„Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare“ - 12 martie 2016

Inapoi Autor: Beatrice Chicos

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 12-03-2016
  • Locație: Iasi

 

 

Mi se întâmplă de suficiente ori în fotoliul de psihoterapeut să gândesc că, pentru a merita încrederea clienților mei, trebuie să fi citit mii de cărți. În acele momente, gândurile mele se întorc la cercetările lui Brene Brown despre rușine pentru a căpăta puterea de a relaționa cât mai autentic cu oamenii frumoși și curajoși pe care îi întâlnesc în profesia mea.

 

Cu toții suntem tentați să ne tratăm vulnerabilitățile ca pe slăbiciuni care ne fac să simțim rușinea și frica de a fi respinși. Acționând din această perspectivă, ne dorim să ne ascundem, să ne facem cât mai mici și să ne îndepărtăm de cei dragi. Ne îndepărtăm deasemenea și de noi înșine și de cine suntem cu adevărat. Adesea căutăm confortul și rezolvarea problemelor noastre într-un perfecționism absurd, care sună cam așa: „O să fiu demn de a fi prețuit atunci când...", „Când voi fi suficient de..., voi merita să fiu apreciat". Câți dintre noi pot spune că nu își trăiesc fiecare zi funcționând după acest sistem? Trecem sub tăcere experiențe dureroase și rușinoase, ne ascundem cele mai grave disconforturi emoționale, sperând că nimeni nu ne va vedea vreodată în această postură și că poate într-o zi toate eforturile noastre vor fi răsplătite de către ceilalți prin apreciere.

 

Așadar, vă lansez această invitație: să punem capăt așteptării!

Momentul în care vom fi suficient de sclipitori pentru a avea relații pline de iubire și de bucurie este chiar momentul în care renunțăm la persoana care credem că ar trebui să fim și ne acceptăm pe noi așa cum suntem.

 

Haideți să avem relații în care „întunericul nu distruge lumina ci o definește"! Haideți să ne întâlnim, de azi într-o lună, cu Gaspar și Otilia care au pornit curajoși într-o caravană a dezvăluirilor despre "Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare", și ajung chiar la noi, la Iasi, pe 12 martie 2016, la sala de spectacole a BCU (Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu" ).

Mai multe detalii și înscrieri găsiți aici: http://paginadepsihologie.ro/cs-events/putem-avea-o-viata-implinita-gestionand-vina-vulnerabilitatea-si-rusinea-puterea-relatiilor-vine-in-iasi/.

Beatrice Chicos - Cabinet individual de psihologie

Beatrice Chicos - Cabinet individual de psihologieRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp