Spațiul nostru sigur - atelier față în față - 14 noiembrie 2020

Inapoi Autor: Loredana Larionescu

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 14-11-2020
  • Locație: Bucuresti

Ni se spune să păstrăm distanţa de siguranţă, există norme în această privinţă, dar ce înseamnă de fapt pentru fiecare din noi spaţiul sigur? În ce constă sentimentul de siguranţă, care este "materialul" din care e făcut? Iar spaţiul nostru, cum aratăn el, cum ni-l construim, care e dimensiunea lui, care sunt porţile de ieşire către lumea exterioară ? Cum îi negociem limitele cu ceilalţi, cum îi invităm, cum primim sau refuzăm o invitaţie?

Pentru că încă sunt deschise sălile de sport, vă propun, cu mult curaj dar şi responsabilitate, să profităm de o rară ocazie de a ne reuni în carne şi oase pentru a lucra asupra acestor teme, în grup, în trei dimensiuni şi cu toate simţurile prezente. Vom beneficia de spații mari și aerisite, vom folosi «unelte » diverse din psihoterapia prin dans şi mişcare şi alte tehnici creative. Nu vom rata ocazia să ne personalizăm omniprezentele măşti!

Când : sâmbătă 14.11.2020, 15:00-18:00

Maxim 8 participanţi (pentru a avea o largă marjă din care să ne simţim în siguranţă ).

Locul va fi anunțat celor înscriși.

Contribuţie : 100 RON.

Înscriere şi detalii de plată : loredana.larionescu@gmail.com

Despre facilitator : Formată în Psihoterapie Experiențială și Psihoterapie prin Dans şi Mişcare. înregistrată ca psihoterapeut la Colegiul Psihologilor din România, în supervizare la reputatul institut SPER, precum şi la centrul Heart of Movement din Londra, sunt animată de un puternic angajament de a contribui, prin aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea unui mai bun echilibru în vieţile persoanelor.

Loredana Cristina Larionescu - Cabinet Individual de PsihologieRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp