Psiholog Roxana Irimia

psiholog si psihoterapeut
0 recomandări
Locație: Otopeni, jud. Ilfov
Cabinet: Psifort
Serviciile PsiFort sunt furnizate de către Roxana Irimia, psiholog și psihoterapeut cu peste 20 de ani de experiență practică, specializată în hipnoză clinică, tehnici de relaxare și terapii ericksoniene. Roxana deține și specializări în domeniul terapiei cognitiv-comportamentale pentru deficiențe de comportament alimentar, precum și în cel al utilizării jocului în consilierea pentru dezvoltare personala (metoda ‘Lego Serious Play’ ), dar și în domeniul tehnicii nutriționale. Roxana este licențiată în psihologie la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iași, unde a absolvit și un master în psihologie socială. De asemenea, Roxana deține și titlul de Doctor în sociologie din partea Universității București.

Pe lângă experiența de psihoterapeut, Roxana a lucrat în numeroase proiecte de consultanță internațională în domeniul social (mai ales în domeniul protecției copilului ) pentru organizații internaționale precum UNICEF, bănci de dezvoltare (de exemplu, Banca Mondială sau Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei ), Organizația Internațională a Muncii etc.

De-a lungul carierei, Roxana a fost și rămâne adepta dezvoltării profesionale constante, a participat la numeroase conferințe și formări profesionale, cum ar fi de exemplu: al IV-lea Congres European de Psihologie, Atena, 1995 ; al V-lea Congres European de Psihologie, Dublin, 1997 ; Conferința Națională de Psihologie, Iași, 2006 (7 credite Colegiul Psihologilor din România - CPR ); Sesiunea de comunicări științifice organizată de Facultatea de Psihologie a Universității "Petre Andrei", Iași, 2007 (12 credite CPR ) ; a IV-a Conferință Internațională de Hipnopsihoterapie Ericksoniană, Iași, 2011 (10 credite CPR ) ; al IX-lea Congres Internațional de Psihoterapie Cognitiv-comportamentala, Cluj, 2017 etc.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp