Psiholog Olivia Stupar

consiliere psihologica si psihoterapie pentru adulti, copii si adolescenti, cupluri si familii ( la cabinet sau online)
Nota 9.95 din 26 recomandări
Locație: Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0752030393
"Sunt lucruri pe care le stii, dar inca nu stii ca le stii. Atunci cand vei stii ceea ce nu stii ca stii, te vei schimba".(Milton Erickson).
In viziunea mea, aceasta este una dintre cele mai frumoase si mai adevarate definitii ale procesului terapeutic. De cate ori nu vi s-a intamplat ca modificarea felului in care va raportati la ceva anume sa va schimbe starea de spirit? Sau faptul ca dimineata v-ati trezit zambind si increzatori in propriile forte sa va faca sa aveti o zi minunata?

Ganduri, sentimente, cuvinte, actiuni, comportamente...ale dumneavoastra si ale celorlati, impactul pe care acestea le au asupra tuturor celor implicati si mai ales constientizarea acestor implicatii. Relatia dintre Trecut-Prezent-Viitor, sau felul in care perspectiva ce o avem asupra trecutului determina calitatea prezentului si eficienta planurilor pentru viitor. Acestea sunt cateva dintre elementele pe care le am in vedere in timpul unei terapii. Insa, dincolo de metode si procedee, teorii ale schimbarii sau tehnici de interventie, ceea ce este esential pentru mine o reprezinta relatia terapeutica, acea conexiune ce o stabilesc cu omul (oamenii) din fata mea. O legatura care-mi permite sa le inteleg cat mai acurat perspectiva, si care, caracterizata printr-o acceptare non-critica a celuilalt, respect pentru unicitatea sa si incredere in resursele sale, reprezinta fundamentul pentru o terapie de calitate.

Ca Psiholog-Psihoterapeut de familie, acord importanta in egala masura atat individului, cat si sistemului din care face parte, precum si calitatii retelei sale de relatii trecute sau prezente.

Aria mea de competente include:

- Consiliere psihologica si Psihoterapie pentru adulti (stari de stres, depresie, anxietate, atacuri de panica, diverse fobii si dependente- alimentare, tutun, alcool, droguri, etc; stima de sine scazuta, timiditate, agresivitate, dificultati in luarea deciziilor, dificultati de comunicare si relationare in cuplu, cu alti membrii ai familiei, la locul de munca; dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie (perioada premaritala, casatoria, perioada de sarcina, nasterea copiilor, trecerea de la copilarie la adolescenta, perioada "cuibului gol", pensionarea, pierederea cuiva dreag, etc)
- Consiliere psihologica si Psihoterapie pentru copii si adolescenti (diverse tulburari emotionale sau de comportament, probleme de adaptare la mediul gradinitei sau scolar, probleme de invatare, dependente,tulburari alimentare sau de somn, conflicte in familie, dificultati de relationare, traume, etc)
- Consiliere psihologica si Psihoterapie de cuplu si familie (dificultati de comunicare si relationare in cuplu-gelozie, infidelitate, abuz emotional, agresivitate, infertilitate; dificultati de comunicare si relationare cu copiii, parintii, alti membrii ai familiei sau ai grupului social; dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie, etc.)

FORMARE PROFESIONALA

Licentiata in Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca

Formare in Terapia Familiala Sistemica

Acreditata ca Psiholog Psihoterapeut cu drept de libera practica sub supervizare de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 14688.
Acreditata ca Psihoterapeut cu drept de libera practica sub supervizare in terapie familiala sistemica de catre Federatia Romana de Psihoterapie.


Workshopuri si simpozioane (selectiv)

- Psihotrauma - evaluare si interventie psihologica ( septembrie 2020);
- Conferinta Nationala de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala " O abordare integrativa si multimodala" ( septembrie 2018);
- Conferinta formatorilor de psihoterapie familiala sistemica "Love and/in War: Training in dramatic times" (septembrie 2018);
- Initiere in practica coching-ului cognitiv-comportamental ( august 2018);
- Modalitati eficiente de comunicare in cuplu (mai 2016);
- Terapia de cuplu - Harti mentale si aptitudini practice (noiembrie, 2015);
- Congresul international de Psihologie, "Cercetarea moderna in Psihologie" (iulie 2015);
- Atacurile de panica - strategii integrate de evaluare si interventie (iunie 2014);
- Psihoterapia doliului centrata pe sistemul familial in cazul decesului unui adult respectiv al unui copil/adolescent (ianuarie 2014);
- Infidelitatea in cuplu (septembrie 2013) ;
- Impactul infertilitatii asupra cuplului (iulie 2013) ;
- Vocea copiilor in psihoterapie (mai 2013);
- Terapia copilor cu ADHD si a familiei lor (februarie 2013) ;
- Provocarile unui adolescent ( aprilie 2012)

TARIFE

Psihoterapie/consiliere psihologica/ autocunoastere si optimizare personala (adulti, adolescenti )- 130 RON/ sedinta la cabinet; 140 RON/ sedinta online (60 min )
Psihoterapie/ consiliere psihologica/autocunoastere si optimizare personala (copii )-110 RON / sedinta (60 min )
Psihoterapie/consiliere psihologica de cuplu - 160 RON/sedinta la cabinet; 190 RON/ sedinta online (60 min )
Psihoterapie/ consiliere psihologica de cuplu - 190 RON/sedinta la cabinet/200 RON sedinta online (90 min )
Psihoterapie/ consiliere psihologica de familie - 160 RON/sedinta la cabinet; 190 RON sedinta online (60 min )
Psihoterapie/ consiliere psihologica de familie - 190 RON/sedinta la cabinet;200 RON sedinta online (90 min )

Una din afirmatiile care mie personal imi ghideaza activitatea de zi cu zi este : "CCEA CE FAC ASTAZI ESTE EXTREM DE IMPORTANT, PENTRU CA DAU IN SCHIMB O ZI DIN VIATA MEA."
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp