Psiholog Ionescu Cristina

psihologie clinica, psihoterapie, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale
0 recomandări
Locație: Satu Mare, jud. Satu Mare
Telefon: 0740427258
Dacă esti în căutarea unui psiholog și/sau psihoterapeut e bine să știi despre mine că sunt Psiholog practicant în psihologie clinică , Psihoterapeut cu drept de liberă practică în specialitatea Psihoterapie cognitivă și comportamentală și Psiholog practicant în psihologia aplicată în domeniul securității naționale, atestat de Colegiul Psihologilor din România din anul 2009.

Mă consider o persoană norocoasă care mi-am descoperit de mică vocația știind care este scopul meu în această lume!

După finalizarea studiilor liceale ale Colegiului National Ioan Slavici din Satu Mare, specializarea Pedagog școlar, unde am început studiul comportamentului uman descoperind psihologia , fascinația și interesul pentru acest domeniu m-au făcut să aprofundez studiile psihologice, urmând Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.
Am avut șansa de a cunoaște profesioniști în domeniul psihologiei care mi-au amprentat în mod semnificativ evoluția profesională.
Studiile masterale în domeniul psihologiei clinice și al psihoterapiei, precum și numeroasele formări profesionale au contribuit, de asemenea la dezvoltarea mea.

Odată cu absolvirea facultății, din anul 2007 și până astăzi, dăruiesc încredere și speranță pacienților și clienților cu care lucrez, ajutându-i să-și găsească singuri calea spre restabilirea echilibrului psihic și a armoniei interioare, chiar dacă uneori provocările prin care au trecut i-au amorțit.
Tot ceea ce ofer astăzi prin munca mea în cabinet, este munca acumulată în 15 ani cu mine însămi, prin terapie individuală , studiile și formările pe care le-am urmat și le urmez în continuare, dar și experiența clinică acumulată în cadrul Centrului de consiliere si sprijin pentru copii si părinți din cadrul Fundației Hans Lindner, respectiv cu adulții cu boala cronică renală din cadrul Centrului de dializă Fresenius Nephrocare.
Am organizat grupuri de suport pentru părinți cu copii, psihoterapie individuală și de grup, activități de autocunoaștere, grupuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, workshop-uri de psihoeducație pe teme de sănătate emoțională și dezvoltare personală pentru copii și adulți, psihoterapie individuală și de grup pentru adulți cu boli cronice.
În cei 15 ani de activitate am căutat să aprofundez comportamentul uman şi să mă specializez , domeniile de interes fiind :
psiho-oncologia și intervențiile personalizate individuale și de grup bazate pe dovezi științifice la copiii și adolescenții diagnosticați cu afecțiuni oncologice,
intervenție în evaluarea și consilierea pacienților oncologici și a bolnavilor cronici aflați în stadii finale ale vieții,
intervenții terapeutice în recuperarea copiilor cu tulburări din sprectru autist,
psihoterapia rațional-emotivă și cognitiv-comportamentală a copilului și adolescentului,
diagnostic , psihoeducație și psihoterapia problemelor de sănătate mentală și a dependențelor,
metode și tehnici de intervenție și control al comportamentului uman și dezvoltare a potențialului uman
Odată cu îmbrățișarea rolului de mamă, curiozitatea și dorința de a cunoaște mai mult, s-a manifestat și în domeniul
sănătății mentale a femeii în perioada de sarcină, sau lăuzie și totodată
educația parentală și relația dintre părinte și copil în vederea unei dezvoltări emoționale și psihologice armonioase a copilului.
Sunt convinsă că vor mai exista multe curiozități de acum încolo , dar rămân deschisă cunoașterii și experiențelor care întotdeauna duc spre evoluție!

Așadar dacă te confrunți cu situații de viață dificile care te afectează atât pe tine sau/și pe membri familiei tale, te aștept cu drag să lucrăm împreună!

Programează o întâlnire!
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp