Mindcoaching

Mindcoaching

Nota 10 din 8 recomandari
2986 vizite
Locatie: Pitesti, jud Arges, Str. Petre Ispirescu, Nr.48A [Arată în Google Maps]
Telefon: 0722496424
Program: Lu-Vi 9-19
Programare online
Coaching-ul personal este suportul oferit oamenilor in procesul de atingere a unui obiectiv specific. Implica un aranjamet de puncte forte ale oamenilor ajutandu-i sa-si depaseasca barielele si limitele personale in scopul de a obtine o stare de bine personala. Astfel, coaching-ul eficient presupune a pune accent atat pe sarcina de realizat, cat si pe relatii.
Coaching -ul pune accentul pe schimbarile generative, concentrandu-se asupra definirii si realizarii specifice de obiective. Metodologiile de coaching sunt orientate spre rezultate, mai degraba, decat orientarea pe probleme. Tinde sa fie extrem de concentrat pe solutie, promovand dezvoltarea de noi strategi de gandire care actioneaza prin incercarea de a rezolva diverse probleme si conflicte din trecut .

Servicii oferite:

 • Coaching și dezvoltare personală
 • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
 • Consilierea carierei
 • Control și autocontrol comportamental și emoțional
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Training-ul părinților cu copii dificili
 • Servicii pentru companii - MRU, NLP, Consiliere
 • Coaching privind dezvoltarea structurilor manageriale
 • Consiliere organizațională (pentru angajați)
 • Consiliere Team Building
 • Consultanță în MRU (managementul resurselor umane)

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 28-11-2017 cu nota
Carmen Fierascu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Un om deosebit, inainte de toate un bun prieten.Caldura si dedicarea acestui om mi.au schimbat mult perceptia despre viata si modul in care actionam zilnic. Multumsc, Dan ! Mult succes si rezultate pe masura implicarii!

10
a votat pe 27-11-2017 cu nota
Dan Tesu

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Suntem o companie mica ce am avut incercari multe in dezvoltarea nostra.Am avut momente de cumpana si din discutie in discutie ne-am decis sa apleam la profrsionisti pentru a reusi sa repunem in parametri optimi societatea nostra. Zis si facut! Am aplelt la trainig-uri de specialitate, mai exact la Dan Preda! Multumim pentru sprijinul acordat!!! Il recomandam cu caldura! rezultatele nu au incetat sa apara. importante este sa ii urmam sfaturile, el stie ce face!!! Multumim Dn Preda, esti un profesionist in ceea ce faci! Si nu in ultimul rand succes si tie, il meriti din plin!

10
a votat pe 27-11-2017 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Daca tot am inceput sa fim open- mind si sa mergem la specialis pentru dezvoltarea noastra personala, noi ca si companie am pornit la un nou drum in dezvoltarea companiei nostre, a personalului , facand training-uri de specialitate.Am pornit la acest drum alaturi de Dan Preda! Multumim! alegerea noastra s-a dovedit un succes! Multumim Dan Preda! Il recomadam companiilor deschise in colaborarea cu un profesionist pentru propiul succes! Numai alaturi de oameni bine pregatiti si noi ca si companii putem avea rezultate deosebite!

10
a votat pe 27-11-2017 cu nota
Cazac Georgiana

Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Cuvintele sunt de prios! Sunt fericita si mandra de mine, de rezultatele obtinute, de noua mea viziune asupra vietii, de noul mod de a aborda viata cu tot ce vine ea, in urma sedintelor de coaching. Recomandareamea este ca atunci cand avem momente dificile este sa nu ezitam in a apela la un profesionist! Multumesc domnul Dan!!!!!!

10
a votat pe 27-11-2017 cu nota
Ramona Sirbu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Nota 10 cu felicitari! Inainte de un bun coach, un mare om! Am descoperit ca pe termen scurt dar cu un bun profesionist pot deveni mai mult decat am fost candva. Am avut o perioada de cadere, dar la recomandarea unei colege si bune prietene am ajuns la dl Dan !Sunt mandra de mine si de reusitele mele in urma sedintelor de coaching unde am descoperit ca pot fi mai mult decat am fost!!!Hi,Hi!! si nu in ultimul rand multumiri domnule Dan! Mult succes in continuare! Cu siguranta va fi! Ceea ce faceti este cu dedicatie, cu devotament si rezultatele pe masura!

10
a votat pe 24-11-2017 cu nota
Telinoiu Daniela

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Amplasarea intr-un loc discret, parcare proprie, liniste atat la exteriorul locatiei cat si in interior.Amenajarea cabinetului este de bun gust si intr-o maniera relaxatanta bine ”asortata” cu domeniul de activitate, ceea ce denota ca” designerul” cabinetului si coach-ul sufletelor are calitati profesionale deosebite fiind atent la toate detalii de care pacientii lui au nevoie.De aici si rezultatele minunate pe care le-am atins atat eu cat si colegele mele - trei - la numar care au fost aici in urma recomandarii mele. PS:aici ne-am regasit carma,zenul si feng schui-ul. Multumim domnul Dan pentru profesionalismul dvs, pentru felul in care ne-ati invatat sa abordam greutatile si bucuriile vietii, pentru cum am invatat sa ne atingem obiectivele,pentru cum am reanvatat sa zambim si sa glumim din nou!!!

10
a votat pe 29-07-2016 cu nota
Oprea Simona

Ultima vizita la cabinet: iulie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Cine este Dan? Dan este cel care a reușit să asculte, să sape cu blândețe, experiență și înțelepciune pentru că mai apoi, împreună, sădeam semințe noi una cate una acordând timp, energie și hrană pentru dezvoltarea lor Alături de Dan am învătat că, atunci când avem nevoie să mergem la un specialist (stomatolog, ginecolog, croitor, cofetar samd ) la fel trebuie să apelam la un specialist în coaching atunci când vrem să oferim organismului “HRANĂ PENTRU MINTE”.

10
a votat pe 27-07-2016 cu nota
Argentina Catana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Dan Preda
Eu, prin dezvoltare personala mi -am lărgit viziunea despre propriile mele resurse și despre cum sa le folosesc . Am observat ca aceste resurse mi le-am descoperit in urma ședințelor de coaching pe care le-am făcut și cât de mult m-au ajutat în viața mea ,atât personal cât și profesional Recomand tuturor cel puțin 10 ședințe și veți observa "diferenta care face diferența". Mulțumesc mult , Dan Preda pentru tot sprijinul acordat.

Mindcoaching
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp