Discuta despre sexualitate cu copilul tau!

Inapoi Autor: Adela Moldovan

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de informare psihologică
  • Target: Părinți
  • Data: 12-12-2014
  • Locație: Cluj-Napoca
Copiii noştri au multe întrebări şi curiozităţi pe măsură ce cresc. suntem bucuroşi să le răspundem la întrebările lor, deşi unele sunt complicate. Există însă un subiect unde nu aşteptăm întrebările lor şi am vrea să treacă cât mai mult timp până încep să pună întrebări. Sau chiar ne facem uneori că nu auzim întrebările lor. Acesta este subiectul sexualităţii. De ce ne este atât de greu să discutăm despre asta? Poate cu noi nu s/a discutat, poate nu ştim cât să spunem, cum să explicăm şi ca să fim sinceri este un subiect dificil oricât de deschişi am fi cu privire la sexualitate.
Este însă extrem de important să discutăm cu copiii noştri despre sexualitate. De ce, poate vă întrebaţi. Pentru că pot afla oricând şi de oriunde mai ales în mediul de astăzi... Pentru că daca noi discutăm asta cu ei din timp, vor discuta cu noi atunci când vor avea întrebări... Pentru că e normal să întrebe şi să aibă curiozităţi chiar dacă nouă ne este greu să le răspundem... Pentru că un copil / adolescent care ştie şi cu care părinţii vorbesc despre sexualitate este în mare măsură ferit de pericolele sexualităţii. Şi pentru multe alte motive.
PsyLife Clinic te invită la workshopul "Discută cu copilul tău despre sexualitate" ca să afli toate motivele pentru care ar trebui să faci asta, să afli când să discuţi, cum să spui şi cât să spui despre sexualitate, în funcţie de vârsta şi particularităţile copilului tău. Workshopul se va desfasura in ziua de 12 decembrie, de la ora 18.00 la 20.30, la sediul PsyLIfe Clinic - Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu nr.126, ap.14.
Te aşteptăm cu drag!

Adela Moldovan si Raluca Anton
Psihologi, nu pisalogi :- )
Holo

Holo

Psihologie pentru comunitate

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp