Spitalul Clinic Genesys

Spitalul Clinic Genesys

Impreuna pentru sanatate
Nota 10 din 1 recomandari
10130 vizite
Locatie: Arad, jud Arad, Str. Cornel Radu, nr. 3
Telefon: 0257960
Program: Luni - vineri: 08:00 - 21:00 Sambata : 08:00 - 14:00 Serviciu de garda permanent. Programari si la tel 0257-219.700 si 0257-219.800
La jumatatea anului 2006 un grup de investitori din Arad a luat decizia de a construi un centru medical modern care sa se constituie ca o alternativa viabila la unitatile sanitare din sectorul public. Mai mult, aceasta institutie se doreste a fi un centru de excelenta al medicinii aradene, care sa readuca increderea in serviciile medicale romanesti si sa asigure locuri pentru perfectionarea personalului medical aradean. In vara anului 2007 au inceput lucrarile efective la acest proiect structurat pe D+P+3E, in ideea de a asigura servicii medicale diversificate si performante.

Astfel, incepand cu luna Iulie a anului 2009 unitatea ofera servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru urmatoarele specialitati: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Interna, Cardiologie, Chirurgie Generala, Chirurgie estetica, Chirurgie vasculara, O.R.L., Oncologie, Endocrinologie, Urologie, Stomatologie, Oftalmologie si servicii de laborator. Serviciile spitalicesti pot fi accesate incepand cu luna Septembrie 2009. Pana la sfarsitul anului vor fi semnate protocoale de colaborare cu U.M.F. Timisoara, Universitatea de Vest "Vasile Goldis" si Universitatea din Szeged, unitatea autorizandu-se astfel ca spital clinic. In acest mod va fi posibila desfasurarea actului didactic medical si oferirea unor servicii medicale de inalta tinuta intr-unul si acelasi spatiu.

Capacitatea tehnica de a oferi servicii medicale de calitate a fost asigurata prin dotarea spatiului cu tehnologii de ultima ora in domeniul medical. Astfel, plecand de la nivelul blocului operator unde toate salile au fost concepute in sistemul camerelor curate cu fluxuri laminare si filtre heparinice, lampi scialitice in tehnologie LED, console centrale cu racorduri rapide pentru gaze medicinale si curenti, statii performante de anestezie, sisteme de monitorizare video a actului medical, sisteme centrale de monitorizare a semnelor vitale si mergand pana la nivelul capacitatilor de cazare dotate cu sisteme de furnizare a gazelor medicinale, paturi electrice cu telecomanda si cu sisteme de Nurse Calling portabile, totul duce cu gandul la ceea ce ar trebui sa gasim intr-o clinica de inalta clasa unde medicina se practica la un nivel cel putin european.

Spitalul Clinic Genesys va ofera servicii medicale la nivel de ambulatoriu de specialitate (consultatii ) si la nivel de spital (internari, interventii chirurgicale, nasteri, etc. ). In unul si acelasi spatiu avem capacitatea de a va oferi servicii medicale complete, plecand de la stabilirea unui diagnostic cert pana la rezolvarea pe cale chirurgicala a afectiunilor depistate. Pacientii nu vor mai fi pusi in situatia de a se deplasa in mai multe locatii pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

Recomandari

10
a votat pe 12-04-2014 cu nota
Alina M

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Adriana Popa
Foarte bun psiholog

Spitalul Clinic Genesys
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp