Despre Psiholistic

Inapoi Autor: Psihoterapeut, psiholog - Oana Rafa
Cine este Psihoterapeutul? Oana Rafa - este o persoana pe care o recomanda faptul ca a gasit si s-a antrenat intr-un mod de a lucra si a interactiona cu oamenii cu un mare potential constructiv - Psihoterapia.
Ce competente o recomanda? · psiholog clinician autonom cu drept de libera practica: cod personal - 09417
· psihoterapeut autonom cu drept de libera practica: cod personal - 09417
· practician si master in Programare Neuro-Lingvistica
· coach si trainer

- Formare in Hipnoza clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana; formatori Ion Dafinoiu si Iustinian Turcu, desfasurata sub egida Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana;
- Formare de baza in psihoterapie sistemica de cuplu si familie;
- Formare in Programare Neuro-Lingvistica desfasurata sub egida ITANLP (International
Trainers Academy of NLP ) ;
- Formare in Terapie Ericksoniana, formator John Thompson;
- Formare in coaching sub egida ICF (International Coach Federation ) ;
- Workshop-uri de leadership, vanzari, time management, psihologie organizationala, psihodrama, psihanaliza, psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie centrata pe client, psihoterapie de grup si psihosexologie.
In ce scop se poate apela la psihoterapie? Psihoterapia este o forma de rezolvare sau ameliorare a problemelor de natura psihologica, utilizand metode de modificare a comportamentelor, reactiilor, emotiilor si gandurilor distructive, dezadaptative in situatii de:
Stari psihologice sensibile (de ex.: anxietate, depresie, atacuri de panica, fobii, insomnii, iritabilitate ) ;
Situatii existentiale dificile (ce pot fi generate de: separare, divort, decesul unei persoane apropiate, accidente, boala )
Tulburari somatoforme cu disconfort emotional si organic (anorexie, bulimie, tahicardie, aritmie, migrene aparent nejustificate, insomnie, stari de oboseala )
Tulburari ale functiilor genitale si disfunctii psihosexuale (dificultate orgasmica, diminuarea placerii si dorintei sexuale, tulburari de ejaculare si erectie, infertilitate psihogena )
Situatii contextuale tensionate (schimbarea locului de munca, schimbarea orasului sau tarii, perioade de schimbari si dezvoltare )
Cine poate veni la psihoterapie? Adulţi, cupluri, familii, adolescenţi, copii.
Cum se desfasoara o psihoterapie? Sedintele de psihoterapie se desfasoara o data pe saptamana, in cazuri exceptionale, de doua ori pe saptamana si dureaza 50-60 de minute. In cadrul primei sedinte se expun problemele clientului si se stabileste impreuna cu specialistul un demers ce presupune un numarat variat de sedinte in functie de problematica abordata. Dupa elaborarea unui plan terapeutic si aplicarea acestuia, se verifica atingerea obiectivelor propuse. Dupa atingerea obiectivelor propuse sunt necesare cateva sedinte, la o durata mai mare de timp. Aceste sedinte au ca scop mentinerea rezultatelor obtinute in terapie, stabilizarea noilor comportamente dobandite si a abilitatilor de a face fata eventualelor recaderi.
Fiecare persoana este unica si acest lucru face ca perioada intregului demers terapeutic sa varieze in functie de ritmul in care au loc schimbarile in interiorul fiecaruia.
De regula, zilele si orele programarilor se vor pastra pe tot parcursul terapiei.
Care este costul unei sedinte? O sedinta de psihoterapie individuala are costul diferentiat in functie de varsta clientului si dinamica mai complexa pe care o presupune o terapie cu familii sau cupluri, astfel incat pentru: · adulţi - 100 RON · cupluri - 100 RON · familii - 150 RON · adolescenţi - 85 RON · copii - 75 RON
Totodata costul psihoterapiei pe care o urmeaza o persoana nu trebuie sa depaseasca si nici nu trebuie sa se situeze mult sub 20% din veniturile totale ale persoanei pe o luna de zile. Se considera ca investitia financiara pe care un client este optim sa o realizeze in rezolvarea problemelor sale, se afla la acest nivel, de aproximativ 20% din venituri. Altfel, in cazul in care este mai mic, sau prea mare exista riscul sa-si piarda motivatia si investitia lui financiara sa nu echivaleze cu ceea ce poate primi in sedintele de psihoterapie pentru a- si rezolva problemele intr-un mod cat mai eficient. Se zice ca pretul sedintelor de psihoterapie face parte din terapia propriu-zisa, referindu-se la raportul investitie - implicare in procesul schimbarii de care are nevoie clientul in vederea atingerii obiectivelor sale terapeutice.
Telefon: 0756 62 77 92
Email: contact@psiholistic.ro
Sau completand direct pe site, www.psiholistic.ro, un formular de inscriere pentru o sedinta de psihoterapie.
Adresa: Strada Morilor, Numarul 126, etaj 2, Galati.
Psiholog Galati Rafa Oana - PsiHolistic - Cabinet psihoterapie

Psiholog Galati Rafa Oana - PsiHolistic - Cabinet psihoterapieRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp