Placintar Angela-Carmen - Cabinet Individual de Psihologie

Placintar Angela-Carmen - Cabinet Individual de Psihologie

Nota 10 din 49 recomandari
12998 vizite
Locatie: Arad, jud Arad, Str. Abrud, Nr, 92, Bl. 159, Sc. A, parter, Ap. 17f/2, Arad [Arată în Google Maps]
Telefon: 0726224366
Website: http://www.angelaplacintar.ro
Programare online
  • Psiholog Placintar Angela-Carmen
CINE SUNT EU?
- Psiholog;
- Psihoterapeut cu formare în psihoterapia adleriană,
- Profesor consilier şcolar;
-Formator;
- Speaker motivaţional;
- Autor.

SERVICIILE OFERITE:
 Psihoterapie individuală: adulţi, adolescenţi, copii, angajaţii unor companii;
 Psihoterapie online: adulţi;
 Psihoterapie de cuplu;
 Psihoterapie de familie;
 Consiliere psihologică: adulţi, adolescenţi, copii;
 Consiliere premaritală;
 Coaching şi dezvoltare personală.

DETALII PROFESIONALE:
- Telefon: 0726224366
- Adresa cabinetului: Arad, Str. Abrud, Nr. 92, Bl. 159, Sc. A, parter, Ap. 17f/2
- Site web: www.angelaplacintar.ro
- Facebook: Psiholog Angela Plăcintar
- Instagram: psiholog.angelaplacintar
- Tiktok: psiholog.angelaplacintar

TEMELE ABORDATE:
- Depresie;
- Anxietate, atacuri de panică - fobii;
- Relaţii toxice, gelozie, infidelitate, experienţe traumatice din copilărie/viaţa de adult, tendinţa de-a face pe plac şi de-a se sacrifica pentru alţii în detrimentul său, dificultatea de a spune,,Nu", auto-devalorizare, stimă de sine scăzută;
- Dificultăţi de relaţionare, de comunicare şi bullying;
- Luarea unei decizii în situaţii indecise;
- Manangementul stresului;
- Managementul timpului;
- Managementul emoţiilor;
- Dificultăţi de concentrare a atenţiei;
- Sentimentul de nefericire sau inutilitate în viaţă;
- Despărţire, divorţ, doliu;
- Dependenţă: de mâncare, de muncă, de relaţii etc.;
- Parenting (principiile eficiente de parenting, stima de sine la copil ),
- Pregătire pentru viaţa de cuplu şi familie;
- Consiliere şi orientare şcolară şi vocatională;
- Dificultăţi întâmpinate de elevi în mediul şcolar: de adaptare, de învăţare, de concentrare a atenţiei, de-a întâmpina situaţiile de bullying etc.;

ATELIERE individuale/de grup:
- Ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală;
- Ateliere de art-terapie;
- Ateliere de Parenting.

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 28-11-2023 cu nota
Melinda

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Buna seara ,dragi cititori, am ales sa scriu aceste rânduri pentru a spune tuturor căci avem atat de aproape un om valoros ,un psihoterapeut pe nume Angela Carmen Placintar care ne ajuta sa razbim in toate“luptele” pe care le ducem in drumul catre sine și ne pune la indemana “armele” cu ajutorul cărora ne vom găsi liniștea! Mai exact terapia alături de Angela m-a ajutat sa: 1. Sa Îmi inteleg fricile ,sa le accept si sa observ cum ele îmi pot sabota acțiunile! 2. Sa Inteleg caci oamenii sunt așa cum sunt eu nu pot schimba pe altcineva ,decât pe mine! 3. Sa Inteleg caci din orice întâmplare am ceva de învățat,trebuie doar sa fiu atenta 4. Sa termin cu poziția de salvator ,salvând pe ceilalti nu înseamnă ca ma voi salva pe mine (cea care are nevoie cel mai mult) 5. Sa Inteleg caci nu am dreptul sa intervin in evoluția celorlalți 6. Sa Inteleg caci nu cei din jur sunt vinovați de ceea ce simt eu ! 7. Sa fiu mai prezenta in viața copilului meu! 8. Sa fiu mai prezenta in viața soțului meu! 9. Sa muncesc cumpătat ! 10. Sa ma iubesc pe mine mai întâi ca mai apoi sa pot iubi si pe ceilalti! 11. Sa inteleg caci părinții mei vor pleca la un moment dat iar cum ma voi descurca voi vedea atunci ! 12. Sa încetez sa mai judec pe alții si acțiunile lor 13. Sa fiu cea mai buna prietena a mea ! 14. Sa am incredere in mine ! 15. Sa iert ,pe mine mai întâi ,apoi pe ceilalti! 16. Sa fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce am si pentru tot ceea ce am primit ! 17. Sa inteleg cine sunt ! 18. Sa ma bucur pentru fiecare experiența care am trăit-o! Angela este acel om trimis de Dumnezeu sa le reamintească oamenilor cine sunt ei si pentru ce au venit !!! Ma inclin, Multumesc

10
a votat pe 15-11-2023 cu nota
Maria

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Recomand sa apelati la doamna Angela Placintar pentru orientare/consiliere in cariera. M-a ajutat sa-mi fac ordine in idei si sa-mi regasesc motivatia pentru ceea ce imi doresc cu adevarat sa fac. S-a vazut ca are o experienta vasta pe partea asta si un interes deosebit pentru ceea ce face.

10
a votat pe 19-10-2023 cu nota
Darius

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Doamna psiholog m-a ajutat să trec ușor peste problemele din viața mea și îi rămân recunoscător. M-a învățat să fiu mai încrezător în mine, să fiu și empatic când este cazul și să înțeleg mai bine nevoile altora, să fiu sincer cu mine și să aleg ce îmi doresc. Este un om cu adevărat special cu care aș fi vrut să stau de vorbă ore în șir.

10
a votat pe 19-06-2023 cu nota
Larisa

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Bună ziua! Numele meu este Larisa. Experienta pe care am avut-o a fost una foarte interesantă, principalul motiv pentru care am apelat la doamna Psihoterapeut, a fost pentru a mă dezvolta și a mă crea ca persoană. Am învățat lucruri valoroase, lucruri care m-au ajutat să devin o versiune mai bună a mea, am învățat să mă accept, să-mi ating potențialul și multe alte lucruri. Deși îmi era greu a mă ține de țintele pe care le aveam, împreună cu doamna psihoterapeut, am reușit să devin consistentă și disciplinată. VĂ MULȚUMESC!!!

10
a votat pe 19-06-2023 cu nota
Flavius

Ultima vizita la cabinet: iunie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Buna ziua! Numele meu este Flavius. Am facut acest pas din cauza problemelor care se reflectau in relatie din cauza lipsei de incredere in mine.In prima faza am crezut ca doar despre asta e vorba dar pe parcurs am descoperit mult mai multe lucruri care m-au ajutat, lipsa de cunoastere a valorilor, lipsa de cunoastele a limbajului iubirii, faptul ca sunt o persoana care reactioneaza mult pe semntimente iar partea rationala o "ignora" sau este mult mai mica, realizand acest lucru am reusit sa-mi cresc partea rationala pentru a controla dialogul cu mine si pentru a gestiona mult mai bine situatiile care in trecut imi scapau de sub control. Avem probleme foarte mari in ceea ce priveste gelozia in relatie, eram o persoana geloaza, poate si paranoica pentru ca imi cream filme in cap care pentru mine erau un adevar absolut iar din asta rezultau certuri saptamanale dar in realitate acele "filme" nu insemnau nimic, cu cele exemplate mai sus am reusit sa trec peste aceste episoade de gelozie. Ceea ce am spus mai sus e o parte foarte mica din ceea ce am discutat in timpul sesiunilor dar sper ca e suficient incat sa va faceti o idee. Recomand cu incredere serviciile doamnei psihlog.Angela Placintar, am avut rezultate pozitive chiar dupa prima sesiune.

10
a votat pe 14-06-2023 cu nota
Mariana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2023
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Bună ziua ! Ma numesc Mariana și doresc să împărtășesc cu voi rezultatele obținute alături de doamna psiholog Angela Plăcintar . Am o fetiță de 12 ani o elevă premiantă silitoare ...dar care dintr-un exces de stimă de sine scăzută ajunsese să facă panici ...nu dormea singură ...nu ne mai înțelegeam deloc ,deoarece devenea furioasă pe motiv că ea nu arată ok...că râd copii de ea... Pe scurt HAOS !!... Devenea palidă de la furie ...apatică ...era agitată ... Am făcut analize care au ieșit perfecte ...moment în care mi-am dat seama că e o problemă si am primit recomandare spre doamna psiholog Angela Ne-a primit cu drag ...cu răbdare în a ne asculta și au început ședințele de consiliere cu copilul ,care s-au bazat pe auto-cunoaștere...si alte metode . Menționez ca fetița iubește sportul și starea ei nu era o cauză statul pe telefon Ce am omis să spun este faptul ca fetița avea o teamă că voi muri ...ori de câte ori adormeam . Toate fricile au dispărut în urma ședințelor. Acum doarme singură ...a înțeles ca este foarte important să aibă încredere în ea . Calvarul nostru s-a încheiat..!!!

10
a votat pe 05-12-2022 cu nota
Alin

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Eu sunt A . şi am apelat la serviciile d-nei psiholog Angela pentru că eram blocat pe parte profesională. Nu reuşeam să trec de interviurile de angajare, dar încercările mele nici nu erau pentru locuri de muncă unde să fac ceva ce mi-ar plăcea ci, mai degrabă, fusese dorinţa părinţilor. Aşa că, mai întâi am aflat ce domeniu al profesiei mele mi s-ar potrivi, ce mi-ar plăcea să fac, la ce aş putea obţine progrese şi în ce fel mă pot prezenta la un interviu de angajare ca să îmi cresc şansele de reuşită. Recomand serviciile d-nei psiholog Angela Plăcintar.

10
a votat pe 05-12-2022 cu nota
Daria

Ultima vizita la cabinet: iunie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Numele meu este Daria şi am apelat la d-na psiholog pentru că eram de ceva vreme într-o relaţie în care, după mulţi ani, acumulasem multe nemulţumiri, multe frustrări şi eram tot timpul nefericită. Ajusesem să mă pun pe ultimul loc, făceam sacrificii pentru ceilalţi şi nu mai aveam nicio bucurie în viaţă. În cadrul şedinţelor de psihoterapie am reuşit să ies din depresia mea şi, încet-încet, să fac lucruri şi pentru mine, să am grijă de nevoile mele, să fiu mai optimistă şi să mă bucr mai mult de viaţa mea. O recomand cu toată încrederea pe d-na psiholog Angela Plăcintar.

10
a votat pe 30-11-2022 cu nota
Corina

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am apelat la d-na psiholog ca să învăţ să mă iubesc şi să mă preţuiesc mai mult. Obişnuiam să mă sacrific pentru cei din jur şi să spun Da la solicitările şi împlinirea nevoilor tuturor, iar eu rămâneam mereu pe ultimul loc. Am învăţat să fac din satisfacerea nevoilor mele o prioritate, să pun limite în relaţia cu cei din jur, să am mai mare grjă de mine, şi să selectez persoanele şi modul în care aleg să răspund solicitărilor lor.

10
a votat pe 22-09-2022 cu nota
Gabriela

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am ales să fac ședinte de psihoterapie din cauza incapacitatii mele de a lua o decizie. Aveam de ales intre a-mi urma visul aici în țară sau să plec in strainatate cu/pentru persoana persoana iubită. Am realizat că doamna psiho terapeut mi-a făcut ordine în minte si m-a ajutat in luarea acestei decizii cu argumente solide. M-a invatat sa accept o pierdere care in final s-a constatat a fi un câștig, in special pentru sănătatea mea mintală.

10
a votat pe 30-08-2022 cu nota
Maria

Ultima vizita la cabinet: iulie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Buna! Sunt M. si recomand cu mare drag serviciile d-nei psihoterapeut Angela Placintar, deoarece pe mine si pe familia mea m-a ajutat tare mult. Am apelat la serviciile dumneaei deoarece in ultimele doua concedii (2021 si 2022) au existat certuri mari din chestii minore; intre mine, surorile mele si prietenul uneia dintre ele. Initial credeam ca totul a pornit de la acele chestii minore si totul se poate rezolva de la sine, insa acele certuri au devenit tot mai urate. Prin sedintele in grup cu d-na psihoterapeut am realizat fiecare dintre noi ca problema a fost alta, luata cu noi de acasa, si anume dezordinea. Iar de la dezordine ne-am dat seama ca fiecare dintre noi are alte chestii personale, precum supunerea, indiferenta, nevoia de a avea spatiu personal, etc. Asa ca d-na psihoterapeut a venit si cu diverse solutii pentru noi care se pare ca functioneaza, iar dupa sedinte cand se asezau toate informatiile cap la cap si ne reaminteam totul a fost "wow! Deci de aia ai reactionat asa! Deci de aia ma simt asa cand...". Initial credeam ca dansa va face magie si ne va scapa de certuri, insa ne-a pus mintea la contributie si ne-a ajutat incet incet sa ne rezolvam problema. Altfel spus, ma bucur enorm ca am fost la cabinetul dumneaei. Cu siguranta voi mai merge cand voi avea nevoie de raspunsuri la intrebarile carora nu le stiu raspunde eu.

10
a votat pe 18-01-2022 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Numele meu este Ioana, am 26 de ani, și am apelat pentru prima oară la serviciile doamnei Angela, acum 6 luni. Am trecut prin subiecte foarte diversificate, iar la fiecare am găsit o soluție potrivită. Mi-a fost recomandată de către o amică, psiholog de profesie, din Timișoara. Înainte de a face pasul spre terapie, am contemplat asupra programării unei ședințe, poate mai bine de doi ani. După ce am cunoscut-o pe Angela, mi-a părut rău că nu am făcut acest pas mai repede. Am rezonat perfect cu doamna psihoterapeut. Am învățat încă de la prima ședință lucruri pe care, cu ajutorul dumneaei, le-am pus în practică, îmbunătățindu-mi astfel viața. 1. Aveam o tulburare de alimentație (bulimie) de care m-a ajutat să scap relativ ușor și rapid. M-a ajutat să nu mai am sentiment de vinovăție atunci când mâncam ceva. 2. În relația de cuplu aveam probleme datorită faptului că partenerul era narcisic, și mă simțeam mereu că nu sunt suficient de bună, orice și oricât aș face. Doamna doctor m-a ajutat să înțeleg mai multe aspecte legate de situație și m-a învățat cum să gestionez lucrurile și cum să le cântăresc astfel ca stima mea de sine să nu mai fie călcată în picioar, iar eu să nu mai am mereu impresia că nu fac destul, sau că nu sunt destul de bună. 3. În relația cu prietenii, aveam, de asemenea chestiuni care necesitau îmbunătățiri, deoarece ajunsesem să mă las mereu pe ultimul loc, să nu mai am timp de mine și să nu mai fiu o prioritate, punându-i mereu pe alții înainte și ajungând să-mi distrug sănătatea. Angela m-a ajutat și în acest aspect, reușind să-mi ofere soluții prin care să fiu eu o prioritate pentru mine, însă nerenunțând la a-mi ajuta prietenii. 4. La locul de muncă mă simțeam mereu copleșită și aveam impresia că dacă deleg din activități, voi pierde controlul și va trebui să repar după alții eventualele greșeli. Astfel, făceam tot și mă epuizam. Și aici, doamna doctor m-a sprijiniț și îndrumat spre a găsi soluții prin care să mă simt confortabil să împart din responsabilități, să nu-mi fie teamă că pierd controlul, iar astfel m-am simțit mult mai relaxată. 5. Am discutat și despre mai multe subiecte legat de care mereu mi se părea că eu greșesc, despre situații în care credeam că mereu sunt vinovatul, iar după aceste discuții, am înțeles cum pot să dau piept cu problemele de acum înainte, fără a mă gândi că mereu greșesc sau sunt vinovat. Pe lângă toate acestea, felul în care mi s-au explicat diferite lucruri, mă însoțește mereu în viața cotidiană și mă ajută la luarea de decizii, la înțelegerea mediului și a oamenilor care mă înconjoară. Personal, sunt mai câștigată după ședințele de terapie cu doamna psihoterapeut Angela Plăcintar și mă bucur că am făcut pasul spre terapie, spre a mă ajuta să-mi rezolv problemele sau să-mi acopăr neajunsurile. Recomand cu încredere!

10
a votat pe 17-11-2021 cu nota
Adrian

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Sunt un tanar de 25 de ani si am avut probleme mari cu increderea in sine plus o teama mare de esec. Am apelat la doamna psiholog Angela Carmen Placintar, iar dupa cateva sedinte am reusit sa gasim cauza acestor temeri. Cu ajutorul sfaturilor primite de la doamna psiholog, am reusit sa-mi infrang teama de esec si sa-mi recapat increderea in sine. Recomand cu mare caldura.

10
a votat pe 14-11-2021 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Doamna Angela Placintar este un psiholog extraordinar si un om foarte cald si placut. M-a ajutat intr-o perioada a vietii mele din care nu mai vedeam nicio cale de rezolvare. M-a ajurat sa ma cunosc mai bine si sa imi dau seama de situatiile pe care nu le gestionam bine. Ii voi ramane indatorata toata viata si ii multumesc pe aceasta cale pentru tot sprijinul acordat. O recomand cu mare drag!

10
a votat pe 06-09-2021 cu nota
Ramona

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am ajuns să apelez la serviciile de terapie deoarece eram într-un impas în relația de cuplu, doamna Angela ajutându-ma să mă cunosc mai bine, să conștientizez și să inteleg ce e mai important pentru mine, care imi sunt nevoile reale, dorințele și scara de valori după care mă ghidez. Totodată am primit informații folositoare pentru viitor atât pt relația de cuplu dar și în relația cu copii, ținând pe această cale să îi mulțumesc din suflet din nou pentru tot ajutorul acordat. Recomand cu toată încrederea!

10
a votat pe 06-09-2021 cu nota
Florina

Ultima vizita la cabinet: august 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am ajuns la Angela intrucat eram intr-un impas decizional si aveam un bagaj depresiv, anxios pe care il purtam cu mine de multa vreme. Pot sa spun ca cele mai eficace si educative 50 de minute dintr-o saptamana intreaga le-am petrecut in cabinetul ei. Am invatat sa gestionez situatiile intr-o maniera optima, sa inteleg de ce oamenii reactioneaza sau nu intr-un anumit fel si cea mai importanta lectie a fost cum sa ma pun eu pe primul loc. O recomand din tot sufletul si ii multumesc si pe aceasta cale pentru tot suportul si toate invatamintele.

10
a votat pe 05-02-2020 cu nota
Iulia

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Mi a fost de un real folos ședințele de psihoterapie, în ceea ce privește stima de sine, încrederea, curajul.. Etc O recomand cu mare drag pe Angela și vreau sa mai colaborez cu ea.

10
a votat pe 29-01-2020 cu nota
Izabela

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Fiind proaspata mamica, am venit la Angela pentru ca simteam ca nu mai fac fata schimbărilor din viata mea. Eram depresiva, anxioasa, trista, plangeam mult si nu ma mai intelegeam cu sotul. In urma sedintelor de terapie am ajuns sa ma simt mult mai bine, sa-mi gestionez starile de dispozitie astfel incat sa ma bucur de momentele cu copilul si sa imbratisez schimbările aparute in urma nasterii bebelusului.

10
a votat pe 12-11-2019 cu nota
Lavinia

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Cand am luat hotararea sa merg la Angela aveam anxietate, atacuri de panica si stari permanente de teama. Pot spune ca a fost cu siguranta cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau. Cu ajutorul exercitiilor si a gandurilor balans am inceput sa evaluez diferit situatiile si circumstantele in care ma aflam si am reusit sa imi diminuez anxietatea. Pentru mine un lucru foarte important este ca astazi dorm 7-8 ore pe noapte, in conditiile in care inainte sa incep terapia ma trezeam cuprinsa sa ingrijorari in jurul orei 3 in fiecare noapte si eram mereu epuizata. Terapia m-a ajutat foarte mult sa vad lucrurile altfel si sa nu ma mai ingrijorez atat de mult.

10
a votat pe 04-11-2019 cu nota
Daniela

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am ajuns la Angela într-un moment în care eram total pierdută, plângeam mereu și din orice, nu mă simțeam bine niciodată, aveam impresia că toți cei din jurul meu se săturaseră de lamentările mele și chiar îi observam cum încet, încet se depărtau de mine, ba chiar mai mult, până și relația de cuplu începuse să “scârțâie” puțin... și toate acestea datorită faptului că, deșii mulți refuză să recunoască acest lucru, eu intrasem într-o formă de depresie.. Ce era mai interesant, era faptul că eu eram conștientă de cât de mult “rău” făceam celor din jurul meu și celor pe care implicit îi iubeam, dar nu reușeam să ies din starea în care mă adânceam încet, încet.. Aveam frecvent atacuri de panică, care mă făceau să cred că îmi e rău, că nu îmi mai revin din acel “rău”, că nu sunt bine, că sigur am ceva boală și lista ar putea continua... Dar, ajunsă la Angela (la recomandarea unei cunoștințe), am ajuns să descopăr nu doar cel mai bun terapeut, ci și un om cu un suflet deosebit. Angela m-a ajutat foarte mult, m-a ajutat să mă redescopăr pe mine ca om/femeie, în primul rând, cu foarte multă răbdare m-a ajutat să descopăr și să scap de acele frici care îmi determinau atacurile de panică, să relaționez mult mai bine cu cei care mă iubesc și îmi sunt alături mereu, să învăț să spun “nu” dacă ceva din ceea ce mi se cere, nu îmi face bine, sau îmi provoacă un disconfort (ceea ce eu nu puteam înainte să fac, să refuz), să fac lucruri care mă fac pe mine să mă simt bine, căci în acest fel se vor simții și cei din jurul meu mult mai bine... și aș avea atâtea de spus despre Angela și aportul ei în tot ceea ce a ținut de problemele mele, dar mă rezum în a-i mulțumii pentru faptul că m-a ajutat să fiu mai sigură pe mine, să realizez că nu am eu cele ai mari și nerezolvabile probleme și că dacă am răbdare și îi urmez sfaturile, voi avea și rezultate pe măsură. Mulțumesc din suflet, doamnei care m-a ajutat enorm când aveam cea mai mare nevoie, mulțumesc Angi !

10
a votat pe 10-06-2019 cu nota
Cristi

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am apelat la psihoterapie pt ca aveam si întâmpinam dificultăți in relația de parenting respectiv unul dintre copiiil lovea pe celălalt si începuse sa ne lovească si pe noi.Relatia de cuplu nu mergea nici ea ne certam incontinu iar in privința copiilor nu eram pe aceeași lungime de unda.Am aflat si am aplicat principii de parenting mai eficiente ceea ce a schimbat comportamentul copilului si atmosfera de familie .In prezent relația de cuplu este armonioasa fiind bazată pe cooperare .Recomand si mulțumesc cu încredere .

10
a votat pe 06-06-2019 cu nota
Ramona

Ultima vizita la cabinet: mai 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am o casnicie de 10 ani si 3 copii .Impreuna cu sotul meu ,am decis sa apelam la consiliere de parenting,conflictele intre noi doi fiind de natura parentala in multe situatii.Apoi sotul a sugerat sa rezolvam si conflictele de natura cuplului in care eu ma regaseam de multe ori in postura exemplului negativ luat de la mama mea de a rezolva lucrurile,total daunator relatiei de iubire.Cu ajuroul Angelei am reusit sa ma pun in acord si sa rezonez cu sotul meu,realizand ca nu TREBUIE sa fie totul cum vreau eu,ci doar mi-ar place ca unele situatii sa iasa intr-un anume fel.Am realizar cum de fapt viata ne ofera experiente minunante si sa vad esenta lucrurilor.multumesc ca ne-ai pus pe directia cea buna.

10
a votat pe 29-05-2019 cu nota
Domenico

Ultima vizita la cabinet: mai 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Numele meu este Domenico, am 22 de ani, sunt italian, dar învăț aici de doi ani. Am avut un period plin de anxietate, cu crize de panica. Am mers la domna psiholog Angela, la recomandarea unei prietene care a mers și ea la Angela, și i-a fost foarte bine. Mi-a înțeles foarte bine de la început, și am înțeles de unde a luat origine anxietate și cum. Acum nu mai am nicio o anxietate, sau am înțeles cum o sa gestionez. Mulțumesc frumos Angela!

10
a votat pe 27-05-2019 cu nota
Alina

Ultima vizita la cabinet: mai 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Recomand aceasta doamna simpatica, frumoasa și deschisa care ma ajutat sa trec peste problemele de cuplu și de parenting cu cei doi copii ai mei. A reușit sa aducă liniștea familiei mele, pacea între mama, soț și copii și totodată sa ma ajute sa îmi gestionez furia (eram o persoana veșnic nervoasa și vulcanica).

10
a votat pe 01-05-2019 cu nota
Adi

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am apelat la serviciile doamnei psiholog Angela Plăcintar, datorita problemelor pe care le-am avut legate de o stare de anxietate generalizata. În urma ședințelor de psihoterapie, am conștientizat cauza apariției acestor stări și a unor convingeri iraționale, care îmi creșteau anxietatea, iar cu ajutorul unor tehnici și a gândurilor balans am reușit sa ma bucur din nou de o viata echilibrata. Vreau sa ii mulțumesc doamnei psiholog pentru devotamentul pe care îl arata muncii sale și o recomand cu toată inctederea.

10
a votat pe 30-04-2019 cu nota
Roxana

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Dupa o lunga perioada de suferinta si acceptarea realitatii, am reusit sa apelez la ajutor profesional. Numai ce mi-am indeplinit visul de a avea familie, sa fiu sotie si mama, in scurt timp visul meu s-a spulberat, dupa ce am aflat ca traiesc cu un narcisist. Viata mea s-a schimbat radical. Situatia a devenit foarte serioasa si familia mea a inceput sa se destrame. Aveam nevoie de ajutor si l-am gasit. Pentru asta pot multumi doamnei psiholog Angela Placintar pentru ca a reusit pana in prezent sa ma intareasca, dupa ce am avut stima de sine foarte scazuta. M-a invatat sa am incredere in mine, sa ma regasesc din nou, sa ma respect, sa pun pe prim plan copilul si pe mine. M-a invatat sa ma pun in fata situatiei si sa stiu reactiona la intampinarea conflictului. Pentru toate acestea si multe alte ai multumesc, o admir, o respect si o recomand tuturor, care au nevoie de ajutor profesional!

10
a votat pe 26-04-2019 cu nota
Gina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Am trecut printr-un divorț complicat, in urma caruia am avut stima de sine destul de scăzută, probleme de comunicare cu Fiica mea. Angela ne-a ajutat să înțelegem mai bine situatia prin care treceam, să comunicăm si sa avem incredere in noi. Ne-a ajutat să ne cunoaștem noi pe noi, să acceptăm situațiile din jurul nostru si sa luptăm pentru noi înșine. Recomand cu mare incredere. Eu si fiica mea o îndrăgim din suflet.

10
a votat pe 18-04-2019 cu nota
Meli

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Inca nu trecusem peste moartea tatalui meu, relatia cu mama era una de dependenta emotionala si ma deranjeau unele comportamente ale ei, pe care nu stiam cum sa le gestionez. Toate aceste lucruri le-am dus cu mine in relatia de cuplu si in relatia sociala, astfel ca, la un moment dat am apelat la serviciile de psihoterapie. Pe parcursul acestora, am reusit sa ma analizez mai in profunzime, sa constientizez anumite lucruri care ma incurcau in relatia cu mine si cu cei din jur, sa imi accept trecutul asa cum a fost el – cu toate neplacerile lui, sa imi formez abilitati mai eficiente de exprimare a ceea ce simt, sa ma eliberez de dependenta emotionala si a devin mai libera sa fiu eu insami, am invatat sa pun limite in relatia cu cei din jur si mi-am dezvoltat increderea in mine. De asemenea, am invatat sa nu mai acord atat de multa atentie detaliilor care nici nu erau cu adevarat importante pentru fericirea mea in relatiile cu cei din jur si din cauza carora eu ma consumam prea mult mental si emotional. Intreaga psihoterapie, pe langa autocunoastere, mi-a oferit sansa sa-mi largesc foarte mult orizonturile prin care privesc lumea si sa ma dezvolt personal. Recomand cu mare incredere serviciile oferite de Angela Placintar si, totodata recomand din toata inima, tuturor oamenilor sa aleaga psihoterapia ca forma de investitie in ei insisi.

10
a votat pe 18-04-2019 cu nota
LUCIAN

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
LUCIAN mă numesc și aș dori să spun câteva cuvinte despre D-na Angela. Am apelat la serviciile sale la solicitarea unei cunoștințe. Este o persoana minunata, caldă, un psiholog desăvârșit. Vreau sa îi mulțumesc că mia dat încrederea în mine, deoarece am pierdut-o datorita vieții mele pe care am avut-o pana în prezent. Am trecut prin eșecuri în relațiile pe care le-am avut, dar și prin relația de față. Eram derutat, mă consideram o persoana slabă, fără curaj de a spune lucrurile pe nume. Într-adevăr contează să ai cu cine vorbi în așa fel încât să fii ajutat. Mulțumesc încă o dată Doamnei Angela Plăcintar, pe care o recomand cu încredere.

10
a votat pe 07-01-2019 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Buna ,ma numesc Anca și am 19 ani . Sunt din Arad, dar sunt studenta la București. După o perioada de stat im București, la momentul respectiv nu știam din ce cauza ,facem atacuri de panica, care ai reușit sa ma oprească din a Mai face ce-mi place sau ce trebuie,însă nu atunci a devenit adevarata problema ci nivelul la care am ajuns ,adică sa nu mai mănânc sa fiu mereu speriata si trista pana la a nu mai dormi nopțile . Ceea ce nu m-a distrus doar psihic ci și fizic . M-am întors acasă și am apelat la Serviciile Angelei Placintar . Nu numai ca am înțeles motivele pentru care făceam aceste atacuri de panica și am reușit cu succces datorită dânsei sa le diminuez ,sa învăț sa le controlez pana vor dispărea ,ci prin aceste exerciții, conversații ,întâlnirea in sine mi-am descoperit niște abilitați și am învățat sa îmi folosesc mai bine purtarea psihică ,ce înseamnă ea și cum sa o folosesc . Acuma pot dinnou ieși din casa ,sa ma distrez cu prietenii ,sa stau cu familie și sa fac dinnou ceea ce îmi place . Recomand cu încredere și cu drag . Mulțumesc !

10
a votat pe 29-11-2018 cu nota
Imi

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Recomand cu foarte mult drag, am reusit sa scap de anxietate, curatenie in copilarie, iar am prins incredere de sine, mi s-a deschis din nou orizontul. Totul e mai bine multumita ei. Multumesc mult mult mult!

10
a votat pe 22-03-2018 cu nota
Florin

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Eram in dilema, caci eram nevoit sa aleg intre doua femei, cu care aveam o relatie de cativa ani. Nu reuseam nicicum sa ma decid, deoarece le iubeam pe ambele, iar ele ma iubeau, la randul lor. Asa ca, am ales sa apelez la serviciile de psihoterapie ale d-nei Angela si m-am inteles mai bine: ce e mai important pentru mine, care imi sunt valorile, care imi sunt nevoile reale, dorintele si spiratiile. Recomand cu incredere !

10
a votat pe 05-01-2017 cu nota
daniela

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Doamna Angela Carmen Placintar a reusit sa imi schimbe viata radical, este un adevarat profesionist! M- a lamurit in tot ce aveam dubii si m- a facut sa inteleg ca eu pot mult mai mult decat credeam. Multumesc din suflet ! Sunt mereu recunoscatoare pt amprenta pe care ati puso in viata mea. Mi- a ridicat increderea in sine si m- a facut sa inteleg ca cea mai importanta persoana din viata mea , sunt eu .. Nu la modul de a fi narcisist , ci la modul de a fi o persoana modesta care se iubeste pe ea, fara exagerari.

10
a votat pe 30-12-2016 cu nota
Gabriela

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Nota 10 pentru Angela Placintar. Mulțumită ședințelor de psihoterapie am depășit frica de a folosi scările rulante și de a merge cu mașina; acestea fiind motivele pentru care am apelat la ajutorul psihoterapeutului. Tot în urma ședințelor am învățat cât este de importantă stima de sine și cum pot relaționa mai bine cu cei din jurul meu (familie, prieteni, colegi ).

10
a votat pe 28-12-2016 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Aveam o frica de moarte de nedescris, vedeam pericol in orice, cand treceam pe langa o cladire veche ma gandeam ca o sa-mi cada tencuiala in cap, la trecerea cu calea ferata ca o sa vina trenul chiar atunci si o sa ma omoare, pe poduri ca o sa se darame, ma inspaimantam cand ma uitam la stiri, iar daca auzeam ca cineva a murit ma apuca groaza ca si cum ar urma sa mi se intample si mie in clipa urmatoare, am ajuns sa am palpitatii si chiar atacuri de panica . Ma gandeam ca o sa innebunesc din cauza anxietatii mele asa ca m-am decis sa consult un psiholog, iar dupa o incercare esuata, la recomandarea unei cunostinte am ajuns la doamna Angela. Dupa scurt timp am descoperit impreuna cauza declansarii acestor frici, am invatat sa le controrez, sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, drept urmare anxietatea mea s-a diminuat considerabil, sunt mai relaxata, viata a devenit mai frumoasa pentru mine, zambesc mai mult! Recomand cu caldura!

10
a votat pe 11-09-2016 cu nota
Ionela

Ultima vizita la cabinet: iunie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Totul a inceput cand fostul sot mi-a cerut divortul dupa aproape 7 ani de casnicie, fiindca isi gasise pe altcineva. A fost un soc. A trebuit sa ma mut cu chirie. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, am fost nevoita sa-mi schimb locul de munca. Tot in domeniu, dar alt oras. Si toate astea intr-un timp foarte scurt. Mi-a fost greu, plangeam mereu, nu intelegeam ce mi se intampla. Dar, dupa ce am iesit din starea de soc ( 2 luni) am mai avut taria sa ma agat de Dumnezeu, de prieteni, pentru a nu intra in depresie. Astfel, am ajuns la Angela. Ea m-a ajutat sa deschid ochii, sa vad de ce sufera asa de tare sufletul meu. Pentru ca ajunsesem cu stima de sine sub nivelul marii. Nu mai eram capabila sa am o parere. Totul se invartea in jurul fostului. Dar, pas cu pas, mi-a aratat cum sa invat sa ma gandesc la mine. Initial am asociat asta cu egoismul: cum sa ma gandesc la mine? Nu aveam in vocabularul meu asa ceva. Acum pot spune ca nu e egoism: daca te respecti pe tine, daca te iubesti si te simti bine in pielea ta, e cea mai mare dovada de dragoste fata de cei apropiati. Nu-i pui in ipostaze de a te vedea frustat, deprimat, furios, sau mai stiu eu cum. Si asa, am inceput sa fac sport(inot, aerobic, alergat), mi-am facut prieteni noi, facem excursii pe munte. Am trecut peste toate, sufletul meu s-a linistit, fac ce-mi place si-mi aduce bucurie, noul loc de munca s-a dovedit a fi mai bun pentru mine. Multumesc lui Dumnezeu pentru incercarile ce mi le-a dat, ca doar asa am cunoscut OAMENI. Si numai asa am inceput sa ma cunosc pe mine ( drumu-i lung, cat viata). Deci, toti cei care aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa-l cereti. Nu le putem face noi pe toate. Fiecare dintre noi are o misiune pe pamantul asta. Sa ne ajutam sa le indeplinim.

10
a votat pe 01-09-2016 cu nota
Sofia

Ultima vizita la cabinet: august 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Inainte sa merg la Angela credeam ca sunt nebuna si nu gaseam rezolvare la problemele mele. Am fost o fire posesiva si nesigura pe mine si din cauza asta relatia mea de cuplu era pe cale sa se incheie. Altfel spus, nu-i acordam libertate, ma deranja daca vorbea cu alte persoane, daca nu eram eu in centrul atentiei lui, il controlam, ma suparam si ma purtam urat cu el cand nu-mi facea pe plac. Pe moment nu puteam sa-mi stapanesc comportamentul iar dupa ce ma linisteam constientizam ca nu e normal felul meu de a fi, dar nu stiam ce sa fac. Ma vedeam un om rau si nu reuseam sa fiu o persoana buna. Acelasi tipar de comportament l-am manifestat in fiecare relatie si am constientizat ca daca nu fac o schimbare, nimeni nu o sa-si doreasca o astfel de persoana langa el. Datorita Angelei, mi-am diminuat nevoia de a fi in centrul atentiei si nesiguranta in relatia de cuplu, am dobandit mai multa incredere in mine, mi-am schimbat unele convingeri, am devenit mai calma si mi-am remodelat comportamentul. Acum nu mai sunt posesiva si sunt in masura sa acord libertate celuilalt. De asemenea, am invatat sa relationez intr-un mod mai pozitiv cu parintii. Am invatat sa iubesc viata, sa ma iubesc pe mine si sa gestionez fiecare situatie cu calm.

10
a votat pe 29-08-2016 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: iulie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Imi doream de ceva vreme sa merg la un psiholog, simtind nevoia de a ma ajuta cineva (specializat). Am inceput sa ii povestesc prietenei mele despre problemele mele, aveam stari de nervi iesite din comun, nu ma mai intelegeam cu iubitul meu, plangeam aproape in fiecare zi fara un motiv anume, simteam ca o iau razna... stiam ca si ea are unele probleme in relatia de cuplu si ca merge la psiholog. La recomandarea ei am ajuns la Angela, care pot sa zic ca mi-a deschis ochii, ma ajutat foarte mult, nu mai privesc totul din perspectiva rea. Cu ajutorul Angelei am invatat sa ma inteleg bine cu mine in primul rand si apoi cu iubitul meu, sa il inteleg, sa ii inteleg nevoile si sa apreciez tot ceea ce face pentru mine (ceea ce nu observam inainte), sunt mult mai calma. Inainte de a merge la ea nu aveam curajul sa fac o schimbare in ceea ce priveste locul de munca, imi doream dar nu luam masuri. Stand de vorba cu ea am constientizat ca pot face acest lucru, mi-a dat sa fac si teste sa vad ce mi s-ar potrivi si am inceput sa imi caut un alt loc de munca. O recomand pe Angela stiind ca pe mine ma ajutat foarte mult si ar putea ajuta si pe altcineva care cauta un psiholog bun. Iti multumesc Angela!

10
a votat pe 01-12-2015 cu nota
Geta

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Eram intr-un moment al vieti in care nu mai aveam servici de 1 an si jumatate pentru ca nu ma adaptam la nici un loc de munca.Stateam acasa si ma simteam o epava,eram aproape de depresie.Asa ca am decis sa fac ceva in privinta asta si am apelat la Angela.Din prima sedinta am fost incurajat sa-mi caut un loc de munca si m-am angajat.Am identificat modalitati eficiente de a ma comporta,de a relationa cu colegii,de a evolua din punct de vedere al eficientei la locul de munca.In etapa in care mi-am explorat primi 10 ani ai copilariei,am inteles ca stima me ade sine scazuta isi are radacinile acolo si ma influenteaza in prezent,asa ca am lucrat mult in aceasta directie,mi-am imbunatatit stima de sine foarte mult,astfel ca am capata incredere in mine,am devenit foarte eficienta la locul de munca,apreciata si respectata de catre colegi si sefi si nu mai vad nici o piedica in viitor.Mi-am diversificat modul in care i-mi petrec timpul liber si am invatat sa pretuiesc mai mult micile gesturi din partea sotului. Multumesc Angela.

10
a votat pe 01-07-2015 cu nota
Lucia

Ultima vizita la cabinet: iunie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Buna ziua, as vreau sa ma prezint... eu sunt Lucia , studenta de 21 de ani, din Italia, la medicina generala curs de limba engleza si locuiesc in Arad din trei ani. Pentru multe motive, in decembrie - dupa primul semestru la facultate, am picat in depresie, cu simptomele tipice ale depresii, adica hypersomnia, apatie, oboseala si stare generala si emotiva alterata (am plans in fiecare zi). Am pierdut busola vieţii mele si eram foarte desparata dar si nu eram asa convinsa sa merg la o psihologa aici, poate din cauza limbii, care este o problema comuna cand esti la strainatate. N-am vrut ca starea mea sa se agraveaza si am ştiut că trebuie să fac ceva... Di aici incepe aventura mea, am conoscut Angela, si nu sunt exagerata cand zic ca viata mea e schimbata din prima sedinta pentru ca dupa asta, m-am oprit plâns (şi după două luni de plans, este ceva miraculos, sa mă crezi!!). Am ameliorat stima di sine, care a fost mult scazuta din cand erau micuta, si din cauza asta Niciodata am invatat respect pentru persoana mea (fără să ştiu). Asa am invatat cu Angela cat de important e respectul pentru persoana mea si in primul rand, am invatat ca am calitatii si resurse care erau neconoscute pana acum si ca pot sa le folosesc pe toate pe parcursul vietii. Am invatat sa fiu o persona POSITIVA (asta a fost cea mai grea), si sa ma dau seama de partea pozitivă a lucrurilor. Desigur, există zile dificile dar am invatat cum o sa FAC FATA la ele, pentru ca vor trece  Datorită lui Angela, am vazut lucrurile din perspective noi si am devenit mai deschisa la minte si mai mult echilibrata! Am invatat ca in toate relatiile, si de prietenie si cu parintii sunt niste Limite si ca asa trebuie sa fie, ca asta tine de respectul meu pentru mine. Un lucru care m-a placut a fost că di primul moment m-am simtit binevenita, am trecut cu usurinta de primul minut cu profesionalism si cu mare atentie la cuvintele spuse la mine si la mod in care au fost pronuntate, dar şi cu mare empatie. În concluzie, pentru cei care doresc să schimbe în mod activ unele lucruri in viata lor, sau în relaţiile cu ceilalţi, o recomand din toată inima pe doamna psiholog Angela Carmen Placintar care a fost un ghid, si o profisoara superbă în această călătorie minunată. MULTUMESC Angela! <3 Cu Drag, Lucia.

10
a votat pe 30-06-2015 cu nota
Titi

Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Credeam că sunt o persoană puternică ,deşi am trecut prin multe la o vârstă fragedă. La doar 16 ani , am pierdut ce aveam mai scump pe lume : MAMA. Timpul a trecut şi am început o facultate , unde am învaţat ce înseamnă o altă viaţă , departe de familie, singură printre străini . Am încercat sa trec peste toate singură..dar la un moment dat am clacat . Încet , încet am devenit tot mai tristă şi nu mai dormeam . Într-un final am hotărât să apelez la ajutorul doamnei psiholog Angela Plăcintar. Cu ajutorul dumneai am reuşit sa trec peste acea perioadă. Am învăţat să apreciez altfel viaţa , am învăţat că cel mai important e să zambesc :) ,să iubesc viata. Vreau să-i mulţumesc din suflet pentru ajutorul acordat şi pentru faptul că e o femeie care-şi practică meseria din suflet . O recomand din inimă tuturor , nu ezitaţi să apelaţi la ajutor atunci când simţiţi că aveţi nevoie. Vă doresc multă sănătate tuturor !

10
a votat pe 25-05-2015 cu nota
Alina

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
După multe ezitări mi-am făcut curaj într-un final să apelez la serviciile unui psihoterapeut. Mă bucur pentru că aşa am avut ocazia să o cunosc pe d-na psiholog Angela Plăcintar. Iniţial venisem cu dorinţa de a mă simţi mai în largul meu fiind stresată de vorbitul în public. Pe parcursul şedinţelor de psihoterapie am descoperit însă şi alte lucruri care mă încurcau în viaţa de zi cu zi şi favorizau starea mea de stres permanent. Astfel am ajuns să mă cunosc mult mai bine, să fiu mult mai conştientă de calităţile mele, să-mi cresc încrederea în mine, să am curajul de a renunţa la activităţi stresante şi care-mi afectau negativ viaţa, să fiu mult mai optimistă şi mai relaxată în multe privinţe, să conştientizez şi să-mi controlez stările de anxietate mult mai bine, să-mi reduc sentimentele de vinovăţie pentru lucruri mărunte sau care nu sunt în responsabilitatea mea, să-mi diminuez dorinţa de control şi de a fi permanent bine sau "aşa cum trebuie", să-mi controlez reacţiile impulsive care mă îndepărtau de rezultatul dorit, să-mi organizez mult mai bine activităţile şi timpul. La finalul perioadei de psihoterapie calitatea vieţii mi s-a îmbunătăţit semnificativ pe toate planurile începând de la faptul că mă simt mult mai încrezătoare în mine şi în ceilalţi, văd mult mai repede părţile bune ale unei persoane sau dintr-o anumită situaţie, îi înţeleg mult mai bine pe ceilalţi şi nu mai iau totul atât de personal, realizez mult mai uşor care sunt nevoile mele şi a celor din jur şi asta mă ajută să găsesc mai uşor soluţii potrivite în diferite situaţii. Mă simt mult mai bine cu mine şi mai liberă! Recomand cu toată sinceritatea pe d-na psiholog Angela Plăcintar! Pentru mine a fost o experienţă cu adevărat benefică pentru propria persoană dar şi pentru relaţiile cu cei din jurul meu (partener, familie, prieteni, colegi de muncă, subalterni - chiar dacă cei mai mulţi dintre ei nu ştiu ce anume a produs schimbarea  ). După fiecare şedinţă m-am simţit încărcată cu energie pozitivă, m-am simţit mult mai entuziasmată, mai darnică cu cei din jur, am înţeles mult mai bine anumite situaţii şi persoane, şi nu m-am simţit deloc presată, totul a decurs în ritmul meu propriu. Aş putea să spun încă multe dar mă opresc aici... E greu să te rupi din activităţile zilnice dar cred că mulţi dintre noi avem nevoie să ne cunoaştem şi să ne înţelegem mai bine pe noi înşine şi pe cei din jurul nostru ca să avem o viaţă mai liniştită şi mai frumoasă. Doar gânduri de recunoştinţă şi mulţumire faţă de d-na psiholog Angela!

10
a votat pe 05-05-2015 cu nota
Sergiu

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Sunt un elev in varsta 18 ani. Am apelat la serviciile psihologului Angela Placintar intrucat aveam probleme foarte mari cu somnul, probleme care au persistat timp de un an. Nu numai ca aceasta a reusit sa ma ghideze astfel incat sa-mi formez un program sanatos de odihna, scapand astfel de problemele cu somnul, dar m-a si facut sa imi schimb perceptia asupra lumii. Cu ajutorul ei am reusit sa-mi recapat respectul de sine, devenind astfel constient de capacitatile mele. O recomand cu toata increderea pe D-na Angela.

10
a votat pe 28-03-2015 cu nota
norbert

Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Sunt un parinte singur al unui adolescent de 15 ani.Am fost impreuna cu baiatul la cateva sedinte de parenting la dna psiholog Angela Plăcintar pentru a mi imbunatati relatia cu copilul meu , pentru a clarifica problemele de comunicare si a gasi metode de abordare a relatiei cu copilul.In plus fiul meu a beneficiat si de un profil de orientare scolara si profesionala, pentru a sti exact spre ce sa se indrepte in cariera .Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute si o recomand cu toata increderea

10
a votat pe 15-02-2015 cu nota
Simina

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Angela este o persoana minunata! O recomand tuturor, indiferent de problema cu care va confruntati si nu numai. Cred ca este momentul ca oamenii sa isi deschida mintea si sa realizeze ca mersul la psiholog nu este doar pentru cei care au probleme "speciale", ci este benefic pentru fiecare persoana in parte. Pentru mine, intalnirea cu Angela a fost elementul salvator care m-a facut sa imi schimb perceptia despre lume si mi-a deschis ochii asupra unor conceptii gresite pe care le aveam, m-a ajutat sa ma descopar si cunosc pe mine insami mai bine, si mi-a aratat calea spre un viitor mai linistit. Mii de multumiri, si sper ca cei care vor citi aceste randuri sa te aleaga cu multa incredere!

10
a votat pe 13-02-2015 cu nota
Monica

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
După pierderea unor persoane dragi, nu mi-am mai putut reveni psihic şi fizic, am început să mă simt tot mai rău, atunci am apelat la serviciile psihologului Angela Plăcintar. În timpul şedinţelor am mai descoperit probleme pe care nu le ştiam gestiona şi mă încurcau în viaţă. După fiecare şedinţă mă simţeam tot mai bine, am recâştigat încrederea în mine şi am învăţat să-mi depăşesc frica. Cu Angela am putut vorbi ceea ce cu alte persoane nici nu aş fi îndrăznit. În urma şedinţelor m-am simţit alt om. Recomand cu drag tuturor celor care vor să investească în propria persoană căci prin psihoterapie înveţi cum să valorifici propriile resurse pe care fiecare le avem. Monica

10
a votat pe 12-02-2015 cu nota
Paula

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Doamna Angela este o persoana extraordinara , minunata si tin sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine pana in prezent. Vreau sa ii multumesc pentru sfaturile date , pentru intelegerea acordata , pentru tot ajutorul acordat. Este una dintre persoanele cu care simt ca pot comunica orice problema pe care o am indiferent de caz sau de situatie , este cea care m-a ajutat sa privesc lucrurile in mai multe moduri si sa le inteleg asa cum sunt ele. Pot spune ca este o persoana de incredere , o persoana care merita respectul meu , admiratia pt ceea ce este si pentru munca pe care o depune pentru a le rezolva oamenilor problemele pe care le au si vreau sa ii multumesc din suflet pentru tot pentru ca ascultand-o sfaturile date au dat roade. Tin sa va spun ca aceasta persoana merita admirata si respectata . O recomand pe doamna psiholog Angela Carmen Placintar tuturor .

10
a votat pe 10-02-2015 cu nota
Rus Argentina

Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
D-na Psiholog este o femeie minunată! La psihoterapie m-a ajutat să invaţ să mă apreciez mai mult si să fiu mai sigura pe mine. Facând exercitii de auto-cunoastere am descoperit calitati pe care nici nu stiam ca le am. De asemenea, ea m-a ajutat sa evit si certuri pe care nu ştiam cum să le rezolv. Cu siguranţă o recomand, poate deschide ochii fiecarui om, fie adolescent, fie persoana mai matură.

10
a votat pe 10-02-2015 cu nota
Camelia

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Placintar Angela-Carmen
Sunt mamă de adolescentă(15 ani) şi am apelat la d-na Angela Carmen Plăcintar, psihoterapeut, pentru a clarifica problemele cu care noi şi copilul ne confruntăm. Am avut parte de un protocol de terapie adaptat pe nevoile noastre. Am parcurs un demers terapeutic bazat pe principii adleriene din care ne-am reconsiderat abordările, am înţeles cum trăirile din copilărie ne influenţează prezentul, am învăţat tehnici de relaţionare, ne-am acordat timp şi încredere pentru a clădi o altă relaţie între noi, părinţi şi copil. Pentru mine ca mamă constatarea din prezent a fiicei: "noi două suntem prietene, mami!" spune multe despre calitatea actului psihoterapeutic de care am beneficiat din partea psihologului. O recomand pe Angela Carmen Plăcintar

Placintar Angela-Carmen - Cabinet Individual de Psihologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp