Cum mai ești? - grup de dezvoltare personală (cu începere pe 13 octombrie 2018)

Inapoi Autor: Ozana Nițulescu

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 13-10-2018
  • Locație: Bucuresti

Un grup de dezvoltare personală este format de obicei din persoane care simt că pot/ vor/ au nevoie de ceva diferit în viața lor, dar nu prea știu cum s-o apuce.

Fie că, de exemplu, le este greu să-și gestioneze anumite emoții, au unele relații care îi tulbură, caută noi posibilități de a-și folosi resursele interioare, sau pur și simplu doresc să se cunoască mai bine, dezvoltarea personală le poate oferi un bun punct de pornire.

În plus, interacțiunea într-un cadru sigur și primitor cu persoane care sunt în căutări asemănătoare poate duce la noi perspective și moduri de acțiune, bazate pe o înțelegere empatică și cuprinzătoare.

 

Vă invit sâmbătă, 13 octombrie, între 10:00 și 14:00, la o primă întâlnire a unui astfel de grup, în care să ne întrebăm cum mai suntem și cum mai putem fi, și altfel față de cum ne știm sau ne-am obișnuit să fim! Grupul va continua apoi cu alte 9 întâlniri o dată la două săptămâni. 

 

Deși va fi mereu loc în grup pentru evenimente curente în viețile participanților și impactul afectiv și relațional pe care îl au, anul acesta vom explora lumea interioară și prezentul ei din perspectiva configurațiilor self-ului (http://ozananitulescu.ro/blog/configuratiile-self-ului/ ) și a emoțiilor noastre dominante.

Ce e cu emoțiile noastre, care sunt părțile din noi care acționează și reacționează în anumite situații, ce relații sunt între ele, și cum ne putem împrieteni cu ele - acestea vor fi direcțiile principale care ne vor ajuta pe parcursul celor 10 întâlniri de grup să ajungem mai aproape de cum suntem, într-un prezent semnificativ și profund. 

Grupul va fi unul mic (maxim 10-15 persoane ) și închis (odată format, nu vor mai putea intra alte persoane ca participanți ) și va fi facilitat de mine, Ozana Nițulescu, psihoterapeut centrat pe persoană. Cadrul va fi unul centrat pe persoană, în care empatia și acceptarea pozitivă necondiționată sunt procesele care susțin dialogul și explorarea interioară.

Pentru înscriere sunt necesare completarea aceastui formular: https://goo.gl/forms/uq8S458RgfRcYAFq1 și participarea la o întâlnire individuală prealabilă, într-una din zilele de luni, miercuri și sâmbătă până pe 10 octombrie, inclusiv. 

Costul întâlnirii individuale prealabile este de 50 de lei. 
Fiecare ședință de grup va necesita o contribuție financiară de 100 de lei de persoană, care pot fi achitați pe loc la prima întâlnire, și apoi anticipat, pentru fiecare câte trei întâlniri. 

Mai multe detalii despre conceptul și structura inițială a acestui grup puteți găsi aici: 
http://ozananitulescu.ro/blog/cum-mai-esti/

 

Despre mine și psihoterapia centrată pe persoană puteți citi mai multe pe ozananitulescu.ro și ozananitulescu.ro/blog.

 

Vă aștept cu bucurie!

Cabinet individual de psihologie Niţulescu Ozana Raluca

Cabinet individual de psihologie Niţulescu Ozana RalucaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp