Psiholog Cogian Antoanela

psiholog - psihoterapeut sistemic cuplu și familie, copii, adolescenți, depresie, doliu, atac de panică, stres, alcool, jocuri, divorț, probleme sexuale, tulburări alimentație, terapie online SKYPE!
0 recomandări
Locație: Suceava, jud. Suceava
Telefon: 0744634463
Dacă v-aş vorbi de complexitatea profesiei de psihoterapeut, de trăirile din timpul unei şedinţe de terapie, poate mulţi ar spune că e doar o banală strategie de marketing. În schimb, pot să vă spun cât de fascinantă este această profesie şi că nu las să treacă nici o zi fără a învăţa lucruri noi pe care să le pun în slujba clienţilor mei.
Sunt recunoscătoare Universului pentru experienţele de viaţă dureroase sau fericite pe care mi le-a dat şi care m-au ajutat să evoluez şi să devin ceea ce sunt astăzi. Sunt recunoscătoare tuturor celor care au făcut şi care mai fac parte din viaţa mea, însoţindu-mă pe drumul evoluţiei mele, ajutându-mă să simt şi să înţeleg răspunsurile la toate căutările mele. Le sunt recunoscătoare tuturor clienţilor mei alături de care pornesc la drum şi învăţ lucruri noi cu fiecare terapie în parte şi care mă inspiră să dau un sens valoros vieţii mele.
Nu în ultimul rând, îmi sunt recunoscătoare mie, pentru ambiţia şi dăruirea de care dau dovadă, pentru curajul în faţa provocărilor noi ale vieţii, pe care încerc să nu le ocolesc şi să le trăiesc din plin.
Vă doresc tuturor celor care îmi veţi trece pragul să ajungeţi la înţelepciunea la care să înţelegeţi că nu e obligatoriu să suferiţi, să simţiţi vinovăţia, ruşinea, că trecutul vostru nu vă defineşte şi că sunteţi puternici şi direct responsabili de alegerile voastre!
Vom învăţa împreună bucuria de a trăi!

ANTOANELA CARMEN COGIAN - psiholog - psihoterapeut

Licenţiată în psihologie în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educatiei - Universitatea Al. I. Cuza - Iaşi
Absolventă a 500 de ore de formare profesională în psihoterapie şi terapie sistemică, sub egida Asociaţiei de Psihoterapia Familiei şi Cuplului - A.P.F.C. - Iaşi - Registrul Unic al Psihologilor cu drept de liberă practică din România - cod personal 10962.
Absolventă a 150 de ore de Dezvoltare Personală, sub egida Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice - I.C.S.C.C. - Iaşi.
Absolventă a 250 de ore de Supervizare în psihoterapie şi terapie sistemică, sub egida Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice - I.C.S.C.C. - Iaşi.
Absolventă a cursului de formatori - Formator acreditat CNFPA - Certificat de formator - cod COR 242401.

AFILIERI

Membru al Colegiului Psihologilor din România - COPSI - cod unic de înregistrare în Registrul Unic al Psihologilor - 10962 - atestat de Colegiul Psihologilor din România
Membru al Asociaţiei de Psihoterapia Familiei şi Cuplului - A.P.F.C. - Iaşi.
Membru al Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice - I.C.S.C.C. - Iaşi.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp