Psihiatru Dr. Florian Kaplick

dependenta de droguri, alcool, jocuri de noroc, dezintoxicare de substante
0 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0758 086 555
Dr. Kaplick a studiat medicina in cadrul Universitatii Friedrich-Alexander, din Erlangen, Germania, dupa care a urmat stagii aditionale de pregatire in Noua Zeelanda si Marea Britanie. A urmat studii post-universitare in cadrul Spitalului Psihosomatic din Extertal-Lassbruch, unde s-a specializat in Psihiatrie, Dependenta de alcool si Psihoterapie. A urmat apoi cursuri de specializare cu privire la toate aspectele afectiunilor psihiatrice, inclusiv tulburarile de alimentatie.

Din 1996 pana in 1999 a lucrat in cadrul Spitalului de Psihiatrie Engelthal din Nuremburg, unde a condus echipe de psihiatrie generala, psihiatrie sociala si psihoterapie. in 1998 a fost implicat in fondarea unui departament pentru tratamentul dependentei de substante ilegale (care includea si conceptul unui nou program de tratament in spital, timp de trei luni, bazat pe detoxifiere si psihoterapie de grup ).

In aceasta perioada, Dr. Kaplic s-a implicat intr-un nou stagiu de cercetare in cadrul Universitatii din Erlangen, in urma caruia a primit doctoratul pentru teza sa cu privire la "Cartografierea creierului ca instrument automat de evaluarea a electroencefalogramei in sevrajul de alcool".

Dr. Kaplic este de asemenea pregatit si in urmatoarele domenii: tulburari de alimentatie, psihoterapie psiho-dinamica, psihoterapie cognitiva, relaxarea progresiva si psihoterapie energetica.

Dr. Kaplick este pasionat de muzica, lingvistica si calatorii. De altfel, a studiat muzica in cadrul Conservatorului din Nuremburg si se ocupa in continuare de organizarea de recitaluri muzicale si concerte de pian.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp