumentele primite în formarea teoretică şi aplicativa şi se extinde indentitatea terapeutului până la nivelul autonom. Se lucrează în grup, într-o atmosferă colaborativa şi folosind tehnici interactive, de impact.

Costuri şi taxe: Taxa înscriere: 50 lei

Onorariul de formare pentru 3 zile de curs este de 170 euro (Bucureşti ) 163 euro Iaşi pentru un modul de 35 ore şi se va achita în prima zi de curs. În aceasta taxă sunt cuprinse toate cheltuielile de transport, cazare, masă şi închiriere sală de curs.

Cursul se organizează odată la două luni. Detalii despre calendar şi distribuţie se pot obţine la cerere, pe mail.

Dosarul final pentru înscriere trebuie trimis prin poştă la secretariatul Şcolii, inaintea inceperii cursului la adresa: Iaşi, Sos. Nicolina, nr. 87, Bl. 988A, sc. B, parter, int. 02 şi cuprinde următoarele:

Copie de pe actul de identitate;
Copii de pe actele de studii şi anexele acestora;
Copie de pe certificatul de căsătorie sau de pe hotărârea judecătorească definitivă şi irevocabilă de divorţ, după caz;
Copii de pe documente care atestă absolvirea unor programe formative, stagii, cursuri de specializare şi alte forme de perfecţionare;
Curriculum Vitae (CV ) şi lista lucrărilor ştiinţifice
Dovada achitării taxelor necesare acoperirii costurilor atestării profesionale.
Toate copiile sunt nelegalizate.

Cine suntem?

Suntem prima generaţie din România de psihoterapeuţi de familie şi cuplu pregătiţi de formatori străini (formatori olandezi şi norvegieni ) . Suntem de fapt, pionierii care implementează terapia de familie în România din 2005 până în prezent. Avem o bogată experienţă în formare profesională (mii de ore de formare teoretică şi aplicativa, supervizare şi dezvoltare personală ) experienţă didactică academică şi preuniversitară şi experienţă că practicieni în practică privată ain lucrul cu familiile, cupluri, individual şi în grup.

Cursurile au un nivel înalt de profesionalism, sunt susţinute de standarde europene, sunt 80% practice şi sunt susţinute de echipă de formatori ieşeni Diana Ciubotaru şi Adina Karner Hutuleac. La finalizarea formării fiecare terapeut obţine atestatul psihoterapeut/consilier autonom şi are un set de instrumente practice, verificate şi testate pentru a se lansă în carieră de consilier/ psihoterapeut sistemic. Cursul introductiv de 70 de ore face parte dintr-o formare complementară standard structurată şi organizată conform criteriilor impuse de Colegiului Psihologilor din România. Formatorii au o vastă experienţă de formare, supervizare şi terapie educaţională, fiind şi practicieni în practică privată, celebrând deja formarea a cel puţin patru generaţii de consilieri şi terapeuţi de familie şi cuplu.

Contact:

Telefon: 0741 093 131

E-mail: contact@scoala-sistemica.ro

La cerere se poate trimite prin mail curricula şi alte detalii legate de procesul de formare.

Vă aşteptăm!

psiholog principal Diana Ciubotaru

psihoterapeut de familie şi cuplu

formator şi supervizor
Gamma Clinic Psychology - Psihoterapeut principal Diana Laura Ciubotaru

Gamma Clinic Psychology - Psihoterapeut principal Diana Laura Ciubotaru

Tu eşti stăpânul vieţii tale!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp