Psiholog Monica Elena Enescu

psihologie clinica, psihoterapie experientiala, consiliere dezvoltare personala
0 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0742910828
Sunt psiholog clinician, psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si consilier pentru dezvoltare personala. Am absolvit studiile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2016, continuand cu o dubla specializare in Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a familiei si Traumatologie si asistenta psihologica. Dupa finalizarea masterului a urmat formarea profesionala in cadrul institutului Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana iar din anul 2018 lucrez ca psiholog si psihoterapeut.


Abordarea pe care o folosesc in terapie este cea umanist-experientiala, abordare ce isi propune sa se focuseze pe momentul prezent si pe intelegerea experientiala, in “aici-si-acum“ a cauzelor distresului emotional si a disfunctiilor traite in relatiile cu ceilalti si cu propria persoana, dificultati care ajung sa intrerupa experienta trairii prezentului si a vietii, ceea ce Christopher Bollas numea “cursul experientelor care ne hranesc“.


Am lucrat si lucrez cu clienti afectati de anxietate si depresie, istorii de viata traumatice, clienti care se confrunta cu dificultati de relationare, dificultati de separare, singuratate, neincredere in sine, stil nesigur de atasament, bullying, dificultati in gestionarea emotiilor, formarea si cautarea propriei identitati, a acceptarii de sine si a sentimentului interior de bine. Fiecare client aduce in terapie povestea sa unica de viata, poveste pe care urmeaza sa o descoperim si intelegem impreuna, astfel incat la inceputul acestei calatorii, scopul meu ca terapeut este sa creez un spatiu de siguranta si intimitate in care povestea fiecarui client sa poata iesi la lumina intr-un mediu de prezenta si acceptare.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp