Psiholog Valentina Dragomir

psihoterapie integrativa, psihoterapia adultului si cuplului
0 recomandări
Locație: Bucuresti, jud. Bucuresti
Telefon: 0773394730
Sunt psihoterapeut integrativ acreditat de către Colegiul Psihologilor din România și Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă (EAIP).

În cabinet lucrez cu adulți și utilizez metodele psihoterapiei integrative pentru a-i ajuta să își vindece rănile sufletești, să adopte noi metode de a face față emoțiilor negative, anxietății, cât și pentru managementul stresului. De asemenea, lucrez cu persoane care suferă de depresie, persoane care vor să se cunoască mai bine și să își dezvolte anumite abilități prin dezvoltare personală și autocunoaștere, și cu persoane cu diferite afecțiuni psihologice.

Cea mai mare satisfacție în munca mea o am atunci când persoanele cu care lucrez își depășesc problemele pe care le-au adus în terapie, descoperă lucruri noi despre ele, își îmbunătățesc calitatea vieții și își recapătă forțele pentru a reveni în viața lor mai puternici.

Dacă ai întrebări sau dorești să stabilim o programare pentru o ședință de psihoterapie, sau doar vrei să îmi scrii gândurile tale, îți stau la dispoziție pe e-mail la valentina@psihosensus.eu, și la telefon 0773 394 730.

Poți vizita site-ul meu https://psihosensus.eu , unde scriu articole pe teme diverse de psihologie și dezvoltare personală.

Te aștept cu drag.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Cabinete psihologie, psihiatrie, psihoterapie în:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp