Psiholog Maria Verdi

Nota 10 din 9 recomandări
Locație: Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0726310094
Sunt psiholog-psihoterapeut integrativ, membru al colegiului Psihologilor cu drept de libera practica.Sunt licentiat al Facultatii de Medicina, specializarea kinetoterapie si recuperare medicala, master stiintele nutritiei si fitoterapie. Lucrez in domeniul sanatatii de peste 10 ani de zile. Ani de pasiune si responsabilitate. Ani cu miracole, traite impreuna cu pacientii, clientii din viata mea. Destine schimbate in bine. Cum sa nu fii implinit?

Iubesc viata cu toate darurile ei. In această existentă am hotărât să-mi aduc aportul la dobândirea şi menţinerea sănătăţii fiinţei umane. In numele tatalui meu, plecat la ceruri mult prea devreme. Pe atunci cancerul nu avea vindecare. Am asistat neputincioasa la trecerea lui in nefiinta. De atunci, m-am orientat către viaţă şi sănătate. In acest sens, am ales o pregatire integrativa.
Activitatea mea se desfaşoară în cabinet şi într-un centru de tratare al dependenţelor. Sunt colaborator la Revista Psychologies (varianta tiparita ) si in presa online.
În calitate de profesor la catedră, aduc ştiinţa acumulată, insuflu pasiune şi responsabilitate viitorilor profesionişti. Au nevoie de repere, au nevoie de practică, nu doar de teorie. In formarea mea ca Om si-au adus aportul intalnirile cu mentori minunati precum: Dalai Lama, Mantak Chia, Eric Pearl, Jasmuheen, etc.

Din experienta, stiu ca in spatele oricarei suferinte fizice este o suferinta emotionala. Orice gand, cuvant, actiune inseamna,,acesta sunt eu,,. Pentru a fi sanatos, este nevoie de echilibru, conectare la sursa interiora, pace, intelegere, acceptare, ascultare, iertare, iubire. Cand esti ok cu tine, tot ce este in exterior este manifestarea armoniei interioare. Inteligenta emotionala nu este o chestiune de viata, ea vine odata cu intelegerea.

Astfel, viata devine Miracol.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp