Smart Pill- Balsam pentru suflet, 18-20 iulie 2022

Inapoi Autor: Psihoterapeut Cristina Nica

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Grup de suport/terapie
  • Target: Copii
  • Data: 18-07-2022
  • Locație: Bucuresti

Ai trecut printr-un eveniment traumatic sau, pur și simplu, dorești să îți îmbunătățești modalitatea de răspuns la factori stresori? Dorești să ai o cunoaștere de sine mai profundă? Ești nemulțumit de calitatea relațiilor tale și tiparul de comunicare? Îți dorești să consolidezi încrederea în sine? Te-ai gândit să ventilezi emoțiile și trăirile negative într-un cadru sigur, în care să te simți înțeles, validat, suținut și ghidat?

Dacă ai cel puțin un răspuns pozitiv la întrebările de mai sus, este timpul să îți dai un reset și te invit să te înscrii în programul terapeutic Smart Pill – Balsam pentru suflet.

Smart Pill este „pastila” de bine ce oferă  și o direcție de prevenție în posibilele viitoare dezechilibre ale vieții, ne ajută să ne dezvoltăm abilități și strategii de coping sănătoase, precum și o abordare remedială.

Am integrat în acest program cele mai grozave intervenții și exerciții terapeutice astfel încât să conștientizezi profund resursele tale, să amplifici priceperile și deprinderile și să dezvolți altele noi.

Imaginează-ți că vrei să construiești o casă cu o grădină pentru relaxare. Cum procedezi? Mai întâi verifici terenul, să te asiguri că structura ta nu se va nărui, nu își va pune baza pe nisipuri mișcătoare. Îți construiești o temelie puternică, îți alegi materialele cu grijă astfel încât să reziste la furtuni. Cureți terenul de buruieni și creezi spațiu pentru a planta flori. Poate te gândești să investești în panouri solare pentru a eficientiza costurile viitoare. Îți clădești propria cămară cu resurse să ai de unde te hrăni. La final, privești mândru și încrezător realizarea ta. Ai reușit! Asta înseamna Smart Pill – Balsam pentru suflet

Psihoterapeut Cristina Nica

Psihoterapeut Cristina Nica

Daca ai un vis, inseamna ca ai puterea sa il realizezi!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp