Adictiile - Abordarea terapeutica prin hipnoza clinica

Inapoi Autor: Rebegea George

      Contrar credintei populare, dependenta nu se limitează la activitățile dăunătoare. Acesta include comportamentul si dependenta de substante, de asemenea. Oamenii pot deveni dependenti de ceva cum ar fi fumatul, consumul de alcool, alimente, internet, telefon mobil, cărți, prieteni, călătorie, aventură, jocuri de noroc, etc.

       Persoanele cu dependență consideră că este dificil să  mențină bunăstarea lor, deoarece dependenta interfereaza cu sanatatea lor, munca-viata si relatii. Dependenta este o problemă serioasă, deoarece distrage atenția oamenilor de la obiectivele și responsabilitățile lor, oprește progresul lor și deteriorează în mod semnificativ calitatea vieții.

 

În caz de dependență, este important să se solicite ajutor înainte de a fi prea târziu.

 

       Hipnoza este unul dintre instrumentele cele mai fiabile utilizate pentru a scuti o persoană de dependență.

 

*Terapeutul actioneaza prin aflarea cauzei de bază, care a instigat dependenta, în primul rând. În cele mai multe cazuri, ceea ce a început ca o activitate ocazională sau experimentare, devine un obicei. Acest obicei cu utilizare a crescut duce la dependență și dependență extremă. Odată ce pacientul devine conștient de cauza, el sau ea devine mai deschisă la sugestii.

 

*Hipnoterapeutul oferă sprijin și îndrumare pentru a ajuta la câștigarea controlul persoanei dependente. Prin utilizarea puterii minții, creierul este reglat pentru a displace obiceiul de care persoana este dependent. Dependența de e atât fizică cât și psihică, prin urmare, terapeutul vine cu idei diferite, care pot scuti persoana și controlează pofta.

 

*De asemenea, terapeutul se ocupă de simptome, care pot provoca anxietate, depresie, insomnie, dureri de cap, modificări ale dispoziției, vărsături, etc. Hipnoterapeutul se schimbă, de asemenea, identitatea și credințele profunde, care face ca o persoana sa se simta dependent, lipsit de putere, mizerabil și fără speranță.

          El dă o nouă identitate pozitivă persoanei.  În acest caz persoana este făcută să creadă cu tărie că el sau ea nu este nimic din sinele vechi și a fost transformata în această nouă identitate, persoana care trăiește prezentul și viitorul său cu această nouă identitate, care este libera de orice dorință și dependență.

Rebegea George - Psiholog, Psihoteraput

Don't worry be happy!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp