Psiholog Simona Preda

psihoterapie integrativa, psihoterapia copilului/adolescentului, adultului, cuplului si familiei
Nota 10 din 1 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0767671013
La varsta de 16 ani am avut primul contact cu psihologia si am stiut inca de atunci ca este domeniul in care doresc sa imi desfasor activitatea profesionala pentru tot restul vietii. Pasiunea mea s-a materializat prin urmarea acestui drum, in urma caruia am obtinut atestatul de libera practică în psihoterapie integrativă eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. De asemenea, am urmat un Master in Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale si unul in Comunicare Mediatica si Publicitate.

In psihoterapie am urmat cursuri de specializare, cum ar fi terapia de cuplu si trauma. Am participat la workshopuri, conferinte, iar cea mai mare invatatura in urma acestora a fost faptul ca toata viata trebuie sa investesc in mine si sa ma dezvolt. Acest lucru il fac in continuare, atat pentru mine, cat si pentru clientii mei.

Practic cu placere psihoterapia in Bucuresti, axandu-ma in special pe terapia cu adulti si de cuplu. Te pot ajuta in dezvoltarea de sine si probleme precum: anxietate si depresie, atacuri de panica, probleme de cuplu, comunicare, stima de sine, pierderi si doliu. In cazul in care locuiesti in afara Bucurestiului sau in strainatate, ne putem auzi pe Skype sau Mail.

Cea mai mare satisfactie profesionala pe care am avut-o pana acum a fost feedback-ul primit in urma terapiilor si evolutia personala a clientilor mei. Nimic nu ma face mai fericita decat apropierea de autenticitate intr-o relatie cu ceilalti, iar acest fenomen l-am intalnit cel mai des in psihoterapie.

Ma bucur pentru fiecare demers terapeutc al clientilor mei si pentru faptul ca pot fi un camarad in calatoria lor. In final, nimic nu se compara cu satisfactia cresterii noastre, pentru ca este un proces atat pentru ei, cat si pentru mine.

Ne putem auzi la telefon la numarul: 0767 671 013 sau pe e-mail la adresa: simona@dragomirsipreda.ro
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp