Cabinet Individual de Psihologie Nicolcioiu Madalina

fara recomandari
137 vizite
Locatie: Pitesti, jud Arges, B-dul Eroilor, nr. 59, bl. A1
Telefon: 0721672461
Program: 16 p.m.- 20 p.m.
Programare online
  • Psiholog Nicolcioiu Madalina

 

Îmi doresc să împărtășesc  câteva informații despre serviciile psihologice pe care le ofer, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Ca psiholog, cred în importanța sănătății mintale și în puterea transformării și vindecării prin terapie și consiliere.

Pentru adulți, ofer o gamă largă de servicii psihologice personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărui client.

Fie că vă confruntați cu anxietate, depresie, stres, traume din trecut sau orice altă provocare emoțională sau mentală, sunt aici pentru a vă oferi sprijin și îndrumare. Împreună, vom explora și vom identifica sursele de disconfort sau suferință, iar apoi vom lucra împreună pentru a găsi soluții și strategii eficiente de gestionare a acestora.

Obiectivul meu este să vă ajut să vă recâștigați echilibrul mental și să vă dezvoltați resursele interne pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Pentru copii, ofer un mediu cald și sigur în care ei se pot exprima liber și în care se simt înțeleși și acceptați. Abordarea mea terapeutică se bazează pe joc și activități creative, care sunt modalități naturale prin care copiii își exprimă emoțiile și se dezvoltă. Lucrând împreună cu copiii și familiile lor, îmi propun să ajut la gestionarea emoțiilor, îmbunătățirea abilităților de comunicare și rezolvarea problemelor comportamentale sau de relaționare. Prin terapia cu copiii, urmăresc să contribui la dezvoltarea lor emoțională și socială și să îi sprijin în procesul lor de creștere și învățare.

Indiferent dacă sunteți un adult în căutarea de sprijin și îndrumare în fața provocărilor vieții sau un părinte preocupat de bunăstarea și dezvoltarea emoțională a copilului dumneavoastră, sunt aici pentru a vă oferi sprijinul necesar. Înțelegerea, empatia și profesionalismul sunt principiile pe care le aplic în fiecare ședință și sunt dedicate să vă ajut să vă atingeți obiectivele și să vă recâștigați echilibrul mental și emoțional.

Vă mulțumesc și vă încurajez să mă contactați pentru a afla mai multe despre serviciile mele și despre modul în care vă pot fi de ajutor în călătoria voastră către sănătatea mintală și bunăstare.

#formare in psiho-oncologie

#mediator Feuerstein

#psiholog inscris in programul national de suport Din grija pentru copii, 10 sedinte gratuite pentru copiii cu trimitere de la medicul de familie

 

 

 

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp