Psiholog Cosmin Giredea

psihoterpie, sex-terapie, psihoterapie de cuplu, psihologie clinică
Nota 10 din 3 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0746045661
„Îți petreci o mare parte a timpului în propria minte, fă-o să fie un loc plăcut.”

Cred cu adevărat că oamenii au puterea interioară de a depăși orice obstacol, iar misiunea mea ca terapeut este de ghid pentru călătoria în care urmează să pornești.

Scopul meu este să creez un mediu care se bazează pe respect reciproc, înțelegere și acceptare, astfel încât să găsim împreună cele mai bune soluții la greutățile cu care te confrunți.

Consider că nicio problemă cu este prea mică pentru a fi abordată. Astfel, fie că te confrunți cu depresie, anxietate sau probleme de cuplu, fie că ai identificat anumite neajunsuri și îți dorești să fii și să te simți mai bine, nicio nevoie nu ar trebui neglijată. Dacă e ceva ce te frământă înseamnă că e nevoia ta, iar nevoile tale ar trebui să aibă prioritate.

Competențe:
Psihoterapeut cu competențe certificate în Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală, obținute în urma unei formări de 2 ani în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației;
Psihoterapeut în formare, specializarea: "Sex-terapie, terapie de cuplu și terapia familiei"
Psiholog Clinician cu experiență practică de aproape 2 ani la Institutul de Medicină Legală.

Lucrări:
„Comorbiditatea parafilică la violatori”, prezentată în cadrul Celei de-a treia ediție a Conferinței Clujene de Medicină Legală.

„Atunci când faci o diferență în viața unei persoane, nu ai impact doar asupra persoanei respective, ci și a tuturor celor care vor fi influențați de către aceasta în decursul vieții. Niciun gest nu este vreodata prea mic.” - Danielle Doby
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp