Psiholog Boldea Maria Stefania

consiliere psihologica, psihoterapie individuala sau pentru familie: cuplu si copii, sexologie
Nota 9.78 din 401 recomandări
Locație: Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0726 227 085
"Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." S. Freud

Ma numesc Maria Stefania Boldea sunt Psiholog si Psihoterapeut cu drept de libera practica, inscris in Registrul Unic al Psihologilor din Romania, avand cod personal: 06273. Treapta de specializare: Psihoterapeut Autonom.
Cabinetul de psihologie este autorizat si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania cod 1CT1109, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie.
Toate serviciile psihologice le realizez cu respectarea prevederilor Codului etic si deontologic al profesiei de psiholog si a Legii nr.213/2004 .

Sunt un om fericit si implinit. In ceea ce te priveste, vreau sa sti despre mine ca pot sa te fac bine, si stiu ce spun. Indiferent care ar fi problema sau dificultatea cu care te confrunti: mentala, emotionala, relationala, comportamentala sau fizica - declansata pe sistem nervos. Nu exista problema fara rezolvare, iar impreuna sigur o vom gasi !
Prin psihoterapie, poti deveni cine vrei tu sa devii, poti ajunge unde vrei tu sa ajungi, iar eu pot sa te conduc acolo.

Detin toata pregatirea si experienta necesara pentru a te ajuta intr-un mod eficient si profesional. Dar poate mai important decat aceste aspecte, este dragostea de oameni, implicarea si daruirea mea in a le face bine.

Astept cu interes deosebit, sa ne cunoasteam si sa lucram impreuna, sa parcurgem cel mai incitant si mai provocator drum: acela al cunoasterii, al restaorarii si dezvoltarii de sine, prin intermediul psihoterapiei.

STUDII SI EXPERIENTA:

Licentiată in Psihologie (Facultatea de Psihologie. Universitatea din Bucuresti )

Master in Psihologie Organizationala (Bucuresti )

Specializare in Psihoterapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii (Asociatia de Terapie Sistemica pentru Familie si Cuplu Iasi )
- Divortul si managerizarea conflictului in terapia de cuplu
- Psihoterapia copilului si lucrul cu copii in terapia de familie
- Boli psihosomatice in dinamica sistemului familial
- Sexualitate si probleme legate de gen
- Terapia cuplului
- Psihiatrie
- Terapia focalizata pe emotii: depresie, anxietate, fobii, atacuri de panica
- Terapia in situatii de dependenta: alcoolism, drogodependenta etc
- Adolescenta si adolescentii in terapia de familie si cuplu
- Terapia sistemica pentru familii cu persoane cu boli incurabile, invalide sau cu handicap.

Curs Avansat de formare in Consiliere Psihologica Crestina (Barnabas Training Consortium - Anglia )

Curs formare continua - Abordarea psihoterapeutica a familiei cu adolescent toxicoman (Asociatia Romana Antidrog - Constanta )
Terapia Strategica de Familie, de scurta durata, pentru adolescentii dependenti de droguri.

- Curs de formare profesionala continua - Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor
(Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania )
Metode specifice de interventie in abordarea terapeutica a copiilor cu tulburari
din spectrul autism, cu ADHD si tulburari opozitionale.
Tehnici de Art Terapie in lucrul individual si de grup cu copiii.

Colaborare cu specialisti din Israel pentru combaterea dependentei de droguri
prin programe specializate de dezintoxicare specifice acestui tip de diagnostic.

Aparitii in Presa si posturi de Radio si Televiziune locale.

Membra in Colegiul Psihologilor din Romania

12 ani de studii universitare si postuniversitare in domeniul psihologiei,
peste 9 ani de experienta ca psiholog si psihoterapeut,
lucrand cu o gama larga de problematici si simtomatologii,
atat cu adulti cat si cu adolescenti si copii.

Beneficiarul pregatirii, experientei si daruirii mele profesionale, esti Tu. Ai tot dreptul sa fii ajutat cu amabilitate si empatie, cu competenta si profesionalism.
"Nu-i de ajuns sa faci binele, trebuie sa-l faci si bine" (F. Dostoevski )

Promisiunea mea este sa imbogatesc calitatea fiecarui om care calca pragul cabinetului psihologic, transformand problemele cu care se confrunta in binecuvantari ale cresterii si dezvoltarii personale.

Valori: Respectul pentru Viaţă - începută în momentul concepţiei, în toate stadiile şi formele pe care le-a creat Dumnezeu, Respectul pentru Demnitatea si Unicitatea fiecarei fiinte Umane. Respectul pentru dreptul fundamental al Libertatii de Alegere a fiecarei fiinte umane. Respectul deosebit pentru sănătatea fizica, mentala, emotionala si spirituala a fiecarui om. Respectul, Pretuirea, Excelenta si Integritatea reprezintă valorile pe care eu le promovez in munca mea ca si psihoterapeut !

"Am fost întotdeauna impresionat de extraordinarul privilegiu de a aparţine venerabilei şi onorabilei bresle a vindecătorilor. Facem parte dintr-o tradiţie ce se întinde în timp nu doar până la înaintaşii noştri imediaţi din psihoterapie, începând cu Freud şi Jung şi toţi înaintaşii lor - Nietzsche, Schopenhauer, Kierkegaard - ci chiar până la Isus, Buddha, Platon, Socrate, Galen, Hipocrate şi toţi ceilalţi mari lideri religioşi, filosofi şi medici care au alinat, de la începutul timpurilor, disperarea umană."
Irvin Yalom

DACA VREI PENTRU TINE CE ESTE MAI BUN suni, iti faci programare chiar acum, si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel acea persoana care iti doresti sa fii ! TU ITI ALEGI SI ITI CREEZI DESTINUL !

IMPORTANT !! Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima, de aceea va rog, cand va faceti programare sa o si onorati, in caz contrar va rog sa anuntati cu 24 de ore inainte, pentru a putea sa imi rearanjez programul.Va multumesc.

WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro
E/mail: dmboldea@yahoo.com
Tel: 0726 227 085
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp