Clubul parintilor GAMMA - workshop-uri de parenting

Inapoi Autor: Raluca Ferchiu - psihoterapeut de familie și cuplu

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs parenting
  • Target: Părinți
  • Data: 11-07-2017
  • Locație: Iasi

Cu siguranță, să fii părinte nu este întotdeauna așa cum ți-ai imaginat - poate uneori e mai ușor decât credeai, iar alteori e mult mai provocator; sunt multe situații în care ritmul de dezvoltare al copilului tău nu se pliază pe ritmul tău de viață sau nu se sincronizează cu planurile voastre inițiale ca familie, poate că uneori te simți copleșit de rapiditatea cu care copilul tău face anumite achiziții și de nevoia de a-ți adapta stilul parental la aceste schimbări. Poate că îți faci griji că numai tu ai aceste probleme, dar toți părinții trec prin aproape aceleași provocări, aceleași întrebări, aceleași griji. Și poate că împărtășind trăirile tale cu alți părinți, îți poți exprima emoțiile, poți afla informații despre cum să abordezi anumite situații problematice și poți lua contact cu idei noi pe care alți părinți le-au aplicat și care au funcționat.

 

De aceea, dragi părinți, vă invit la întâlnirile Clubului părinților Gamma, o serie de întâlniri lunare în care vom discuta despre cele mai mari provocări ale vieții de părinte. La aceste întâlniri vom discuta despre:

- Cum să ai o atitudinea fermă atunci când vrei să-i transmiți ceva copilului tău;

- Cum să faci față crizelor copilului sau situațiilor dificile;

- Cum să identifici nevoile emoționale ale copilului tău și cum să-ți dai seama când acesta se confruntă cu probleme la școală sau în grupul de prieteni;

- Cum să-ți gestionezi propriile emoții în interacțiunea cu copilul tău;

- Cum poți stabili reguli pe care copilul tău să le respecte și să le integreze în viața de zi cu zi;

- Cum să organizezi programul copilului tău, astfel încât să îmbini în mod eficient activitățile educative cu cele recreative (mai ales în perioada vacanței );

- Cum să gestionezi influența altor persoane în viața copilului tău (prieteni, educatori, profesori, colegi, bunici etc );

- Cum să-i imprimi copilului tău niște obiceiuri mentale sănătoase precum încrederea în sine, perseverența, rezistența emoțională sau organizarea.

La prima întâlnire din cadrul Clubului părinților Gamma vom discuta despre provocările rolului de părinte asupra vieții personale si profesionale și despre dificultățile pe care le întâmpini în relație cu copilul tău. La finalul acestei întâlniri, vom stabili, de comun acord, următoarea topică de discuție. Vă aștept cu drag!

 

Workshop susținut de psihoterapeut de familie Raluca Ferchiu

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

 

Când?

Marți, 11 iulie 2017, ora 18.00 - 20.00

 

Unde?

Gamma Institute, Iași, Șos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et.1, ap.1

 

Investiție: 80 ron/ persoană

 

Înscriere: Completează formularul de înscriere (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf ), specificând denumirea evenimentului la care vrei să participi.

Gamma Clinic Psychology - Psihoterapeut principal Diana Laura Ciubotaru

Gamma Clinic Psychology - Psihoterapeut principal Diana Laura Ciubotaru

Tu eşti stăpânul vieţii tale!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp