Psiholog Andru Elena

psiholog clinician, psihologie clinica
Nota 10 din 1 recomandări
Locație: Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0729897570
Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România, cod 15487.
Doi ani de activitate în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanța.
De doi ani colaborări cu alți specialiști în domeniul sănătății mintale, medici psihiatri ai Clinicii Psihosan din Constanta, administrata de Dr. Cirjaliu-Meliu Diana, medic primar psihiatru, sef Secție Psihiatrie SCJU "Sf. Apostol Andrei" Constanta.
Participări la numeroase programe de formare continua, conferințe și workshopuri naționale și internaționale, cursuri de consiliere și psihoterapie.

Competente: Evaluare psihologica si psihodiagnostic:
Evaluarea personalitatii si a mecanismelor de coping/ adaptare /defensive; Investigarea si diagnosticul tulburarilor psihice si a altor conditii de patologie care implica in etiopatogeneza, mecanisme psihologice; Evaluarea starii de sanatate psihica; Evaluare cognitiva si neuropsihologica; Evaluare comportamenntala; Evaluare biofiziologica; Evaluare subiectiv emotionala; Evaluarea tulburarilor de limbaj; Evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri; Evaluarea contextului familiar, socio-profesional, economic si cultural; Evaluarea gradului de discernamant al persoanei; Evaluarea dezvoltarii psihologice.
* Interventie psihologica: Consiliere si terapie suportiva; Consiliere in situatii de criza si asistenta a bolnavilor terminali; Consiliere specifica obiectivelor medicale vizand cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, pregatirea preoperatorie, preventie tertiara in cadrul bolilor cronice; dezvoltare psersonala; * Terapii de scurta durata, terapii standard de relaxare si sugestie; Stimularea proceslor cognitive si volitive; Antrenarea aptitudinilor psihologice; Educatie pentru sanatate, promovarea sanatatii si a stilului de viata sanatos; Cercetare
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp