Psiholog Ioan Poglan

psihoterapie cognitiv-comportamentală
Nota 10 din 1 recomandări
Locație: Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0743873138
Despre mine

Mă numesc Ioan Poglan, sunt psiholog – psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România, specializat în Psihoterapie cognitiv – comportamentală și Psihologie organizațională.

Cum te pot ajuta?

Datorită competențelor psihologice dobândite de-a lungul timpului, atât prin prisma experiențelor și schimbărilor personale, cât și prin pregătirea de specialitate în continuă desfășurare – alături de lucrul cu clienții – te voi însoți, sprijini și ghida în explorarea universului tău interior pentru a obține schimbările de care ai nevoie în viața ta.

Vom avea posibilitatea de a pune în practică diverse strategii și tehnici terapeutice validate științific și le vom alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Așadar, dacă ești pregătit/ă să pornim împreună în această călătorie spre autocunoaștere și dobândire a echilibrului interior, te aștept cu interes să vorbim despre frământările tale, dificultățile și neplăcerile cu care te confrunți, alături de visurile și speranțele pe care le ai pentru un viitor mai bun.


Mai multe detalii găsești pe site-ul: www.ioanpoglan.ro
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp