Psiholog Barbul Diana

psihologie clinica si psihoterapie adleriana
0 recomandări
Locație: Satu Mare, jud. Satu Mare
Telefon: 0742352145
Daca mergi la psiholog pregateste-te sa faci cunostinta nu cu psihologul ci cu tine insuti. Este de departe cea mai importanta persoana pe care o vei cunoaste vreodata si va fi cea mai puternica si dorita intalnire a vietii tale. Iar eu, psihologul, voi avea rolul sa te insotesc, sustin, ghidez in procesul de vindecare. Psihologul nu este un vrajitor sau o persoana atotstiutoare dar este un ghid ce te poate ajuta sa gasesti solutiile la problemele tale, sa iti regasesti puterea din tine, sa iti depasesti limitele, sa te schimbi si sa evoluezi.
Cabinetul Psihologic te asteapta intr-un spatiu securizant in cadrul Clinicii Sf.Anton Satu Mare cu urmatoarele servicii:
- psihologie clinica ( evaluare clinica pentru comisia de handicap, investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, evaluare cognitiva, comportamentala, personalitatii si a mecanismelor de adaptare, evaluarea dezvoltarii psihologice, alte evaluari in situatii care implica componente psihologice).

- psihoterapie adleriana :- psihoterapie individuala : anxietate; atacuri de panica; fobii; dependenta de droguri, jocuri de noroc, alcool; depresie; experiente de viata traumatice: divort, decese, boli; stima de sine scazuta; tulburari alimentare; managementul stresului; dificultati de comunicare; relationare si adaptare; retragere din viata personala; autocunoastere si dezvoltare personala.
- psihoterapie de cuplu
- psihoterapie de familie
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp