Psiholog Stoica Madalina

Nota 10 din 4 recomandări
Locație: Constanta, jud. Constanta
Atunci cand vreau sa fac o schimbare incep sa alcatuiesc un plan. Cu buna intentie caut informatii, surse, modalitati, strategii... citesc diverse carti, articole... Gasesc cate ceva, dar continui sa caut pentru ca as putea afla ceva care m-ar putea ajuta sa realizez schimbarea de care am nevoie la mine sau la cei care cauta propria schimbare si solicita sprijinul meu.

Asa ma definesc eu si nevoia mea de a cunoaste si de a ma cunoaste. Intotdeauna am crezut ca se poate si mai bine si ca intotdeauna exista loc de perfectionare si autoperfectionare.
Asa se face ca imediat dupa terminarea facultatii am urmat un curs de formare in consiliere si psihoterapie rational-emotiva si cognitiv-comportamentala.
Dupa el au urmat si altele alese in functie de evolutia mea profesionala: seminar formativ privind stressul posttraumatic; atasamentul copilului; abuzul si maltratarea; formare in psihoterapie integrativa.
Apoi, am lucrat cu persoane diagnosticate psihiatric, dedicandu-ma domeniului sanatatii mintale timp de doi ani de zile alaturi de alti colegi psihologi, asistenti sociali, asistenti medicali, psihiatri.
Iar acum ma dedic, cu pasiune si respect, prin consiliere si psihoterapie, tuturor acelora care inteleg si doresc ajutorul meu, precum si acelora care inca nu stiu ca au nevoie de el.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp