Psiholog Liana Patulea

psiholog, psihoterapeut si consilier de dezvoltare personala
Nota 10 din 44 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0730593113
Numele meu este Liana Patulea si sunt, profesional vorbind , psiholog, psihoterapeut si consilier de dezvoltare personala.

Am urmat facultatea de psihologie in urma cu 20 de ani, simtind ca aceasta este menirea mea in viata.

Lucrez cu oamenii de peste 18 ani, chiar de la terminarea facultatii, initial in domeniul resurselor umane, iar ulterior, urmandu-mi pasiunea de a interactiona si de a lucra pentru oameni, din ipostaza de psiholog si psihoterapeut.

M-am reintors la prima mea dragoste, psihologia, dupa anii in care am avut ocazia sa cunosc, sa ascult, sa interactionez cu oameni din diverse domenii, cu interese diferite, cu istorii de viata diferite.

Si am inteles ceva: oamenii, indiferent de studii, de pozitia sociala, de varsta, au aceleasi nevoi emotionale : de siguranta, de validare si acceptare, de apreciere si nu in ultimul rand, de iubire.

Aceste nevoi umane nu sunt doar simple dorinte, ele sunt nevoi profunde care exista in fiecare dintre noi si care servesc ca baza pentru fiecare alegere pe care o facem in viata.

Este momentul sa invatam ca ne putem schimba viata, schimbandu-ne pe noi si nu pe ceilalti.

Iar rolul meu, cu permisiunea voastra, este de a va fi alaturi in aceasta calatorie de descoperire a voastra, de vindecare, de acceptare, de creare a unei vieti echilibrate si implinite.

Si tineti minte: resursele si echilibrul sunt in voi, este nevoie doar sa le descoperiti.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp