Psiholog Corina Oteanu

evaluare, consiliere, psihoterapie individuala, de familie si grup
Nota 10 din 9 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0722293291
In fiecare om exista un izvor (nesecat dar uneori ascuns) de solutii pentru orice problema ar avea ; acest izvor se numeste -sinele profund.

Psihologul intervine doar atunci cand calea catre sinele profund a fost uitata, adica atunci cand omul nu mai este constient de adevarata lui valoare.

Trebuie sa se inteleaga ca psihologul nu este cel ce stie totul; nu este cel ce da solutii ci este cel ce faciliteaza gasirea acestor solutii de catre fiecare in el insusi.Solutiile sunt unice , asa cum unic este fiecare. Solutia unuia nu poate fi imprumutata de catre un celalalt.

Evident ca dupa acest principiu functioneaza si psihologul care are ca preocupare constanta si continua, analiza propriei persoane.

Totusi ce are psihologul de oferit este greu de gasit in alta parte: disponibilitate de ascultare neconditionata ( exceptand conditiile de plata si durata ale sedintelor), capacitate de cuprindere ( continere) a problemelor clientului( poate cea mai importanta cerinta, dobandita ca urmare a unei indelungi si continue autoanalize si autocunoasteri), experienta de viata si profesionala, o buna cunoastere a adevaratei naturi umane.

In plus, pentru ca psihologia este mult peste ceea ce reprezinta o stiinta fiind mai degraba o arta, ceea ce se poate gasi la un psiholog bun este maiestria cu care reuseste sa asiste clientul, pe drumul autocunoasterii; fara stereotipuri, fara judecati si prejudecati, in schimb cu caldura, empatie, rabdare si ce este cel mai important cu dragoste de oameni!
Ma numesc Corina Oteanu si sunt psiholog cu drept de libera practica. atestata de catre Colegiul Psihologilor , pentru practica privata in domeniul evaluarii si consilierii copilului, adolescentului, adultului, cuplului si familiei ; formarea experientiala ( metoda PEU-psihoterapia experientiala a unificarii).

Va astept cu caldura si ...pricepere in cabinetul de psihologie Simbol din Str. Dr. Ion Ghiulamila 15, sector 5, cat si pe Str. Corneliu Coposu 5, bl. 103, sc. 3, et. 2, ap. 53, sector 3, dupa Medident, blocul cu Expert; cu programare la : 0722 293 291.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp