Psiholog Tilef Mihaela

psihoterapie cognitiv-comportamentala
0 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0765893875
Numele meu este Mihaela Tilef și sunt psiholog, acreditat de Colegiul Psihologilor din România în psihoterapie cognitiv-comportamentală.

De-a lungul timpului am făcut terapie atât cu copii și adolescenți cât și cu adulți cu diferite problematici și tulburări. Fac terapie cu copii tipici, copii cu întârzieri în dezvoltare, autism, adhd, probleme de comportament, abilități sociale scăzute, probleme de integrare în mediul școlar, probleme de comunicare cu cei din jur, probleme emoționale. Îi ajut pe copii și adolescenți să-și exprime emoțiile și să comunice cu cei din jur, să înțeleagă și să accepte schimbările specifice vârstei și să capete mai multă încredere în ei înșiși.

Fac psihoterapie cu persoane cu diferite dificultăți: anxietate, atacuri de panică, fobii, situații de criză (despărțiri, divorț, doliu, pierderea locului de muncă etc.). Îi ajut pe cei care ajung la mine să-și descopere resursele, să se autocunoască și să-și dezvolte abilitățile.

Practic această profesie cu pasiune și dedicare. La 19 ani am devenit educatoare la o gradiniță de stat, un copil între copii, apoi am început timid, să fac terapie comportamentală cu un băiețel de 5 ani.

După ce mi-am luat licența, deși mă pasiona psihoterapia, am decis că sunt incă foarte tânără și fără experiență de viață pentru a deveni psihoterapeut, așa că m-am îndreptat către latura organizațională a psihologiei și am urmat un master în managementul resurselor umane.

Timp de câțiva ani am lucrat în domenii la mare distanță de psihologie, însă la finalul lui 2013 m-am întors către pasiunea mea, lucrul cu oamenii, mai exact lucrul cu cei mici. Am devenit din nou educatoare și peste ceva timp am decis că e momentul să mă pregătesc pentru a deveni psihoterapeut. Am urmat un master în psihoterapie cognitiv-comportamentală, o formare în psihopedagogie și am intrat într-o echipă tânără de psihologi, alături de care am rămas până în martie 2020, când am decis să-mi continui visul și să îmi deschid propriul cabinet.

În ultimii 5 ani am lucrat într-un centru de terapie pentru copii, părinți, adulți, unde am avut ocazia să profesez atât psihoterapia cognitiv-comportamentală cât și terapia comportamentală. La început am fost ”învățăcel”, apoi cu pasiune, implicare și ambiție am ajuns să capăt experiență și să coordonez și să pregătesc echipa de terapeuții.

Acum am propriul cabinet și-mi desfășor activitatea cu aceeași pasiune și implicare. Despre mine vă mai pot spune că practic această profesie cu mare drag, sunt în continuare fascinată de oameni și poveștile lor și atunci când ei ajung la mine, fac tot ce pot pentru a-i ajuta să depășească obstacolele pe care le întâlnesc.

În viața de zi cu zi un mod de gândire negativ ne afectează mai mult decât anumite evenimente în sine.
Un mod diferit de interpretare a problemelor, un mod rațional de gândire ne ajută de cele mai multe ori să găsim soluții atunci când lucrurile par fără soluție.
Eu sunt aici să te ajut să-ți găsești propriile soluții, să îți stabilești și să-ți îndeplinești obiectivele!
Trimite-mi un mesaj la numărul: 0765893875
La adresa de e-mail: tilef.mihaela@yahoo.com
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp