Grup de terapie si suport pentru probleme de anxietate, in Arad

Inapoi Autor: Psiholog Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pasca

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Grup de suport/terapie
  • Target: Adulți
  • Data: 08-04-2015
  • Locație: Arad
Datorita numarului tot mai mare de solicitari pe care le-am avut in ultima perioada de la persoane care sufera de atacuri de panica sau alte probleme de anxietate si datorita nevoii pe care fiecare dintre aceste persoane o resimte de a avea persoane care sa ii ofere suport si sa ii fie alaturi in perioadele dificile, am decis sa formez in Arad un grup de terapie si suport pentru persoanele cu acest tip de probleme care le afecteaza calitatea vietii (atacuri de panica, fobie sociala, anxietate generalizata, stres post-traumatic ) . Pentru detalii despre anxietate si grupul organizat accesati: http://psihoterapie.nemeti.info/anxietate

Primul grup va incepe in 8 aprilie 2015, urmand ca ulterior, in functie de solicitari, sa se formeze grupuri noi.

Terapia de grup este un program terapeutic care isi propune sa produca schimbari la nivelul individului pentru a reusi sa depaseasca simptomele deranjante. Este o forma de tratament auxiliara psihoterapiei individuale, iar cele 2 nu se exclud, ci se completeaza. Totusi, desi este util, nu este obligatoriu ca persoanele care participa la grupul de terapie sa urmeze sedinte de psihoterapie individuala sau invers.

Terapia de grup si-a demonstrat de-a lungul timpului eficacitatea in tratarea multor probleme de ordin psiho-emotional, cum ar fi: anxietate, depresie, adictii, doliu, adaptare post divort, probleme relationale s.a. Grupul de persoane participante este insotit si coordonat de un Psihoterapeut cu competente in Terapie de Grup.

Psiholog Psihoterapeut Ioana Nemeti-Pasca
Cabinet de consiliere psihologica si psihoterapie Ioana Nemeti-Pasca

Cabinet de consiliere psihologica si psihoterapie Ioana Nemeti-Pasca

Cand solutiile vechi nu dau rezultate, incearca ceva nou: psihoterapia

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp