Psiholog Alexandru Stoian

psihoterapie analitica si psihologie clinica.
Nota 10 din 4 recomandări
Locație: Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0745590644
Mă numesc Alexandru Stoian. Locuiesc în Constanţa din 2009 şi tot de atunci îmi desfăşor activitatea în acest oraş ca psihoterapeut de orientare analitică având acreditat un cabinet individual de psihoterapie, de altfel şi singurul de acest gen din judeţul Constanţa.
Am obţinut dreptul de liberă practică în psihoterapia de orientare analitică în anul 2007, iar de atunci am practicat fără întrerupere, atât în cabinet privat cât şi ca angajat al unor instituţii şi fundaţii din Romania.
Cele mai dragi experienţe au fost la CRRN Gura Ocniţei, unde am lucrat timp de 2 ani ca psihoterapeut, precum şi colaborarea cu fundaţia Vier Pfoten Romania, într-un minunat proiect de terapie asistată de animale în cadrul proiectului Dogs For People. Dar nu experienţa personală este cea care contează cel mai mult pentru mine ci maniera profundă în care viaţa şi persoana mea s-au schimbat în aceşti ani.
Pot spune că am devenit o persoană pentru care spiritualitatea este extrem de importantă, chiar un pilon principal al modului meu de viaţă, de gândire şi simtire, şi mai ales de practicare a psihoterapiei. Practic meditaţia de mai multe tipuri, sunt în formare în Pneuma System Therapy, ador şi experimentez cu orice ocazie respiraţia holotropică pentru stările modificate de conştienţă pe care le oferă, respiraţia inimii, şi cam tot ce înseamnă uniunea dintre psihoterapie şi spiritualitate.
O activitate nouă pentru mine dar foarte dragă mie, după o aşteptare de mai mult de 10 ani pentru atingerea stării interioare şi a cunoaşterii necesare, este susţinerea de conferinţe şi workshopuri cu teme spirituale. Pentru mai multe detalii despre acestea puteţi accesa: http://www.cabinet-psihoterapie-constanta.ro/workshopuri%20si%20conferinte.html
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp