DEVINO MAESTRUL TIMPULUI TĂU -09.09.2023

Inapoi Video Autor: Larisa Herculea-Andronic

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 09-09-2023
  • Locație: Bucuresti

✨DEVINO MAESTRUL TIMPULUI TĂU
✨INSTANT DE LA STRES LA CALM
✨PRIMII PAȘI CĂTRE O VIAȚĂ ARMONIOASĂ
Simți că ai devenit spectator în propria ta viață?
Pare că ai pierdut controlul și trăiești într-o vâltoare de evenimente care te amețesc?
Ai renunțat să te împotrivești sau te împotrivești valurilor din viața ta sperând că ceva se va schimba și va fi mai bine, sau că măcar vei reuși să supraviețuiești de la o zi la alta?
Sunt Larisa Herculea-Andronic sunt psiholog, psihoterapeut și hipnoterapeut, cu specializări principale în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie.
Am creat pentru tine un eveniment care are rolul de a transforma stresul în calm și de a-ți restitui locul în conducerea și managementul timpului tău!
Poate deja știi că, atunci când trăim în condiții de viață pe care le percepem ca fiind stresante, pentru perioade lungi de timp, corpul nostru REACȚIONEAZĂ la nivelul resimțit de stres, în diferite forme.
Unele dintre aceste forme sunt de natură emoțională precum: depresie, apatie, agitație, iritabilitate, teamă, lipsa de entuziasm, stimă de sine scăzută și lipsa încrederii în sine și în ceilalți.
La nivel comportamental apar insomniile, tulburările alimentare și compulsiile și dependențele în încercarea disperată de a diminua stresul.
Scade nivelul de energie și pofta de viață iar oboseala devine o stare predominantă sau chiar permanentă. Apar dificultăți de concentrare, de atenție, probleme de memorie și exprimarea devine anevoioasă.
Apar răceli frecvente, dureri de cap, probleme de sănătate cronice sau acute pe fondul unui sistem imunitar slăbit și vulnerabil.
Stresul poate fi cronic sau acut. Cel cronic este resimtit pe o perioada lunga de timp în timp ce stresul acut este resimțit intens pe o perioadă mai scurtă de timp.
Efectele stresului gestionat ineficient sau necorespunzator pot fi, fără a se rezumă la acestea: boli cardiovasculare, avc, boli autoimune, diabet, ulcere și diagnostice oncologice, boli psihice și diagnostice psihiatrice, infertilitate și se asociază cu un risc crescut de deces.
Atât persoanele de sex masculin cât și persoanele de sex feminin sunt în mod egal afectate de stres și ambele tabere au nevoia de gestionare eficientă a tensiunii nervoase.
Deși educația primită la nivel cultural nu încurajează exprimarea emoțiilor pentru persoanele de sex masculin, o maturitate emoțională implică și capacitatea de a fi vulnerabili, de a ne împrieteni cu emoțiile simțite cât și de a exprima emoțiile pe care le simțim.
Într-o lume în care stresul cronic a devenit în mod eronat o normalitate a vieții cotidiene, ne confruntăm cu tot mai multe repercursiuni generate de nivelul ridicat de stres resimțit pe termen lung.
Dacă te simți epuizat și fără resurse sau pur și simplu dorești să fi mai mult la cârma timpului tău, atunci acest workshop este pentru tine!
Am creat acest program educațional și transformativ special din dorința de a-ți oferi posibilitatea și instrumentele pentru ca tu să îți recapeți controlul asupra propriei vieți și să redescoperi bucuria de a trăi.
Ce vei obține în acest workshop de 4 ore?
✨facem diferența între conceptele de EU-STRES și DISTRES
✨afli cum modul în care gândești și cum limbajul pe care îl folosești poate amplifica sau diminua nivelul de stres resimțit
✨afli care evenimente au scorul cel mai înalt pe scala stresului și afli ce fel de comportamente sunt corelate cu nivelul mediu, înalt și foarte înalt de stres
✨afli ce sunt mecanismele de coping și care sunt cele sănătoase cu care rezonezi dar și cum le poți folosi în avantajul tău astfel încât să crești reziliența la stres
✨afli despre implicațiile traumei în nivelul de stres resimțit
✨descoperi cum să ai un management al timpului eficient
✨dobândești tehnici și instrumente de management al timpului
✨strategii de rezolvare de probleme
✨înveți să exprimi tensiunea interioară în moduri ecologice, benefice pentru tine și pentru ceilalți
✨descoperi cum concret îți influențează stresul viața astfel încât să devi mult mai conștient de aspectele din viața ta care produc tensiune, implicit să redobandești mai mult control asupra lor și îți transformi percepția asupra stresului.
✨Înveți metode sănătoase și tehnici simple și practice prin care să gestionezi nivelul de stres resimțit
✨Primești strategii eficiente prin care transformi stresul din viața ta.
✨Dobândești instrumente noi prin care poți să îți îmbunătățești instant calitatea vieții
BONUS
BENEFICIEZI DE O EXPERIENȚĂ DE TRANSĂ HIPNOTICĂ CE ARE ROLUL DE A REINSTAURA STAREA DE CALM, DE A-ȚI OPTIMIZA RAPID CALITATEA VIEȚII ȘI DE A DIMINUA INSTANT NIVELUL DE STRES DIN ORGANISM.
Reia controlul asupra vieții tale și RĂSPUNDE acestei invitații către viața ta, așa cum o vrei!

Larisa Herculea-Andronic Cabinet Individual de Psihologie

Larisa Herculea-Andronic Cabinet Individual de Psihologie

Îmbrățișează schimbarea și creează-ți propria ta poveste de succes!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp