Tabara , Muntii Apuseni 6-9 Septembrie 2018

Inapoi Autor: Psih. Nadia Cupsa

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 07-09-2018
  • Locație: Cluj-Napoca

   Tabara, este o invitație la înțelegerea, redescoperirea și reconectarea la calitățile masculine din tine ca bărbat și calitățile feminine din tine ca femeie, într-o manieră ludică și extraordinar de plăcută chiar în mijlocul frumuseților oferite de munții Apuseni.

   Tabăra este adresată atât persoanelor individuale cât și cuplurilor. Modalitatea de înscriere și prețul taberei:  

Înscrierea în tabără se poate face prin email la adresa nadia.cupșa@gmail.com

Nadia este coordonatoarea taberei și iți poate da toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea taberei.

Prețul taberei este 630 lei si include:

• Cazare.

• Sesiuni de grup

• Logistica taberei va fi transmisă prin email

EARLY BOOKING 499 lei până la data de 15 August 2018

PREȚ PROMOȚIONAL: Participanții care se înscriu în cuplu beneficiază de o reducere de 261 lei din prețul total, prețul taberei pentru un cuplu este de 999 lei.

Locația taberei: Doda Pilii

• Cabana este amplasată la 70 km de Cluj Napoca și 10 de km de satul Răchițele. Înconjurată de natură, o pădure deasă cu poteci, în mijlocul frumuseților oferite de munții Apuseni.

• Cabana se bucură de împrejurimi liniştite și este situată aproape de pădure.

 

Obiectivele taberei pentru minunea de femei care ești:

• reconectarea la propria feminitate, pentru a păși prin viață plină de siguranță și încredere în sine

• trezirea și amplificarea propriei senzualități și regăsirea inocenței erotice

• constientizarea forței interioare feminine

• amplificarea calităților specifice

• feminitate este o binecuvântare, haide să o facem să înflorească!

 

Obiectivele taberei pentru bărbatul din tine :

• reconectarea la forța interioară masculină

• amplificarea și armonizarea masculinității

• creșterea încrederii în sine ceea ce va conferi doar prin simpla prezență siguranță și încredere

• amplificarea calităților specifice masculului alfa

 

   Fie că ești într-o relație de cuplu sau îți cauți partener/ă sau relația ta este una dificilă, această tabără te va ajuta sa înțelegi dinamica dintre masculin și feminin din relațiile de cuplu și să îți amplifici sentimentul de iubire și prețuire proprie, ceea ce se va reflecta ulterior în relațiile tale.

   Timp de 3 zile și jumătate, vei fi asistat prin training, coaching, exerciții, jocuri, filme, procese să accesezi iubirea și împăcarea cu sine, cu masculinitatea/feminitatea ta, să refaci conexiunea cu tine însăți, cu ceilalți, cu întreaga creație și chiar cu Dumnezeu.

 

Această tabără, este pentru tine dacă:

• ești în perioada de căutare a unui partener cu care să îți împărtășești viața;

• ai trecut printr-o despărțire dureroasă sau divorț și dorești să îți vindeci trecutul;

• ești într-o relație de cuplu, dar nu te simți împlinit/ă;

• repeți aceleași tipare în relațiile tale și dorești să modifici acest lucru;

• dorești să îți gasești pacea și fericirea indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu;

• dorești să simti conectare cu tot ceea ce te înconjoară și sa traiesti starea de comuniune la nivel de Suflet.

• să înveți despre dinamica masculin/feminin pentru a menține armonia

• să descoperi și să aprofundezi intimitatea când faci dragoste

• dorești să ai încredere în tine și să te acceptați așa cum ești.

• căuți experimentarea mai profundă a iubirii și intimităţii în cuplu

• dorești să creşti prin amplificarea iubirii și fericirii • dorești să înţelegi polarităţile masculin/feminine și cum acestea îți impactează viața

• să descoperi care sunt diferențele dintre un bărbat și o femeie (mental/psihic/emoțional )

• descoperi cum să fii o femeie feminină/sau cum să fii un bărbat masculin ca să menții mereu echilibrul emoțional și atracția în relația ta de cuplu.

 

Trainerii taberei:

Nadia Cupșa - psiholog, psihoterapeut, consilier de cupluri şi sexolog format în Psihodramă, Desen oniric şi Practician acreditat în metoda The Journey (Călătoria ) de Brandon Bays. În ultimii opt ani a susținut numeroase workshop-uri, grupuri şi sesiuni unu-la-unu cu teme variate de la atacuri de panică la infertilitate în cuplu. Practică psihoterapia şi psihosexologia, cât şi psihoterapia pentru cupluri de peste 6 ani şi a susţinut training-uri de dezvoltare a creativităţii, precum şi grupuri de dezvoltare personală şi sănătate emoţională pentru femei şi cupluri, atât în țară cât și în străinătate.

 

Camelia Cupșa - psihoterapeut si psiholog clinician având studii aprofundate în psihologie (Master în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie ), asistent social cu specializarea in Pediatrie Socială și o temeinică pregatire în psihoterapia prin psihodramă, inițiatoarea unor studii despre mecanismele de coping la salvamontiști.

 

Florian Mihuț - ghid montan internațional, cunoscător al misterelor naturii, dedicat împrietenirii omului cu muntele, șef serviciu Salvamont Vlădeasa, coordonator a multor programe pentru tineret de educație montană, organizator și coordonator a competițiilor montane de escaladă și ciclism.

 

Relația dintre un bărbat și o femeie are menirea echilibrării principiului masculin și feminin atât la nivelul propriei ființe cât și în dinamica relației de cuplu. Suntem concepuți pentru a fi fericiţi și iubiți. Intuitiv cunoaștem acest adevăr. Ce ne oprește să transformăm fiecare provocare într-o trambulină către autocunoaștere și dezvoltare personală, vindecare și bucurie?

   Chemăm în viața noastră acea relație care ne ajută cel mai mult să ne transformăm și să evoluăm. Fiecare partener este chemat inconștient să joace diverse roluri menite să faciliteaze atât vindecarea emoțională cât și transformarea noastră. H. Hendrix susținea că: „O relație intimă de cuplu, ridică la suprafață toate afacerile neîncheiate din copilărie. Cei doi au șansa să le rezolve împreună, prin faptul că învață să colaboreze. Ne naștem dintr-o relație, suntem răniți în cadrul unei relații și ne putem vindeca tot într-o relație. Pe bună dreptate, nu ne putem vindeca în totalitate în afara unei relații." Indiferent de ceea ce se petrece în relația de cuplu, atât ca femeie cât și ca bărbat avem nevoie să păstrăm sentimentele de iubire unul față de celălalt. Majoritatea reacțiilor și conflictelor din cuplu au un rol reglator și sunt experiențe care indică aspectele la care mai avem de lucrat cu noi înșine pentru a ne vindeca pe niveluri din ce în ce mai profunde și a ne ajuta să creștem până la înălțimea spiritului nostru. Cea mai plăcută cale de evoluție și în același timp care vindecă profund este iubirea.

   Masculinul și femininul există în fiecare din noi, iar în acestă tabără oferim posibilitatea de a învăța într-o manieră ludică și extraordinar de plăcută cum să gestionăm aceste calități în favoarea dezvoltării noastre personale, pentru a fi un bărbatul cu adevărat masculin sau o femeie cu adevărat feminină.

   Acestă tabără,, este o invitație de a ne reconecta din ce în ce mai profund cu autenticitatea feminității și masculinității. Este necesară înțelegerea naturii masculine și feminine, aspect care vor conduce la o viață de cuplu armonioasă și împlinitoare și implicit la atingerea potențialului masculin si respectiv feminin al ființei. Această tabară, invită la redescoperirea calităților masculine din tine ca bărbat și calităților feminine din tine ca femeie. Ca ființe umane, nu putem supraviețui fără iubire deoarece este ceea ce ne conectează, cu aspectele cele mai profunde ale sufletului, acesta este și motivul cautării acestui sentiment nobil atât în relația de cuplu, cât și în relațiile sociale.

   Coordonatorii taberei vor folosi tehnici psihodramaticea atât individual, unu-la-unu sau în grup. Vei avea ocazia să ierți, să îmbrățișezi experiențele trecutului, sa te regăsești pe tine îmbogățit cu lecții de viață, să te iubești și să te accepți așa cum ești, să regasești echilibrul și forța interioară, să iți consolidezi încrederea în tine și în ceilalți, să iți recapți bucuria și autenticitatea, pofta de viață, speranța, curajul de a păși spre o nouă etapă în viața ta atât pe plan personal cât și relațional, curajul de a primi și dărui, creativitate și spontaneitate și chiar să îți amplifici șarmul personal.

 

Locurile sunt limitate 12 locuri pentru femei și 12 locuri pentru bărbați. 

Psy Essence

„Fii tu însăţi transformarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp