Dr. Liana Rada Borza - Cabinet medical individual de psihiatrie

Dr. Liana Rada Borza - Cabinet medical individual de psihiatrie

Starea ta de bine este preocuparea noastră.
Nota 10 din 1 recomandari
3121 vizite
Locatie: Iasi, jud Iasi, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 7 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0754800588
Program: Luni - Vineri: 13:30 - 20:30
https://www.romedic.ro/psihoger Programare online
Cabinetul medical individual de psihiatrie "Dr Liana Rada Borza" în colaborare cu George Macarie - Cabinet individual de psihologie vă oferă consultații psihiatrice (diagnostic și tratament ), consiliere psihiatrică a pacientului și a familiei acestuia, evaluare și consiliere psihologică clinică - aceste servicii sunt gratuite în baza biletului de trimitere de la medicul de familie (decontate prin contract cu CAS Iași ) sau, la solicitarea pacientului, în regim privat cu plată directă de către pacient.

Principalul obiectiv al echipei noastre este de a oferi servicii de îngrijire centrate pe persoană și adaptate nevoilor individuale, respectiv programe personalizate pe diverse situații și afecțiuni.

În centrul preocupărilor noastre se află atât nevoile persoanelor cu probleme de sănătate mintală, cât și sprijinul familiilor acestora, cu scopul de a le îmbunătăți calitatea vieții și de a facilita inserția în mediul socio-familial.

Recomandari

10
a votat pe 08-03-2020 cu nota
Radu

Ultima vizita la cabinet: februarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Borza Liana Rada
Un medic psihiatru tanar, foarte bun si bine informat. Sunt o persoana activa cu o activitate solicitanta si mai ales stresanta. Ma gandeam ca un tratament psihiatric imi va afecta activitatea (multe ore la birou si multe ore la volan). Domnisoara doctor mi-a pus un diagnostic corect si am primit un tratament pe masura activitatilor mele. Acum sunt la fel de activ ca inainte, pot calatori si pot lua decizii, iar starea mea s-a imbunatatit semnificativ. Recomand cu incredere.

Dr. Liana Rada Borza - Cabinet medical individual de psihiatrie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp