Mazuru Elena - Cabinet individual de psihologie

Mazuru Elena - Cabinet individual de psihologie

NU IGNORA! AJUTA-TI COPILUL SA VORBEASCA CORECT!
Nota 10 din 10 recomandari
9025 vizite
Locatie: Targu Mures, jud Mures, Str. Godeanu (Cartierul Dambul), programarile se fac telefonic [Arată în Google Maps]
Telefon: 0745580553
Program: PROGRAMARILE PENTRU COMUNICARE IN LIMBAJUL MIMICO GESTUAL, LA COPII SURZI, SI LOGOPEDIE SE FAC TELEFONIC, ZILNIC INTRE ORELE 08,00 -16,00
Programare online
  • Psiholog Mazuru Elena- logopedie
[Cabinetul individual de psihologie Mazuru Elena (CIF 32705859), acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, si atestat ca interpret in LMG/LSR, ofera servicii de :

- CORECTAREA LIMBAJULUI MIMICO GESTUAL LA COPII ;
- LOGOPEDIE - COPII SI PERSOANE CU AVC

Servicii oferite:

  • Logopedie

Recomandari

10
a votat pe 04-10-2016 cu nota
Apostu Erika

Ultima vizita la cabinet: iunie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
De patru ani avem o problema medicala mai ciudata cu fica noastra. Problema ei inca nu are diagnostic, dar are ca rezultat alopecie totala dupa fiecare boala in care apare febra. Anul acesta ne-am confruntat si cu o alta problema, frica de a intra in colectivitate, anxietate. Am cautat un psiholog pentru fica noastra. Am primit recomandari pentru Doamna Doctor Elena Mazuru. In doua luni de zile a reusit sa transforme un copil anxios si introvertit intr-o fetita plina de viata si fara frici si fobii. Suntem foarte fericiti ca am gasit pe ea, atat ca psiholog cat si o prietena buna. Multumim din suflet pentru sprijin si ajutor.

10
a votat pe 29-11-2015 cu nota
OGNEAN ESZTER

Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Va recomand cu incredere, sa apelati la D-na ELENA MAZURU si ca logoped dar si ca psiholog. .Anul trecut in august (26 aug 2014)sotul meu a facut un atac vascular cerebral, la virsta de 69 de ani,si au fost afectate, centrul vorbirii,limba ,inghitirea,,mina si toata partea dreapta. Dupa 10 zile de spitalizare ireprosabila,si profesionala,am venit acasa cu verdictul ca nu va mai vorbi,dar totusi sa incercam cu un logoped ,poate-poate!!! Dar cu o zi de la iesire a facut o criza de epilepsie usoara(pe fond emotional) Auzind recomandariile de la o mamica, am chemat-o pe D-na Mazuru care a si venit la noi, in 10 octombrie 2014 . A inceput sa se ocupe de sotul meu,dupa o investigatie amanuntita.Totul a inceput cu pasi mici,sotul nici un sunet nu a putut sa pronunte,fiind limba paralizata. Dupa luni de lucrat , incepand cu incalzirea vocii,exercitii pentru limba,buze, toate in fata cu oglinzii...au aprut primele sunete...A,E,I,C...,Sotul meu, dupa un an de tratament cu devotamentul D-nei Mazuru deja Vorbeste ...da Vorbeste!!!!!! Dinsa este nascuta ptr aceasta profesie.Este pe linga o logopeda exceptionala si o psiholoaga dasavirsita ! Este constiicioasa,se daruieste cu toata afectiunea ptr bolnavii sai, oferindu-le lumina, incredere ca se vor vindeca, si incredere ca iarasi,in ciuda boli vor fi OAMENI (lucru ce oamenii din jurul nostru cam ignoara),dar psihologia te ajuta sa treci peste barieriile vietii !! Recomand din suflet si nota 10 este un simbol ce poate EA sa faca ptr bolnavii sai,fiind: copii-adulti-virstnici- MultumescD-naMazuru ptr. efortuldepus si multumim ca existati,ca daruirea DV.ptr profesia practicata este prin munca DV.+si a bolnavilor dati societatii copii-adolescenti-oameni in virsta spre bucuria famiile lor ! Multumesc din suflet si ma inclin la cei 66 de ani,pe care o am !

10
a votat pe 16-07-2015 cu nota
Ani C.

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Nu orice om care profesează ca psiholog poate fi numit psiholog, om vindecător al problemelor pacienţilor. Dânsa este, într-adevăr, un om născut pentru a fi psiholog, pentru a ajuta şi vindeca fizic şi psihic. Nota 10 este prea puţin spus... O recomand din toată inima!

10
a votat pe 07-03-2015 cu nota
Puscas Mihaela

Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
O doamna deosebita care ne-a adus linistea in casa de la care am invatat foarte multe.O recomand tuturor parintilor care au sau cred ca au probleme cu copiii.Doamna Mazuro este un foate bun psiholog!

10
a votat pe 14-10-2014 cu nota
Roxana Nan

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Va recomand cu incredere sa apelati la D-na Elena Mazuru, psiho - logoped, un bun profesioniost, a carei metoda ( de la sfarsitul lunii februarei 2014 si pana in prezent) a dat rezultate in evolutia limbalului fetitei mele.

10
a votat pe 25-04-2014 cu nota
Andrea

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Doamna psiholog Mazuru,pe care v-o recomand cu toata caldura,reuseste sa combine empatia,capacitatea de a asculta si mai presus,de a intelege; rabdarea pentru ca ea stie ca fiecare persoana care-i cere sprijinul are ritmul ei si este lasata sa se dezvolte conform acestuia.Nu va fie teama ca veti fi etichetati atunci cand ii cereti ajutorul.Multi amana momentul intalnirii Initiale cu psihologul de teama de a nu fi judecati,criticati pentru gandurile,ideile,sentimentele lor.Are o atitudine binevoitoare,optimista si va incurajeaza si va indruma sa faceti fata provocarilor prezentului dar si a viitorului cu intuitia ei remarcabila si cu simtul umorului. Emil Cioran spunea: ,, A fi psiholog inseamna a te invarti in fiecare moment in jurul axei tale. Aceasta este intaia conditie; a doua, este a avea atata mobilitate, incat celorlalte fiinte sa-ti fie atatea centre de gravitate cate poate avea o fiinta proteica.``Aceeasi senzatie o am de fiecare data cand vorbesc cu dansa.

10
a votat pe 14-01-2014 cu nota
Codreanu Ioana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Doamna psiholog Mazuru Elena este un om constiincios, dedicat muncii sale, un adevarat profesionist in acest domeniu! Am inceput terapia copilului meu luna trecuta, am continuat-o in ianuarie si deja sunt reale imbunatatiri in vorbirea acestuia. De aceea o recomand cu caldura tuturor parintilor care au copii cu tulburari de limbaj.

10
a votat pe 09-01-2014 cu nota
Maria Ivan

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Foarte bun profesionist

10
a votat pe 09-01-2014 cu nota
Suciu Ana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
Din punctul meu de vedere, dna. Mazuru este un bun profesionist si, nu in ultimul rand, un om deosebit... O recomand cu mare drag si sinceritate!

10
a votat pe 08-01-2014 cu nota
Viorel Conţiu

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Mazuru Elena
ESTE CU ADEVARAT UN PROFESIONIST IN DOMENIUL LOGOPEDIEI

Mazuru Elena - Cabinet individual de psihologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp