Workshop "Secrete in a-mi asculta copilul" 21 noiembrie

Inapoi Autor: Adela Moldovan

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs parenting
  • Target: Părinți
  • Data: 21-12-2014
  • Locație: Cluj-Napoca
"Dacă vrei ca cel mic să te asculte, e nevoie să îl asculţi tu mai întâi!"
A-l asculta pe cel de lângă noi, chiar dacă pare simplu, nu este chiar aşa. De multe ori procesul de comunicare este deficitar nu pentru că cel care comunica ceva nu ştie să o facă ci, poate, pentru că cel care ascultă nu ştie să asculte. În relaţia cu copiii aceasta este, de multe ori, o problemă pe care o întâlnim frecvent. De ce? În principal pentru că noi, adulţii, ştim mult mai multe decât un copil şi atunci se poate întâmpla să şi anticipăm lucrurile pe care ei vor să le spună. Astfel, poate să apară riscul să nu îi lăsăm să comunice până la capăt mesajul.
Ascultând cu atenţie adunăm informaţii relevante pentru noi şi pentru copil, a ne asculta unul pe celălalt ne consolidează relaţia, ascultând cu atenţie arătam respect, a asculta este primul pas în a rezolva problemele pe care le avem şi, până la urmă, a ne asculta copilul ne învaţă pe noi ca părinţi o multitudine de lucruri despre cel mic dar şi despre noi. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom discuta într-o manieră practică în cadrul atelierului pe care vi-l propunem.
Atelierul se desfăşoară la sediul PsyLife, str. Eremia Grigorescu nr.126 ap.14, Cluj-Napoca, în data de 21 noiembrie între orele 18:00 şi 20:30 iar înscrierile se pot face până în 20 noiembrie la următoarele date de contact: contact@psylife.ro
0740-076261 / 0740-136838.
Contribuţia fiecărui participant este de 40 ron.
Dacă doriţi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi!

FERICIREA COPILULUI TĂU ESTE MESERIA NOASTRĂ!
Te asteptam cu drag,
psiholog Raluca Zaharie Anton şi psiholog Adela R. Moldovan
Holo

Holo

Psihologie pentru comunitate

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp