Psiholog Iulia Stanciu

psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale
Nota 10 din 1 recomandări
Locație: Calarasi, jud. Calarasi
Telefon: 0721812416
Sunt Iulia Stanciu, psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentala, una din cele mai populare, mai raspandite si mai apreciate terapii, datorita duratei scurte si eficientei in tratarea diverselor afectiuni psihologice.

Sunt psiholog din anul 2005, an in care am absolvit cursurile Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta, urmand ca imediat sa ma angajez si sa obtin certificarea mea profesionala de catre Colegiul Psihologilor din Romania . In tot acest timp am profesat in cadrul unor institutii cu personal numeros, unde am avut ocazia sa ma dezvolt si maturizez profesional alaturi de oameni deosebiti. Interactiunea cu fiecare a adus un plus de valoare in munca mea, deoarece consider ca orice experienta iti poate arata noi sensuri si intelesuri in viata .

Ca psihoterapeut, lucrez cu oameni pe care-i consider parteneri intr-un demers de descoperire a resurselor individuale pentru a solutiona impreuna dificultati precum anxietate, atacuri de panica, fobii, probleme de comunicare, de interrelationare, depresii si stres, oboseala, comportament adictiv (dependente de jocuri de noroc, fumat, alcool) sau orice altceva ce este resimtit la nivel personal ca fiind o situatie dificila.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp