Psiholog Gruita Maria

doctorand in psihologie, psiholog clinician principal, supervizor in psihologie clinica, psihoterapeut practicant autonom, psiholog /psihologia muncii
Nota 10 din 6 recomandări
Locație: Alba Iulia, jud. Alba
Telefon: 0747012972
Despre mine ....
Sunt absolventa a Facultatii de Sociologie- Psihologie, am absolvit un master in "Psihologie clinica", un master in "Surdoaudiologie - pentru copiii cu deficient de auz", un master in "Managementul organizational si al resurselor umane", si in prezent sunt in anul I la masterul de "Psihologie medico-legala si criminalistica.Metode si tehnici de interventie si evaluare", precum si in anul I la doctorat in psihologie. . Am absolvit un curs postuniversitar in "Psihologie judiciara". Am participat la numeroase cursuri de formare profesionala continua, simpozioane, congrese pe tematica psihologiei. Am avut oportunitataea de a beneficia de schimburi de experienta in Scotia, Italia, Ungaria, Franta,Turcia, Norvegia.

Am terminat formarea in psihoterapie ericksoniana, fiind psihoterapeut autonom, acreditat de A.R.H.T.E si de Colegiul Psihologilor din Romania.
Am o experienta de peste 15 ani ca psiholog, timp in care am avut placerea de a cunoaste, de a lucra si de a ajuta foarte multi oameni. Aceasta consider ca este cea mai mare satisfactie a unui psiholog - sa daruiesti din cunostintele acumulate de-a lungul timpului prin formarea teoretica si practica, celor care au nevoie la un moment dat de tot ceea ce tu ca psiholog detii- pricepere, intelegere, empatie, caldura, acceptare neconditionata.

Psiholog clinician principal, psihoterapeut autonom
- Servicii de evaluare clinica si psihodiagnostic pentru copii, adolescenti si adulti,
- psihoterapie pentru tratarea diverselor tulburari si disfunctionalitati,
- formator de formatori,
- consilier de informare privind cariera,
- consultanta pentru firme in ce priveste diagnoza organizationala, consiliere pentru angajati, imbunatatirea performantelor la locul de munca, formarea si consolidarea echipei, activitati de team-building
- autocunoastere si dezvoltare personala
- psihoterapie individuala
- psihoterapie de cuplu
- avize psihologice pentru angajare, evaluare periodica, comisie de handicap, examinari psihologice
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp