Cabinet Psihologie - Negru Dănuț

Nota 9.9 din 21 recomandari
13701 vizite
Locatie: Brasov, jud Brasov, Str. Calea Bucurestilor nr.35, sc.B, ap.1
Telefon: 0755110871 | 0728110871
Website: http://www.psiholog-brasov.com
  • Psiholog Negru Danut

Recomandari

10
a votat pe 19-03-2019 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Decizia de a consulta un psiholog s-a impus în timpul celei mai intense crize existențiale pe care o experimentasem până atunci în viața mea. Mamă a trei copii și antreprenor, captivă într-o căsnicie total nepotrivită, fără nici cea mai mică posibilitate de evadare, pierdusem cu totul controlul asupra a ceea ce se întâmpla în jurul meu, dar cu atât mai mult mă deconectasem total de la propriul sine: nu mă mai recunoșteam în nimic (nici în decizii, comportament sau acțiuni). Sentimentul dominant era cel de vinovăție: mă apăsa, mă sufoca. Mă simțeam vinovată pentru tot ceea ce am devenit, pentru tot ceea ce se întâmpla nepotrivit în viața mea și a celor apropiați. Întrucât conflictul interior era de o foarte mare amploare și subiectul extrem de delicat din foarte multe perspective (familial, social) aveam nevoie de un bun profesionist. Nu mi-aș fi putut asuma riscul pornirii pe o pistă greșită care să bulvereze și mai mult întreaga situație, de aceea l-am căutat și ales pe cel mai bun. Și într-adevăr așa s-a dovedit a fi: cea mai bună alegere posibilă. Ședințele la psiholog m-au ajutat să clarific rolul esențial și mai ales impactul pe care le-au avut educația primită în familie în timpul copilăriei și educația religioasă asupra devenirii mele ca adult. Pentru că aici era nucleul întregii povești. Educația într-o manieră bazată pe performanță, dar prea puțin pe apreciere și recompensă, lipsa manifestării afective a tatălui, sentimentul de frică permanentă de a nu te abate de la rigorile sociale și religioase au inhibat întru totul spiritul creativ, stima și respectul de sine, creând un adaptat perfect nevoilor societății și un dependent afectiv, terifiat de gândul că la cea mai mică abatere va fi ignorat și părăsit. DAR structurile mele interne îmi dictau altceva și de aici și marele conflict între ceea ce eram de fapt și ceea ce mă formasem prin educație. Am realizat astfel ce închisoare desăvârșită sub aspectul unei vieți perfecte îmi creasem: toată lumea din jurul meu era mulțumită cu/de mine mai puțin eu. Satisfăceam nevoile tuturor: rude, apropiați, prieteni prin sacrificare proprie. Dar sacrificiul acesta nefiind posibil la nesfârșit și inepuizabil, aveam nevoie de ajutor pentru a construi inițial niște ferestre uriașe, prin care să poată intra lumina în această cazemată, iar mai apoi să pot ajunge la doborârea totală a zidurilor. Pe această cale adresez cel mai mare mulțumesc rostit în toată viața mea!

10
a votat pe 12-07-2018 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: iulie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Am ajuns la domnul psiholog Danut Negru după unsprezece ani de haos emoțional și medicamntatie antidepresivă în toți acești ani. Am ajuns la concluzia că am nevoie de terapie pentru că altfel voi continua toată viața să i-au pastile pentru a mă menține pe linia de plutire.. Când am ajuns la prima ședință eram plină de speranță dar și de teamă. Am întâlnit un bun profesionist, foarte sigur pe el, inteligent si care te ajută să înțelegi de unde îți pornesc problemele. Pe la jumătatea primei ședințe an înțeles cu veritabilă groază cât este de important în această veritabilă chirurgie pe suflet deschis un profesionist. Acest om este unul din acei profesioniști. Recomand celor care vor să ajungă Da facă pace cu ei înșiși. Orice depresiv știe despre ce vorbesc.

10
a votat pe 16-06-2018 cu nota
Andra Maria

Ultima vizita la cabinet: iunie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
In urma sedintelor de psihoterapie cu domnul Negru Danut, am invatat cum sa imi controlez gandurile, in special pe cele negative si sa ma bucur de tot ceea ce este in jurul meu. De asemenea, mi-a fost redata increderea de sine, lucru ce a favorizat o evolutie din puncte de vedere professional dar si personal. Tehnicile de relaxare, discutiile despre starile emotionale dominante, sfaturile privind o atitudine corecta in diferite situatii, toate acestea au dus la solutionarea problemelor cu care ma confruntam. Profesionalismul cu care abordeaza fiecare caz in parte, ma face sa il recomand tuturor celor care nu se regasesc sau trec prin perioade critice.

10
a votat pe 19-05-2018 cu nota
Lleiinad

Ultima vizita la cabinet: mai 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Un psiholog deosebit, recomand persoanelor lgbt+ si persoanelor cu anxietati. Dupa doar cateva sedinte cu domnul Dan, fobia mea a disparut. M-a ajutat sa gestionez potrivit relatia cu cei apropiati, sa pot gasi modul potrivit de comunicare cu ei

9
a votat pe 02-05-2018 cu nota
Andreea Ka

Ultima vizita la cabinet: mai 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Am ajuns la Dănuț Negru într-un moment în care simțeam cum toate greutățile lumii erau așezate pe pieptul meu si ma împiedicau sa respir, când capul mi-era cuprins de o avalanșă de gânduri ce ma împiedicau sa duc la bun sfârșit simpla rutină zilnică, când frica de a nu-mi pierde familia din cauza a ceea ce mi se întâmplă a atins cote foarte ridicate. Prima ședință m-a convins că el este persoana potrivita, persoana care ma poate ajuta. A doua ședință m-a sfărâmat in mii de bucati, conștientizând cat am de "lucrat" cu mine însămi pentru a atinge ceea ce imi doream. Treptat următoarele ședințe m-au ajutat sa ma descopăr, sa "iert" trecutul, sa "traiesc" prezentul cu asertivitate pentru beneficii mai mari, să-mi vad un viitor cu posibilități infinite. Pe scurt, il recomand pe Dănuț Negru pentru calitățile sale profesionale si pentru ceea ce a reușit cu mine într-un timp relativ scurt. Prețul sedințelor este ușor piperat, însă a meritat.

10
a votat pe 24-04-2018 cu nota
Alina Ra

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
În momentul în care am ajuns la cabinetul domnului Dănuț Negru credeam, cu naivitate, că singura problemă cu care mă confrunt sunt insomniile. Tânjeam după o noapte de somn şi după o dimineață în care să mă simt odihnită. Nu conştientizam faptul că în spatele insomniilor era un bagaj de gânduri, trăiri şi atitudini negative care îmi coordonau toate aspectele vieții. Rând pe rând, dl. Dănuț Negru m-a făcut să îmi dau seama care este sursa insomniilor mele şi m-a ajutat să îmi înțeleg stările. După câteva şedințe, am început să-mi înțeleg trecutul şi prezentul. Am început să-mi acord mai multă atenție mie însămi. În acest nou context, insomniile au dispărut. Simt cum cresc ca om şi personalitate cu fiecare şedință de psihoterapie pe care o fac şi simt cum această experiență mă maturizează şi mă ajută să fac față oricărui obstacol. Iar evoluția nu este doar personală, ci şi profesională.

10
a votat pe 13-04-2018 cu nota
Banuta

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Domnul Negru Danut ma facut sa inteleg ce am de facut pentru a începe un stil nou de viata ! Am renunțat la alcool

10
a votat pe 11-04-2018 cu nota
Gabriela Carstea

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Este un profesionist desăvârșit. Recomand cu incredere! A reușit să facă minuni pentru mine.

10
a votat pe 30-03-2018 cu nota
Angela Micu

Ultima vizita la cabinet: martie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Apreciez rabdarea pe care a avut-o sa ma ajute!

10
a votat pe 02-03-2018 cu nota
mihai

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Un om deosebit, o persoana care iti gasete rezolvare la toate necunoscutele din viata ta.. un om care iti da in credere in tine, care te face sa intelegi unde gresesti si ce trebuie sa repari ! Recomand , un profesionist desavarsit!

10
a votat pe 24-02-2018 cu nota
Tatiana Oprea

Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
foarte eficient pentru depresie si atacuri de panica

10
a votat pe 16-02-2018 cu nota
Monica Barbu

Ultima vizita la cabinet: februarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Am ajuns la dl.Negru dupa o perioada de timp in care am simtit ca imi pierd mintile la propriu, cu o stare de greata, frica si ceata pe ochi care ma face sa-mi pierd echilibrul, dupa nenumarate insomnii, dupa o perioada in care am inceput sa fac terapie si simteam ca nu mi se potriveste tehnica, ma punea sa fac meditatie cand creierul meu era in ceapa, am nevoie de mii de raspunsuri la intrebari logice sau mai putin logice nu de relaxare. Stiu ca modul meu de a gandi m-a adus in starea asta si simt ca ma poti ghida sa rup cercul in care ma invart de 2 ani. Am dat de un om care are rabdare sa-mi asculte gandurile toxice si care sa poata sa-mi le demonteze cu profesionalism. Imi doresc sa fiu eu, nu cea de dinaintea de atacurilor de panica si depresiei contimentata cu toate fobiile pamantului ci cea mai buna varianta a mea, stiu ca pot dar nu pot singura*:) happy Dupa prima ora petrecuta impreuna, am simtit ca pot sa merg singura , pe jos, spre casa si am facut-o! Multumesc!

10
a votat pe 05-12-2017 cu nota
Stoea

Ultima vizita la cabinet: mai 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Recomand atat terapia individuala cat si cea de cuplu! Rezultate extraordinare!

10
a votat pe 17-05-2017 cu nota
Zwiers carmen

Ultima vizita la cabinet: mai 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
va recomand cu încredere acest Domn psiholog , este Ptr prima oară când am intrat intr un cabinet psihoterapie , fără a mai avea o speranța de bine , însă astăzi după câteva ore de terapie spun cu sinceritate m-a simt extraordinar , pot spune ca m-a trezesc in fiecare dimineața cu sentimentul de învingătoare ! Ii datorez acest sentiment de bine și doresc celor care se afla intr o situație mai puțin confortabila sufletește , etc , sa i urmeze cu încredere sfaturile ... va doresc sănătate !

10
a votat pe 21-07-2015 cu nota
Tudor

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Nevoia mea s-a reflectat in rabdare. Incapatanarea mea in perseverenta; pesimismul meu in realism. Hoinareala mea in statornicie;delasarea mea in fermitate. Curajul meu, frica mea, incrancenarea mea, spinii mei, flacarile mele, prejudecatile mele, zbaterile mele, durerile mele s-au intors la mine sub forma de acceptare. Eu in fata oglinzii.

10
a votat pe 27-05-2015 cu nota
csaba

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Domnul psiholog Danut m-a învăţat sa redescopăr lumina şi viaţa după mai mult de 15 ani trăiţi în intuneric ,după o gramada de consultări la diferiţi medici şi tratamente medicamentoase nesănătoase. Îl recomand tuturor celor care vor sa se redescopere şi vor sa afle ce înseamnă sa trăieşti cu adevărat.

10
a votat pe 22-05-2015 cu nota
Iulia

Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Un bun profesionist, am fost la cateva sedinte pana acum insa desi eram sceptica in ceea ce priveste psihoterapia m-a determinat sa imi schimb parerea.

9
a votat pe 15-08-2014 cu nota
Remus Campean

Ultima vizita la cabinet: iunie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Am vizitat cabinetul Dlui. Dănuţ Negru pentru un raport psihologic necesar la un proces de despagubiri morale. Cabinetul oferă un ambient liniştit si plăcut; Dl. Dănuţ se prezintă cu eticheta necesară profesiei, este un om cu tact, pare foarte pregătit in domeniul său. Pentru o oră de consultare si pentru raportul psihologic m-a taxat 500 lei (iunie 2014). L-aş descrie pe Dl. Dănuţ ca pe un bun "trainer", un bun motivator; caracterizarea pe care mi-a facut-o a fost inteligent indreptată spre punctele forte ale personalităţii mele, si chiar acolo unde eu È‹nsumi recunosc că am dificultăţi, Dl. Psiholog a accentuat că ele sunt rezultatul mediului in care am crescut, nicidecum trăsături din naştere. Pot spune că a fost o oră de discuţie constructivă, o oră oarecum memorabilă din viaţa mea, dar a venit si la un moment la care simţeam o mare nevoie să stau de vorbă cu un om specializat in oameni. Ceea ce nu m-a pasionat È‹n discuţie, a fost tema "momentului cheie" in care personalitatea mea a luat turnură, si ideea că trebuie să investigăm È‹mpreună aflarea acestui moment prin şedinţe repetate. Nu am putut să nu suspectez o intenţie de speculare in domeniul superstiţiilor si astrologiei, iar motivul prezenţei mele in acel cabinet nu era legat de nici unul dintre aceste domenii. O menţiune pe care doresc să o fac pentru oricine este interesat È‹n a vizita acest cabinet/psiholog: Dl, Dănuţ pare un om extrem de ocupat; È‹n ciuda bunei credinţe de a mă ajuta să obţin acest raport, a durat două luni in loc de una, şi faptul că raportul conţinea erori de editare, nu a fost o dovadă de profesionalism. Sigur că numai cine nu munceşte nu greşeşte, dar aşteptările sunt pe măsura tarifelor dânsului. Aş vizita din nou acest cabinet, şi È‹l recomand pe Dl. Dănuţ Negru.

10
a votat pe 15-09-2013 cu nota
Ioana Rucareanu

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Un psiholog de exceptie, am avut rezultate excelentr cu acest psiholog bun in Brasov.

10
a votat pe 22-08-2012 cu nota
ionut

Ultima vizita la cabinet: iunie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
un psiholog foarte bun.

10
a votat pe 09-08-2012 cu nota
Marius Vascau

Ultima vizita la cabinet: iunie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Negru Danut
Un psiholog terapeut foarte bun din Brasov. Am rezolvat impreuna problemele mele de anxietate, tulburari de panica si fobii. Il puteti gasi si pe adresa site-ului cabinetului www.psiholog-brasov.com

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp